Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Amin kimseye yasatmasin allah isteyen herkesin kucagıni doldursun kucağını.. sende kendini uzme 4 ay dediğin nedir ki hemen gecicek bak hatta beraber hamile kalcaz gibime geliyor :)

kızlar benim kürtaj sonrası 10 güne yakın kanama ve lekelenme oldu

Cerkezkoyde yasiyorum canim ben doktoruma gelince kistik higroma olumcul bi hastaliktir diyen doktorlari degistire degistire 6 doktor degistirdim sanki doktorlarin sucuymus gibi ama napim hep aglattilar beni sen tekirda merkezdemisn
ben merkezdeyim arkadaşım burda NKÜ de tedavi gördüm ama hala bebek olmayınca tüp bebek sürecinde istanbulda tedavi görüyorum yaş geçiyor beklemek istemedik arkadaşım

ben merkezdeyim arkadaşım burda NKÜ de tedavi gördüm ama hala bebek olmayınca tüp bebek sürecinde istanbulda tedavi görüyorum yaş geçiyor beklemek istemedik arkadaşım
Oyle deme ya canim kendini strese sokma bence . Bak ben 26 yasindayim ve 3 yasinda dunyalar tatlisi bitane kardesim var . Hemde korunurken annem hamile kalmis. Yeterki sen iste dua et en dogru en hayirli zamanda Allah kucagina dunyalar tatlisi bebek versin her hastaligin basi stres nolur sende yipratma kendini.

aynen öyle keske kafaya takmayla üzülmeyle herşey düzelseydi

aynen öyle keske kafaya takmayla üzülmeyle herşey düzelseydi
Ama canim hayal etmek basarmanin yarisi derler sen icini karartmisin ki. Bence bebegin mutsuz bi anne istemez . Ve bence sen iyi bi annesin o yuzden bebegin yola cikmis geliyodur. Sen bebegin olduguna inan bence hem Allah dua etmene izin veriyosa duani kabul etmis demektir yoksa o kalp susar dil donmez .

Bana yazdın kız deli :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…