- Konu Sahibi leylimley33
-
Insallah guzel haberlerle gelirsin canimCanım iyi olmana sevindim. Rabbim kaldıramadığimiz dert vermemiş. Yarın Dr kontrolüm var
Beni 20 gün sonra çağırdı ilk defa. Canım. Perşembe gidecem işte..Tugken Dr seni kontrole ne zaman çağırdı. İlk defa
Canim geçmiş olsun kürtaj sonrası Aşırı kanamalı oldugunda, yada diğer reglilere göre aşırı az yada hiç olmaması durumunda gel demişti Dr. Korkma bence istersen git bı görün için rahatlasin.belkide ilk ay boyle olup diger aylar duzelecektir .bende bekliyrm ilk regliyi.. bakalım.daha var ama bana .
Canim dr bana asiri kanaman olursa hel demistiSagol canim hepimize gecmis olsun.belkide oyledir ben de duzelir diye diye 6 gun gecti hala asiri kanamali geciyor.firsat bulabilirsem gideyim bari icim rahat etsin hakkaten boyle olmuyor
Ben 5 gun sonra gittim kontrole hayirlisiyla bu zor gunlerde gececekBeni 20 gün sonra çağırdı ilk defa. Canım. Perşembe gidecem işte..
Canim dr bana asiri kanaman olursa hel demisti
Insallah yoktur canim ama sen bi git benceoff yaa...insaallah bisi yoktur firsat bulup gitmem lazm o zaman
Geçecek evet inşallah hamile kaldığımız zamanida konuşacağız :)Ben 5 gun sonra gittim kontrole hayirlisiyla bu zor gunlerde gececek
Insallah canim aminGeçecek evet inşallah hamile kaldığımız zamanida konuşacağız :)
amin canım inşallah süreç uzadıkça insan bir daha hiç hamile kalamayacak sanıyor bakalım artık elimizden duadan başka bir şey gelmiyorBende 26 ağustosta olmuştum. İyiki 3 ay korunmuşsunuz bence rahmin toparlanması lazım. Rabbim bana korunmayı bıraktıktan hemen sonra nasip etti.Demek sizin için biraz daha zaman var olacaktır Allahın izniyle,ümitsizliğe kapılmamaya gayret edin.Ben birde çörekotu bal tarçın yemiştim sabahları 3-4 gün yapmıştım sadece ama yapmıştım.Sizin için de dua edeceğim:)Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlatla müjdelesin inşallah.
Bende ocak 24 de kurtaj oldum korkma canim atlaticaz insallah guzel gunler gelecek ben inaniyorumMerhaba arkadaslar bende ocak 17 sinde bebegmin kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. 8+6 da durmus. Cok uzuldum cok agladm ama smdi biraz daha topladim kendmi ve doktorumun istedigi testleri yaptiriyorum. Kromozom anomilisi ve kan pihtilasmasi icin testler yapiliyor. İlk dusuk olmama ragmen bu testleri yaptiriyorum. Mayis da sonuclarim cikacak cok var ama cok mutsuzum cok korkuyorum.
Sen de test yaptiriyor musun canm? Cok gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin.Bende ocak 24 de kurtaj oldum korkma canim atlaticaz insallah guzel gunler gelecek ben inaniyorum
Yok canim benim doktorum gerekli gormedi bende yaptirmadim bakalim insallah ikinci hayirli olur ben bu aydan sonra korunmayi birakicamSen de test yaptiriyor musun canm? Cok gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin.
canım bu bal çörek otu kürünü illa adetin 2. günü mü başlamak lazım benim şuan 4. gün yarın gidip alıp başlasam olur muBende 26 ağustosta olmuştum. İyiki 3 ay korunmuşsunuz bence rahmin toparlanması lazım. Rabbim bana korunmayı bıraktıktan hemen sonra nasip etti.Demek sizin için biraz daha zaman var olacaktır Allahın izniyle,ümitsizliğe kapılmamaya gayret edin.Ben birde çörekotu bal tarçın yemiştim sabahları 3-4 gün yapmıştım sadece ama yapmıştım.Sizin için de dua edeceğim:)Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlatla müjdelesin inşallah.
İnsallah saglikla sihhatle kucagna alirsin canmYok canim benim doktorum gerekli gormedi bende yaptirmadim bakalim insallah ikinci hayirli olur ben bu aydan sonra korunmayi birakicam
Geçmiş olsun canım. Dr korunma verdimi kanama durumun nasıl bitti mıMerhaba kızlar bende 10 martta kürtaj oldum zor bi durum Allahım inşallah bi daha yaşatmasın hiç birimize 1 tane kızım var bu ikinci gebelilti ama daha yeni olduğu için korkuyorum yaşımda geçiyor 33 yaşımdayım bebek için aramı versem yoksa 3 ay sonra korunmayı buraksam mı kararsızım
Sen kanaman bitene kadar korun bence bana doktor 1 hafta dedi ama kanamam olmamisti.Geçmiş olsun canım. Dr korunma verdimi kanama durumun nasıl bitti mı
Bende 15 martta oldum benimde ikinci gebeligimdi
Ne kadar zamanda hamile kaliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?