- 20 Kasım 2016
- 182
- 116
- 53
- 35
- Konu Sahibi leylimley33
-
Çok istemiştik bu ay cok ümitliydik ama yıne hüsran.. Eşim işten yeni geldi ve daha yeni soyledım o da üzüldü kürtaj olalı 4 ay bitiyor yarın... Daha zamanı var diyor demek ki rabbim hiç bir zaman isyan etmedım sabırla bekliycem ınanıyorum birgün biz de tekrar hamile olup canımızın canını kucagmza alıcaz hayrlsyla...demek ki braz daha sabır...mrb arkadaslar ben bugün adet oldum
İnşallah gelince aya güzel haberlerini alırız demek Hayırlısı buymuşmrb arkadaslar ben bugün adet oldum
Cnm sağlık olsun. Hayırlısı böyleymiş diyelim onumuzde ki ay inaniyorum birden cok gebelik haberi duyacağızmrb arkadaslar ben bugün adet oldum
Insallah cnm moralim çok bozuk gercekten.. Daha bu sabah test almıstm heyecanla ama.. Biraz zor atlatıcam galiba bu kezCnm sağlık olsun. Hayırlısı böyleymiş diyelim onumuzde ki ay inaniyorum birden cok gebelik haberi duyacağız
Cnm daha çok gençsin ben kendim icinde gec kaliyor gibi hissetsemde bende 29 yasindayim. Olacak inaniyorum bizimde bebeklerimiz olacak. Acaba surekli bu konular hakkinda konusmak olumsuz mu etkiliyor kiÇok istemiştik bu ay cok ümitliydik ama yıne hüsran.. Eşim işten yeni geldi ve daha yeni soyledım o da üzüldü kürtaj olalı 4 ay bitiyor yarın... Daha zamanı var diyor demek ki rabbim hiç bir zaman isyan etmedım sabırla bekliycem ınanıyorum birgün biz de tekrar hamile olup canımızın canını kucagmza alıcaz hayrlsyla...demek ki braz daha sabır...
Insallah cnmİnşallah gelince aya güzel haberlerini alırız demek Hayırlısı buymuş
Bilemiyorum cnm artk ne diyim bu ay duzenli de yaptk ama ne bileyim.. Çok istemstkk gerckten çok üzgünm..Cnm daha çok gençsin ben kendim icinde gec kaliyor gibi hissetsemde bende 29 yasindayim. Olacak inaniyorum bizimde bebeklerimiz olacak. Acaba surekli bu konular hakkinda konusmak olumsuz mu etkiliyor ki
Ah canim neleri atlattik adet bitimine bunuda atlatirsin yeni ay yeni umutlarInsallah cnm moralim çok bozuk gercekten.. Daha bu sabah test almıstm heyecanla ama.. Biraz zor atlatıcam galiba bu kez
Üzülme üzüldükçe olmuyor takmamamız lazım. Dikkatimizi baska yone cevirmemiz lazim. Surekli bunun hakkinda konusmak olumsuz mu etkiliyor acabaBilemiyorum cnm artk ne diyim bu ay duzenli de yaptk ama ne bileyim.. Çok istemstkk gerckten çok üzgünm..
Bilemiyorum cnm bikaç güne düzelirm inşallah.. Zaman gecmek bilmiyor ki dedgn gbi hep aklmzda bu oldgu için.. Bu ay umursamıycam yapablrsem baklm ne olackÜzülme üzüldükçe olmuyor takmamamız lazım. Dikkatimizi baska yone cevirmemiz lazim. Surekli bunun hakkinda konusmak olumsuz mu etkiliyor acaba
Benim adetime daha var insallah ben demeden once sen soyleceksin sonrada ben soyleyecegim bu topic umut dolu olacakBilemiyorum cnm bikaç güne düzelirm inşallah.. Zaman gecmek bilmiyor ki dedgn gbi hep aklmzda bu oldgu için.. Bu ay umursamıycam yapablrsem baklm ne olack
EvetIll kayip mi
Allah bir daha yasatmasin canim. Inan bir daha yasamak cok daha beter
Amin canim insallah yasamayiz bu ay korunmam bitiyor insallah tekrar olur senin ikinci hamileligin hemen oldu muAllah bir daha yasatmasin canim. Inan bir daha yasamak cok daha beter
Yok canim ben de hasimato hasataligi da var. Korunmayi biraktik 4 ay boyunca hamile kalamadim hormonlarima baktirdim 4 ay ilac tedavisi ve sonra hamile kaldimAmin canim insallah yasamayiz bu ay korunmam bitiyor insallah tekrar olur senin ikinci hamileligin hemen oldu mu
Cok gecmis olsun canimYok canim ben de hasimato hasataligi da var. Korunmayi biraktik 4 ay boyunca hamile kalamadim hormonlarima baktirdim 4 ay ilac tedavisi ve sonra hamile kaldim
Bende çok depresifim birgun guzel uyaniyorum sonra hala bebek ile ilgili konusmak isteyen insanlar yuzunden gunum kotu geciyor. Calisiyormusun cnmSürekli rüyalarımda çok güzel bir kız bebeğim olduğunu görüyorum. Uyandığımda mutlu oluyorum ama sonra tüm günüm berbat geçiyor. Bunun nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum. İki yıldır bebek için uğraşıyoruz. Kimi gün iyi olduğumu sanıyorum kimi gün bütün gün depresifim. Artık bundan kurtulmak istiyorum ama nasıl???
Çalışıyordum ama daha fazla bebek sorusuna maruz kalmamak ve stresten uzak olmak için haziranda işi bıraktım. Bir anlamda iyi bir anlamda kötü oldu.Bende çok depresifim birgun guzel uyaniyorum sonra hala bebek ile ilgili konusmak isteyen insanlar yuzunden gunum kotu geciyor. Calisiyormusun cnm
Ben evdeyim birazda dikkatimi dagitamiyorum surekli kafamda bu konu
Bende bazi durumlardan dolayi evdeyim bilmiyorum artik ben es dost akraba bana bu konu ile ilgili birsey diyenleri azarliyorum. Konusmak istemiyorumdan ne anlamiyorlar anlamiyorum.Çalışıyordum ama daha fazla bebek sorusuna maruz kalmamak ve stresten uzak olmak için haziranda işi bıraktım. Bir anlamda iyi bir anlamda kötü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?