- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi leylimley33
-
Ilk gittigine kendisine sorarsin artik hayirlisi olsun o zaman bugun senin dongunun ilk gunu olacak heralde biraz daha kanaman olurBenim Şubat sonunda yaşadığım 6 günlük kanama onu düşük yaptığımı düşündürdü sanırım bana bir hafta sonra gel kan ver dedi o değerin daha da düşmesini bekledi bende öyle bekliyordum. Ne zaman yükseldi deger takibi elden hiç bırakmadı kesin yok hiç demedi bunun için kurtaj yaptığını söylemesi gerekirdi tabiki ben suphelendigini bilmiyordum. Kürtajı ben tamamlanmamis düşükten sanıyordum.
Ben dış gebelik yok dedin demedim zaten canım. Dış gebelik tanısı konulurken kürtaj yapıldığini belirmek istedim
Geçmis olsun cnm genetik testleri yaptirttin mi10 gun once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Tabi öncesinde ilacla düşürmeye calistilar. Bu 2. Gebeligimdi ve 2 bebegimi de kalp durmasi sonucu kaybettim. O kadar zor ki hele 2. kez yaşamak. Allah kimseye yasatmasin. Hastanedeyken kapisi bebek süsleri gormek. Bebeklerin aglamasi heyecanli akrabalar falan. Kurtajla sadece bebegimi degil sanki tum organlarimi, ruhumu almislar gibi. Bir deri parcasi gibi hissediyorum. Napicam hic bilemiyorum
Cok gecmis olsun canim zamanla atlaticaksin insallah Allah bu derdini unutturacak daha buyuk bi dert vermesin10 gun once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Tabi öncesinde ilacla düşürmeye calistilar. Bu 2. Gebeligimdi ve 2 bebegimi de kalp durmasi sonucu kaybettim. O kadar zor ki hele 2. kez yaşamak. Allah kimseye yasatmasin. Hastanedeyken kapisi bebek süsleri gormek. Bebeklerin aglamasi heyecanli akrabalar falan. Kurtajla sadece bebegimi degil sanki tum organlarimi, ruhumu almislar gibi. Bir deri parcasi gibi hissediyorum. Napicam hic bilemiyorum
Yok henuz testlere baslamadik. 3 ay sonra hsg cekilecek. Genetik test icin hastahane arastiricam daha. Ama o kadar bosluktayim ki hic takatim yok.Geçmis olsun cnm genetik testleri yaptirttin mi
Amin canim sagol. Allah hic kimseye yasatmasin boyle birseyiCok gecmis olsun canim zamanla atlaticaksin insallah Allah bu derdini unutturacak daha buyuk bi dert vermesin
Benim 1 kaybim var ama seni anlayabiliyorum. Buyuk hayal kirikligi eger Ankarada isen bu genetik testleri yapan bir kac laboratuvar biliyorum yazabilirim.Yok henuz testlere baslamadik. 3 ay sonra hsg cekilecek. Genetik test icin hastahane arastiricam daha. Ama o kadar bosluktayim ki hic takatim yok.
Ilk gebelikte fazla umudum yoktu kalbi cok yavaştı. Bu gebelikte hersey yolundaydi ve hayatimi tamamen degistirmistim.hep icimde korku vardi ama Hic beklemiyordum. Siradan bi kontrolde öğrendim. Yok canim ankarada degilim malesefBenim 1 kaybim var ama seni anlayabiliyorum. Buyuk hayal kirikligi eger Ankarada isen bu genetik testleri yapan bir kac laboratuvar biliyorum yazabilirim.
Kac haftalikti canimIlk gebelikte fazla umudum yoktu kalbi cok yavaştı. Bu gebelikte hersey yolundaydi ve hayatimi tamamen degistirmistim.hep icimde korku vardi ama Hic beklemiyordum. Siradan bi kontrolde öğrendim. Yok canim ankarada degilim malesef
9 haftalikken ogrendim ama gelisimi 7 haftalikken durmuş. Sen de mi kaybettin canimKac haftalikti canim
Bir doktor degilim tabi ama acaba pihtilasma problemi olabilir mi doktorunuz ne dediIlk gebelikte fazla umudum yoktu kalbi cok yavaştı. Bu gebelikte hersey yolundaydi ve hayatimi tamamen degistirmistim.hep icimde korku vardi ama Hic beklemiyordum. Siradan bi kontrolde öğrendim. Yok canim ankarada degilim malesef
Bugünlerin de tez zamanda geçmesini diliyorum hepimize Rabbim güzel günler göstersinIlk gittigine kendisine sorarsin artik hayirlisi olsun o zaman bugun senin dongunun ilk gunu olacak heralde biraz daha kanaman olur
Öncelikle Çok geçmiş olsun bir tanem yaşadıklarım kolay değil psikolojin de doğal olarak bunlardan etkileniyor Rabbimin bu dünyada kullarına çeşit çeşit imtihanları var Rabbim bu imtihanlardan seni de hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin10 gun once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Tabi öncesinde ilacla düşürmeye calistilar. Bu 2. Gebeligimdi ve 2 bebegimi de kalp durmasi sonucu kaybettim. O kadar zor ki hele 2. kez yaşamak. Allah kimseye yasatmasin. Hastanedeyken kapisi bebek süsleri gormek. Bebeklerin aglamasi heyecanli akrabalar falan. Kurtajla sadece bebegimi degil sanki tum organlarimi, ruhumu almislar gibi. Bir deri parcasi gibi hissediyorum. Napicam hic bilemiyorum
Ben bilmiyorum arkadaşımBilen yorumlayabilir mi?
Patoloji sonucum: koryal elemanlar, kanamalı ve nekrotik desidual dokular ... Doktorla pazartesi görüşcem ama o zamana merak ederim
Onu ilk kayiptan sonra yaptim tek gen heterezigot cikti. O yuzden asprin kullaniyordum zatenBir doktor degilim tabi ama acaba pihtilasma problemi olabilir mi doktorunuz ne dedi
Amin canim tesekkur ederim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tez zamanda kucaklarimizi doldursun hayırlısıylaÖncelikle Çok geçmiş olsun bir tanem yaşadıklarım kolay değil psikolojin de doğal olarak bunlardan etkileniyor Rabbimin bu dünyada kullarına çeşit çeşit imtihanları var Rabbim bu imtihanlardan seni de hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin
Evet canim bende 9 haftalik kaybettim 10 haftaalik olmasi gerekiyodu9 haftalikken ogrendim ama gelisimi 7 haftalikken durmuş. Sen de mi kaybettin canim
Ill kayip miEvet canim bende 9 haftalik kaybettim 10 haftaalik olmasi gerekiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?