Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Arkadaşlar Kürtajdan sonra doktor Doğum kontrol hapı verdiği oldu mu

Adet olma ayarlama açısından bunu yapıyorlarmış Ben daha doktoruma sormadım cuma günü gideceğim kullanan varsa Hangi marka kullanmışlar öğrenebilir miyim

Canım bana ve
Canım bana verdi. Kurtaja girmeden önce aile planlaması Dr u geldi .genel bilgi vermek için kürtaj olan yada olmayı bekleyen kadınlar icin.Herkese 3 kutu verdi.3 ay korunun sonrasında bırakın dedi. Rahim toparlansin vs. İçin veriyrz dedi. Ben kullanmadım hiç. Çünkü o hormon hapi altüst ediyor . Zaten korunacagiz eşim tarafından.gerek görmedim. Yarın kontrolum var.insallh rahimde bı olumsuzluk yoktur. Zaten kürtaj sonrası ilişki olmadı çünkü hep lekelenmelerim oldu .Zaten ilk 10 gün yasaktı.. ilk adeti olduktan sonra ya devam edeceğim korunmaya yada bırakırım bilmiyrm.Bakalım

A anneveoglusu bu arada hastane ücretsiz verdi.saglik bakanlığı gonderiyormus.. cuma Dr. a Gittiginde aile planlaması polikliniği ile görüş. Verirler mutlaka.

A anneveoglusu bu arada hastane ücretsiz verdi.saglik bakanlığı gonderiyormus.. cuma Dr. a Gittiginde aile planlaması polikliniği ile görüş. Verirler mutlaka.
Yok yok kesin benim doktorum çok rahat :) Bize sadece 2 gun yasakladi. Sonra isterseniz bebekde deneyin dedi.
Adet mevzusunu sordum yumurtaliklarima bakti 40gune olursun dedi gonderdi beni:)
Bu rahmin toparlanma olayini sordum zaten rahim toparlanmadan hamile kalamazsin ki dedi ekstra korunmana gerek yok dedi aynen. 30gune toparlanir merak etme dedi

Benim doktorum 20 gun iliskiyi yasakladi 2 adet donemi korun dedi sizin doktorunuzun dediklerine sasirdim

Seni o kadar iyi anliyorum ki etrafimdaki herkes hamile bide hamilelik zorluklarindan bahsediyolar bide bizim yasadiklarimizi gorseler

:)) Rahatmis valla ne gzl.. operasyon geçirdik ne kadar küçükte olsa onunda bı komplikasyonu oluyo Allah korusun oyuzden hic degilsede bı adet dönemi geçirmek.yinede herkes tabiki kendi kara veriyor en gzlini yaşayalım inşallah bu üzücü olayı unutalim en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…