- Konu Sahibi leylimley33
-
Cnm benim sadece o aksam kanamam oldu bir daha olmadı. Geri kalani kontrol randevunda sorarsın zaten uzun bir konuşma oluyor aklindaki herseyi sorGerçekten çok şaşırdım doktoruna ilişki için çok az süre vermiş Benim Doktor 2-3 hafta ilişki yok dedi özellikle kanama varsa ilişki yok dedi korunmayı da bir şey söylemedi Bende sormayı unuttum açıkçası o anda aklıma bile gelmedi
Cnm ben bgun idrarla test yaptım aslında adet gecince yaplması daha saglıklı ama dayanamıyor ınsan ve negatif cıktı işte.Cnm ben abdetime 1 gun kala kan yaptirdim cikmadi gec dollenme olmustur insallah
kürtaj olmadan once de evde test yapmıstık adetıme bir gun vardı ve silik de olsa ıkıncı çizgiyi görmştük bu kez çıkmadı.. Ama bir de subat 28 cekti aslında adetime ıkı degıl dort gun varmış..Cnm ben bgun idrarla test yaptım aslında adet gecince yaplması daha saglıklı ama dayanamıyor ınsan ve negatif cıktı işte.
Ama gec dollenme varsa cikmayabilir normal idrar testleri iliskiden 14 gun sonra gostermeye basliyor. Erken gebelikler 10gun sonra. Ümit vermis olmayim ama belli olmaz yani. Benim 3 gun gecikme ile silik cizgi cikmistiCnm ben bgun idrarla test yaptım aslında adet gecince yaplması daha saglıklı ama dayanamıyor ınsan ve negatif cıktı işte.
Bana da vermedi. Antibiyotikle agri kesici verdi sadeceArkadaşlar Kürtajdan sonra doktor Doğum kontrol hapı verdiği oldu mu
Adet olma ayarlama açısından bunu yapıyorlarmış Ben daha doktoruma sormadım cuma günü gideceğim kullanan varsa Hangi marka kullanmışlar öğrenebilir miyim
BenimYok yok kesin benim doktorum çok rahat :) Bize sadece 2 gun yasakladi. Sonra isterseniz bebekde deneyin dedi.
Adet mevzusunu sordum yumurtaliklarima bakti 40gune olursun dedi gonderdi beni:)
Bu rahmin toparlanma olayini sordum zaten rahim toparlanmadan hamile kalamazsin ki dedi ekstra korunmana gerek yok dedi aynen. 30gune toparlanir merak etme dedi
Şubat ayının eksik gün cekmesi adet süresini değiştirdi haklısın Hala Umudun Var adet olana kadarkürtaj olmadan once de evde test yapmıstık adetıme bir gun vardı ve silik de olsa ıkıncı çizgiyi görmştük bu kez çıkmadı.. Ama bir de subat 28 cekti aslında adetime ıkı degıl dort gun varmış..
Bizimkide rahmi toparlayacak hemde sizi koruyacak korunmasız ilişkiden dedi. Belki onun içeriği farklıdır.Canım bu doğum kontrol haplarıni bir arkadaşıma korunma Maksadın dan daha çok adetinin düzenli gelsin diye vermiş ilaç bitince adet olsun bazı Kadınlarda 40 45 gün adet olmuyor ya onu önlemek için doktoru vermiş periyodu düzene girsin diye
Koruma içeriği varmı bilmiyorum. Adı pramilunt gibi birşey hatırladığımBizimkide rahmi toparlayacak hemde sizi koruyacak korunmasız ilişkiden dedi. Belki onun içeriği farklıdır.
İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız. Günlr geçmk bilmyor sanki.Rabbim yardımcımız olsun.Şu günleri unuttursn.
İnsan hemn hamile kalmak istiyo.bi yandan korunma şart değil rahim toparlannca yeniden olur diyen Dr lara umut bağlayıp belki çabucak toparlanır rahmm diyormuşun.sacmalama. Bi yandan hala lekelenmelri görüp bu olayın görünen ksmi acaba icerde neler olup bitiyo diyorm.Rabbim yardımcımız olsun.
Buarada genetik kan testi yaptıran olmadı mı hiç aranızda?
doktor bana genetik test önermedi tekrarlayan düşüklerde mi yapılıyor acabaİnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız. Günlr geçmk bilmyor sanki.Rabbim yardımcımız olsun.Şu günleri unuttursn.
İnsan hemn hamile kalmak istiyo.bi yandan korunma şart değil rahim toparlannca yeniden olur diyen Dr lara umut bağlayıp belki çabucak toparlanır rahmm diyormuşun.sacmalama. Bi yandan hala lekelenmelri görüp bu olayın görünen ksmi acaba icerde neler olup bitiyo diyorm.Rabbim yardımcımız olsun.
Buarada genetik kan testi yaptıran olmadı mı hiç aranızda?
Cnm senin saglikli bir cocugun var birde ilk kayip ondandir bencedoktor bana genetik test önermedi tekrarlayan düşüklerde mi yapılıyor acaba
Hepimize canimmmm Allah yardımcımız olsunRabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sen de bize bu konuda moral ve Umut ol
Benim 13 gün oldu kürtaj olalı lekeleme devam ediyor bende 3 gün önce kesilmiş 2 gün gelmedi bitti demiştim tekrar gelmeye başladı kontrolde gitmedimBugun kurtajin 14. Gunu galiba yumurtlama gerçekleşti. Bu gidişle 1 aydan once adet olucam. Hakkimizda hayirlisi sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?