- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
-
Ah kuzum ya bunun evet genci ileri yaşı hic belli olmuyor ne bileyim vakti zamanı var heraldeki olmuyor inşallah yüzümüz güler en kısa zamamdaNasip ablacim (benden yaşca buyuksunuz)
Gercekten nasip benm ilk denemem hic tutmadi doktorum bu is nasip isi uzulme dedi iknci tuttu ama bos gebelil oldu oda şanssizlik binde bi olan sey beni buldu simdi 5 ay oldu bekliyorum.
Tekrar denicem ama şu virus illeti tekrar patlak verdi korkuyorm baslamaya yoksa bende ozlemle bekliyorm bebegimi
Kurtajda alinan herseyi genetige gonderiyolar ama yumurtalar ilk toplanip dollenen embriyolari gonderiyolar genetige eger embriyolar dollenip dondurulduysa transfer asamasnda çozulsede gonderemiyolar.Tamam donmus emrio ama onu çözüp transfer ediyorlar.Artı benim fetus var sadece gelişmemiş onu gonderemiyorlarmi ki genetige
Insallah Allahm insallah❤Ah kuzum ya bunun evet genci ileri yaşı hic belli olmuyor ne bileyim vakti zamanı var heraldeki olmuyor inşallah yüzümüz güler en kısa zamamda
Hım biraz karışık bir durum yarını insallah sorunsuz gecireyim sonrasi icin aklim basimdayken konusmaliyim doktorumlaKurtajda alinan herseyi genetige gonderiyolar ama yumurtalar ilk toplanip dollenen embriyolari gonderiyolar genetige eger embriyolar dollenip dondurulduysa transfer asamasnda çozulsede gonderemiyolar.
Yani amac genetige taze embriyo gondermek.
Ben bu sekilde biliyorum ama bilgilerim yanlista olabilir siz iyice arastirin
Yine baktimda netten benim dedigim şekilde soyluyor siz yarin sorun doktorunuza.Hım biraz karışık bir durum yarını insallah sorunsuz gecireyim sonrasi icin aklim basimdayken konusmaliyim doktorumla
Merhaba çok geçmiş olsun dondurulmuslar ngs testine gonderiliyormus transfer oncesi evet ama hem cok maliyetli 300$ dan bahsediliyor hemde emrioya zarar verme riski oldugu soyleniyor.o beni korkuttu açıkçası.umarim sorun çıkmaz ve transferiniz hayırla sonuçlanır yavrunuzu kucağınıza alirsinizMerhaba benim de geçen sene 1 düşük bu haftada 9. Haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Kürtaj oldum alınan bebek genetik incelemeye gitti. Onun sonucunu bekleyeceğiz. Dondurulmuş 2 embriyo kaldı onlarda çözülüp genetik incelemeye gidecek eğer problem varsa hiç transfer yapılmayacak. Cunki bir problem varsa ne olursa olsun o gebelik bir şekilde tamamlanmayan ak. O yüzden dondurulmuşları da genetik yaptıracağız.
Evet biraz masraflı ama transfer yapılıp ilaçlar vs üstüne birde kayıp daha yıpratıcı o yüzden ilk önce genetik yaptırıp ona göre yol izlemek istiyoruz. Tanesi 400 $ dedi. Düşününce pahalı ama tekrar kayıp yaşamak daha ağır geliyor bana. Embriyo da bozulma Olmaz dendi bende araştırıyorum. Aslında onları imha edip en baştan başlamayı bile düşünüyoruz önce genetiği giden bebeğimin sonucu gelsin ona göre yol cizecegiz inşallah. Umarım sizde hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu.Merhaba çok geçmiş olsun dondurulmuslar ngs testine gonderiliyormus transfer oncesi evet ama hem cok maliyetli 300$ dan bahsediliyor hemde emrioya zarar verme riski oldugu soyleniyor.o beni korkuttu açıkçası.umarim sorun çıkmaz ve transferiniz hayırla sonuçlanır yavrunuzu kucağınıza alirsiniz
Kanaman falan oldu mu canım yoksa normal kontrolde mi kalbinin atmadığı anlaşıldıMerhaba çok geçmiş olsun dondurulmuslar ngs testine gonderiliyormus transfer oncesi evet ama hem cok maliyetli 300$ dan bahsediliyor hemde emrioya zarar verme riski oldugu soyleniyor.o beni korkuttu açıkçası.umarim sorun çıkmaz ve transferiniz hayırla sonuçlanır yavrunuzu kucağınıza alirsiniz
Evet tabiki transfer oncesi transfer sonrasi ve heleki olumsuz sonuçlar kayıplar fazlasıyla yıpratıcı her ablamda ama o testlerin emrio ya zarar verdiğini söyleyen çok fazla kişi var buda aklını ve migdesini bulandırıyor insanın.keske risk gibi bir durum olmasaymış ta herkes test sonrası tedavisine yön verse.sonucta emriodan bi parca aliyorlar test icin olumsuz etkilenme sansı var gibime geliyor.bilmiyorum hakkımızda hangisi hayırlısıyla o olsun cümlemizin rabbim yardımcımız olsunEvet biraz masraflı ama transfer yapılıp ilaçlar vs üstüne birde kayıp daha yıpratıcı o yüzden ilk önce genetik yaptırıp ona göre yol izlemek istiyoruz. Tanesi 400 $ dedi. Düşününce pahalı ama tekrar kayıp yaşamak daha ağır geliyor bana. Embriyo da bozulma Olmaz dendi bende araştırıyorum. Aslında onları imha edip en baştan başlamayı bile düşünüyoruz önce genetiği giden bebeğimin sonucu gelsin ona göre yol cizecegiz inşallah. Umarım sizde hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu.
Hayir olmadı şuana kadar tertemizim.kontrolde söylendi.ondan 6gun öncede farklı bir doktora gitmiştim rapor alabilmek için (calisiyorum)o doktor karın ultrasyonundan bebegin kalp atışlarının olduğunu söylemişti.ama senin duyabilmen için vajinal ultrasyon olmalı dedi seni şimdi yormayım haftaya gel demistiKanaman falan oldu mu canım yoksa normal kontrolde mi kalbinin atmadığı anlaşıldı
Bakarlar Rabbim kolaylıkla atlatırsın bi daha yaşatmasın inşallahKürtaj öncesi bakılıyomu tekrar kontrol etme amaclı bebeğe belki duyulur kalbi küçüktür belki olabilirmi öyle
Allah razı olsun ınsalah hicbirimize yasatmasin inşallahBakarlar Rabbim kolaylıkla atlatırsın bi daha yaşatmasın inşallah
Merhabalar uzun zamann olmuş ama durumunuzu merak ettimMerhaba kızlar.tecrubeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.yarın kürtaj olucam kalp atışı duyulmadığı için.. Kürtaj sonrası tüp bebek merkezinde dondurulmus 3emriom daha var doktorum eğer genetik sonucunda ekstra bi tedavi gerektiren durumun olmazsa "1ay" sonra transferini yapabiliriz dedi.yaşım 41 çok fazla zamanda kaybetmek istemiyorum yaşımdan dolayı sizce cokmu erken olur yoksa yeterlimi 1ay daha tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olursanız sevinirimmantıklı düşünemiyorum üzüntümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?