Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm benim sadece o aksam kanamam oldu bir daha olmadı. Geri kalani kontrol randevunda sorarsın zaten uzun bir konuşma oluyor aklindaki herseyi sor

Cnm ben bgun idrarla test yaptım aslında adet gecince yaplması daha saglıklı ama dayanamıyor ınsan ve negatif cıktı işte.
kürtaj olmadan once de evde test yapmıstık adetıme bir gun vardı ve silik de olsa ıkıncı çizgiyi görmştük bu kez çıkmadı.. Ama bir de subat 28 cekti aslında adetime ıkı degıl dort gun varmış..

Cnm ben bgun idrarla test yaptım aslında adet gecince yaplması daha saglıklı ama dayanamıyor ınsan ve negatif cıktı işte.
Ama gec dollenme varsa cikmayabilir normal idrar testleri iliskiden 14 gun sonra gostermeye basliyor. Erken gebelikler 10gun sonra. Ümit vermis olmayim ama belli olmaz yani. Benim 3 gun gecikme ile silik cizgi cikmisti

Bana da vermedi. Antibiyotikle agri kesici verdi sadece

Benim
Doktorumda 10 gun yasakladi uc adet donemi sonrasinda da korunmayi birakabilirsin dedi.

Şubat ayının eksik gün cekmesi adet süresini değiştirdi haklısın Hala Umudun Var adet olana kadar
yapma strese kendini sokma bırak adetin geçsin

İnşallah meleğin gelmiştir canım

Bizimkide rahmi toparlayacak hemde sizi koruyacak korunmasız ilişkiden dedi. Belki onun içeriği farklıdır.

İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız. Günlr geçmk bilmyor sanki.Rabbim yardımcımız olsun.Şu günleri unuttursn.
İnsan hemn hamile kalmak istiyo.bi yandan korunma şart değil rahim toparlannca yeniden olur diyen Dr lara umut bağlayıp belki çabucak toparlanır rahmm diyormuşun.sacmalama. Bi yandan hala lekelenmelri görüp bu olayın görünen ksmi acaba icerde neler olup bitiyo diyorm.Rabbim yardımcımız olsun.
Buarada genetik kan testi yaptıran olmadı mı hiç aranızda?

doktor bana genetik test önermedi tekrarlayan düşüklerde mi yapılıyor acaba

Bugun kurtajin 14. Gunu galiba yumurtlama gerçekleşti. Bu gidişle 1 aydan once adet olucam. Hakkimizda hayirlisi sizde durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…