Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

canım bu bal çörek otu kürünü illa adetin 2. günü mü başlamak lazım benim şuan 4. gün yarın gidip alıp başlasam olur mu
inan hiç bir fikrim yok ben okuduğum gibi 2.günü yapmıştım ama kürün 10 gün uygulanması gerekiyordu aklımda kaldığı kadarıyla ben en fazla 4 gün yapmışımdır.Kürü tam manasıyla yapmadım yani.Benim fikrimce alıp uygulayabilirsin bahsedildiği güne kadar çörekotu hadislerde belirtildiği üzere birçok şeye şifa zararı olmaz diye düşünüyorum.Tabi sen gönlünden ne geçiyorsa öyle yap:)

tesekkür ederim canım bugün aldım 1 kaşık yedi m ama çörek otunu çekemedim öyle tüm tüm attım ağzımda iyice çiğnedim yerken ama çok acııı

Benim doktorum 20 gun iliskiyi yasakladi 2 adet donemi korun dedi sizin doktorunuzun dediklerine sasirdim
özele gidiyorum doktorum oldukca basarili. Doktora guvenmek cok onemli. Bende inaniyorum ona bastan savma is yapmiyor. Kurtajda cok rahat gecti sadece islem sonrasi azicik bir kanama oldu. Belki bu durum bizim icin gecerlidir sadece. Bende o 2 gunu duyunca cok sasirdim bende 20 bekliyordum. Iyiyim ama herhangi bir sorunum yok :)

Son düzenleme:
Kiyamam cnm en zoru anne oldugunu dusunup olamamakmis insallah hepimiz bir gun anne olacagiz

Evet evet bende 1 adet gormek istiyorum insallah onumuzdeki ay kismetse deneriz

Canım bu doğum kontrol haplarıni bir arkadaşıma korunma Maksadın dan daha çok adetinin düzenli gelsin diye vermiş ilaç bitince adet olsun bazı Kadınlarda 40 45 gün adet olmuyor ya onu önlemek için doktoru vermiş periyodu düzene girsin diye

Gerçekten çok şaşırdım doktoruna ilişki için çok az süre vermiş Benim Doktor 2-3 hafta ilişki yok dedi özellikle kanama varsa ilişki yok dedi korunmayı da bir şey söylemedi Bende sormayı unuttum açıkçası o anda aklıma bile gelmedi

Üzülme bir tanem bu duyguları hisseden sadece sen değilsin hamilelik haberi almak beni de üzüyor ama yapacak bir şey yok nasibimiz böyleymiş inşallah Bizim de dallarımızın Yeşerecegi günler yakın

Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınızda göstersin
Çörekotu gerçekten çok mucizevi iyiymiş Peygamber Efendimiz hadisinde belirtmiş
Bende düzeleyim deneyeceğim

Üzülme bir tanem bu duyguları hisseden sadece sen değilsin hamilelik haberi almak beni de üzüyor ama yapacak bir şey yok nasibimiz böyleymiş inşallah Bizim de dallarımızın Yeşerecegi günler yakın
Sizlerin varlığı ve yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Bu zamanları da anlatacağız hep beraber

İ
Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sen de bize bu konuda moral ve Umut ol
İnşallah cnm kürtaj olalı 4 ay oldu her ay heyecanla bir ümit bkliyoruz... Allah bekle zamanı var diyor demk ki diyorum.. Bi yandan da son zmnlrda nrdeyse tum arkdslrm tum yaknlarmn hamile haberini aldkca daha çok istyorum duadan bska caremz yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…