- Konu Sahibi leylimley33
-
inan hiç bir fikrim yok ben okuduğum gibi 2.günü yapmıştım ama kürün 10 gün uygulanması gerekiyordu aklımda kaldığı kadarıyla ben en fazla 4 gün yapmışımdır.Kürü tam manasıyla yapmadım yani.Benim fikrimce alıp uygulayabilirsin bahsedildiği güne kadar çörekotu hadislerde belirtildiği üzere birçok şeye şifa zararı olmaz diye düşünüyorum.Tabi sen gönlünden ne geçiyorsa öyle yap:)canım bu bal çörek otu kürünü illa adetin 2. günü mü başlamak lazım benim şuan 4. gün yarın gidip alıp başlasam olur mu
İnşallah cnm ıkı gunum var bgun yaptm ama negatifHadi inşallah :)
Ben dün idrar testinde pozitif görünce kan verdim malesef hüsran.. İnşallah güzel haberler senden gelsin :)
tesekkür ederim canım bugün aldım 1 kaşık yedi m ama çörek otunu çekemedim öyle tüm tüm attım ağzımda iyice çiğnedim yerken ama çok acıııinan hiç bir fikrim yok ben okuduğum gibi 2.günü yapmıştım ama kürün 10 gün uygulanması gerekiyordu aklımda kaldığı kadarıyla ben en fazla 4 gün yapmışımdır.Kürü tam manasıyla yapmadım yani.Benim fikrimce alıp uygulayabilirsin bahsedildiği güne kadar çörekotu hadislerde belirtildiği üzere birçok şeye şifa zararı olmaz diye düşünüyorum.Tabi sen gönlünden ne geçiyorsa öyle yap:)
özele gidiyorum doktorum oldukca basarili. Doktora guvenmek cok onemli. Bende inaniyorum ona bastan savma is yapmiyor. Kurtajda cok rahat gecti sadece islem sonrasi azicik bir kanama oldu. Belki bu durum bizim icin gecerlidir sadece. Bende o 2 gunu duyunca cok sasirdim bende 20 bekliyordum. Iyiyim ama herhangi bir sorunum yok :)Benim doktorum 20 gun iliskiyi yasakladi 2 adet donemi korun dedi sizin doktorunuzun dediklerine sasirdim
Kiyamam cnm en zoru anne oldugunu dusunup olamamakmis insallah hepimiz bir gun anne olacagizBiraz önce bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Onlar adına sevinmeye çalışıyorum, ne biçim insansın diyorum kendime ama sanki kalbime bir kor düşüyor. Anne olmak zor diyorlar ama sanki anne olamamak daha zor.
Evet evet bende 1 adet gormek istiyorum insallah onumuzdeki ay kismetse deneriz:)) Rahatmis valla ne gzl.. operasyon geçirdik ne kadar küçükte olsa onunda bı komplikasyonu oluyo Allah korusun oyuzden hic degilsede bı adet dönemi geçirmek.yinede herkes tabiki kendi kara veriyor en gzlini yaşayalım inşallah bu üzücü olayı unutalim en kısa zamanda
Negatif mi ben sen hamilesin diye dusunuyordumİnşallah cnm ıkı gunum var bgun yaptm ama negatif
İnşallah canımKiyamam cnm en zoru anne oldugunu dusunup olamamakmis insallah hepimiz bir gun anne olacagiz
Yok cnm bu ay ümitliydik ama bakalm allahtan ümit kesılmez.. Daha adet olmus degılım dualarınzı bekliyorm haber edicem insallah ben deİnşallah canım
Canım bu doğum kontrol haplarıni bir arkadaşıma korunma Maksadın dan daha çok adetinin düzenli gelsin diye vermiş ilaç bitince adet olsun bazı Kadınlarda 40 45 gün adet olmuyor ya onu önlemek için doktoru vermiş periyodu düzene girsin diyeCanım bana ve
Canım bana verdi. Kurtaja girmeden önce aile planlaması Dr u geldi .genel bilgi vermek için kürtaj olan yada olmayı bekleyen kadınlar icin.Herkese 3 kutu verdi.3 ay korunun sonrasında bırakın dedi. Rahim toparlansin vs. İçin veriyrz dedi. Ben kullanmadım hiç. Çünkü o hormon hapi altüst ediyor . Zaten korunacagiz eşim tarafından.gerek görmedim. Yarın kontrolum var.insallh rahimde bı olumsuzluk yoktur. Zaten kürtaj sonrası ilişki olmadı çünkü hep lekelenmelerim oldu .Zaten ilk 10 gün yasaktı.. ilk adeti olduktan sonra ya devam edeceğim korunmaya yada bırakırım bilmiyrm.Bakalım
Tamam canım Sorayım Teşekkür ederim verdiğin bilgi içinA anneveoglusu bu arada hastane ücretsiz verdi.saglik bakanlığı gonderiyormus.. cuma Dr. a Gittiginde aile planlaması polikliniği ile görüş. Verirler mutlaka.
Gerçekten çok şaşırdım doktoruna ilişki için çok az süre vermiş Benim Doktor 2-3 hafta ilişki yok dedi özellikle kanama varsa ilişki yok dedi korunmayı da bir şey söylemedi Bende sormayı unuttum açıkçası o anda aklıma bile gelmediYok yok kesin benim doktorum çok rahat :) Bize sadece 2 gun yasakladi. Sonra isterseniz bebekde deneyin dedi.
Adet mevzusunu sordum yumurtaliklarima bakti 40gune olursun dedi gonderdi beni:)
Bu rahmin toparlanma olayini sordum zaten rahim toparlanmadan hamile kalamazsin ki dedi ekstra korunmana gerek yok dedi aynen. 30gune toparlanir merak etme dedi
Üzülme bir tanem bu duyguları hisseden sadece sen değilsin hamilelik haberi almak beni de üzüyor ama yapacak bir şey yok nasibimiz böyleymiş inşallah Bizim de dallarımızın Yeşerecegi günler yakınBiraz önce bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Onlar adına sevinmeye çalışıyorum, ne biçim insansın diyorum kendime ama sanki kalbime bir kor düşüyor. Anne olmak zor diyorlar ama sanki anne olamamak daha zor.
Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sen de bize bu konuda moral ve Umut olYok cnm bu ay ümitliydik ama bakalm allahtan ümit kesılmez.. Daha adet olmus degılım dualarınzı bekliyorm haber edicem insallah ben de
Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınızda göstersininan hiç bir fikrim yok ben okuduğum gibi 2.günü yapmıştım ama kürün 10 gün uygulanması gerekiyordu aklımda kaldığı kadarıyla ben en fazla 4 gün yapmışımdır.Kürü tam manasıyla yapmadım yani.Benim fikrimce alıp uygulayabilirsin bahsedildiği güne kadar çörekotu hadislerde belirtildiği üzere birçok şeye şifa zararı olmaz diye düşünüyorum.Tabi sen gönlünden ne geçiyorsa öyle yap:)
Sizlerin varlığı ve yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Bu zamanları da anlatacağız hep beraberÜzülme bir tanem bu duyguları hisseden sadece sen değilsin hamilelik haberi almak beni de üzüyor ama yapacak bir şey yok nasibimiz böyleymiş inşallah Bizim de dallarımızın Yeşerecegi günler yakın
Aynen bu topic bana ilaç gibi geldi iyiki burada birbirimizi bulduk inşallah hamiste olacağız yeniden sağlıklaSizlerin varlığı ve yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Bu zamanları da anlatacağız hep beraber
İnşallah cnm kürtaj olalı 4 ay oldu her ay heyecanla bir ümit bkliyoruz... Allah bekle zamanı var diyor demk ki diyorum.. Bi yandan da son zmnlrda nrdeyse tum arkdslrm tum yaknlarmn hamile haberini aldkca daha çok istyorum duadan bska caremz yokkRabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sen de bize bu konuda moral ve Umut ol
Cnm ben abdetime 1 gun kala kan yaptirdim cikmadi gec dollenme olmustur insallahYok cnm bu ay ümitliydik ama bakalm allahtan ümit kesılmez.. Daha adet olmus degılım dualarınzı bekliyorm haber edicem insallah ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?