Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Sagol canim hepimize gecmis olsun.belkide oyledir ben de duzelir diye diye 6 gun gecti hala asiri kanamali geciyor.firsat bulabilirsem gideyim bari icim rahat etsin hakkaten boyle olmuyor

amin canım inşallah süreç uzadıkça insan bir daha hiç hamile kalamayacak sanıyor bakalım artık elimizden duadan başka bir şey gelmiyor

Merhaba arkadaslar bende ocak 17 sinde bebegmin kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. 8+6 da durmus. Cok uzuldum cok agladm ama smdi biraz daha topladim kendmi ve doktorumun istedigi testleri yaptiriyorum. Kromozom anomilisi ve kan pihtilasmasi icin testler yapiliyor. İlk dusuk olmama ragmen bu testleri yaptiriyorum. Mayis da sonuclarim cikacak cok var ama cok mutsuzum cok korkuyorum.

Bende ocak 24 de kurtaj oldum korkma canim atlaticaz insallah guzel gunler gelecek ben inaniyorum

canım bu bal çörek otu kürünü illa adetin 2. günü mü başlamak lazım benim şuan 4. gün yarın gidip alıp başlasam olur mu

Merhaba kızlar bende 10 martta kürtaj oldum zor bi durum Allahım inşallah bi daha yaşatmasın hiç birimize 1 tane kızım var bu ikinci gebelilti ama daha yeni olduğu için korkuyorum yaşımda geçiyor 33 yaşımdayım bebek için aramı versem yoksa 3 ay sonra korunmayı buraksam mı kararsızım

Bu kurtaj sonrası kanama bitmemesi beni çok üzüyor. Hep aklıma kayıp aklıma getiriyor

Geçmiş olsun canım. Dr korunma verdimi kanama durumun nasıl bitti mı
Bende 15 martta oldum benimde ikinci gebeligimdi

Ne kadar zamanda hamile kaliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…