- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi leylimley33
-
Bu kurtaj sonrası kanama bitmemesi beni çok üzüyor. Hep aklıma kayıp aklıma getiriyor
Bugün 6. Günü benim ilk iki gün lekelenme gibiydi. Sonra arttı bir günde 4-5 ped gidiyorCanim senin kurtajdan sonra kanaman ne kadar surdu ve suruyor.bi hafta surer genelde veya daha fazla.benim 12 gun fln geldi az az
Kanama varken ilişki olmaz zaten istemem hazırda hissediyorum zatenSen kanaman bitene kadar korun bence bana doktor 1 hafta dedi ama kanamam olmamisti.
Sağol canım 3 ay Korun dedi dr rum bende çok kanama olmadı lekelenme oldu 9 gün geldi 2 gündür kesildi canımGeçmiş olsun canım. Dr korunma verdimi kanama durumun nasıl bitti mı
Bende 15 martta oldum benimde ikinci gebeligimdi
Ne kadar zamanda hamile kaliyorsun
Oooo çok fazla bence bir doktoruna sor cnm ben boyle beklemiyorduk benim ilk gun bile o kadar azdikiBugün 6. Günü benim ilk iki gün lekelenme gibiydi. Sonra arttı bir günde 4-5 ped gidiyor
Bugün 6. Günü benim ilk iki gün lekelenme gibiydi. Sonra arttı bir günde 4-5 ped gidiyor
Seninki adet gibi olmusDr cumaya gideceğim bakalım ne diyecek
İnternette ve YouTube inceleme yaptım normal diyor adet gibi kanama.10 günü geçerse bu şekilde o zaman sıkıntıSeninki adet gibi olmus
Buyuk ihtimalle senin adetin kolay geçecek benimki zor atamadimİnternette ve YouTube inceleme yaptım normal diyor adet gibi kanama.10 günü geçerse bu şekilde o zaman sıkıntı
Cumaya gideceğim sabah sanki azalmıştı kanama
İnşallah canım . Seninde kolay benimde inşallahBuyuk ihtimalle senin adetin kolay geçecek benimki zor atamadim
Bana vermediArkadaşlar Kürtajdan sonra doktor Doğum kontrol hapı verdiği oldu mu
Adet olma ayarlama açısından bunu yapıyorlarmış Ben daha doktoruma sormadım cuma günü gideceğim kullanan varsa Hangi marka kullanmışlar öğrenebilir miyim
Canım bana verdi. Kurtaja girmeden önce aile planlaması Dr u geldi .genel bilgi vermek için kürtaj olan yada olmayı bekleyen kadınlar icin.Herkese 3 kutu verdi.3 ay korunun sonrasında bırakın dedi. Rahim toparlansin vs. İçin veriyrz dedi. Ben kullanmadım hiç. Çünkü o hormon hapi altüst ediyor . Zaten korunacagiz eşim tarafından.gerek görmedim. Yarın kontrolum var.insallh rahimde bı olumsuzluk yoktur. Zaten kürtaj sonrası ilişki olmadı çünkü hep lekelenmelerim oldu .Zaten ilk 10 gün yasaktı.. ilk adeti olduktan sonra ya devam edeceğim korunmaya yada bırakırım bilmiyrm.BakalımArkadaşlar Kürtajdan sonra doktor Doğum kontrol hapı verdiği oldu mu
Adet olma ayarlama açısından bunu yapıyorlarmış Ben daha doktoruma sormadım cuma günü gideceğim kullanan varsa Hangi marka kullanmışlar öğrenebilir miyim
Yok yok kesin benim doktorum çok rahat :) Bize sadece 2 gun yasakladi. Sonra isterseniz bebekde deneyin dedi.A anneveoglusu bu arada hastane ücretsiz verdi.saglik bakanlığı gonderiyormus.. cuma Dr. a Gittiginde aile planlaması polikliniği ile görüş. Verirler mutlaka.
Benim doktorum 20 gun iliskiyi yasakladi 2 adet donemi korun dedi sizin doktorunuzun dediklerine sasirdimYok yok kesin benim doktorum çok rahat :) Bize sadece 2 gun yasakladi. Sonra isterseniz bebekde deneyin dedi.
Adet mevzusunu sordum yumurtaliklarima bakti 40gune olursun dedi gonderdi beni:)
Bu rahmin toparlanma olayini sordum zaten rahim toparlanmadan hamile kalamazsin ki dedi ekstra korunmana gerek yok dedi aynen. 30gune toparlanir merak etme dedi
Seni o kadar iyi anliyorum ki etrafimdaki herkes hamile bide hamilelik zorluklarindan bahsediyolar bide bizim yasadiklarimizi gorselerBiraz önce bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Onlar adına sevinmeye çalışıyorum, ne biçim insansın diyorum kendime ama sanki kalbime bir kor düşüyor. Anne olmak zor diyorlar ama sanki anne olamamak daha zor.
:)) Rahatmis valla ne gzl.. operasyon geçirdik ne kadar küçükte olsa onunda bı komplikasyonu oluyo Allah korusun oyuzden hic degilsede bı adet dönemi geçirmek.yinede herkes tabiki kendi kara veriyor en gzlini yaşayalım inşallah bu üzücü olayı unutalim en kısa zamandaYok yok kesin benim doktorum çok rahat :) Bize sadece 2 gun yasakladi. Sonra isterseniz bebekde deneyin dedi.
Adet mevzusunu sordum yumurtaliklarima bakti 40gune olursun dedi gonderdi beni:)
Bu rahmin toparlanma olayini sordum zaten rahim toparlanmadan hamile kalamazsin ki dedi ekstra korunmana gerek yok dedi aynen. 30gune toparlanir merak etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?