Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba kızlar bende uzun zamandır hep sizleri takip ettim burdaki her konuyu tek tek okudum . Malesef benimde 1 düşügüm oldu bebek 6 haftalıkken gelişimi durdu kalp sesi alamadık. Çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur. Her ay umutla beklemek çok zor.

Geçmiş olsun cnm insallah olacak bizimde bebeklerimiz

Bende bazi durumlardan dolayi evdeyim bilmiyorum artik ben es dost akraba bana bu konu ile ilgili birsey diyenleri azarliyorum. Konusmak istemiyorumdan ne anlamiyorlar anlamiyorum.
Kendilerince fikirlerini söyleyip vicdanlarını rahatlatıyorlar.

Ama ben duymak istemiyorum bu arada benim sol yumurtaliklarimda resmen bir agri var sizde de boyle birsey oldumu
Aslına bakarsan ne zaman şuram ağrıdı kesin bir şey var desem adet oluyordum. Galiba bir şey yok dediğim zaman da hamile kaldım. O yüzden maalesef bir şey diyemem amq umarım düşündüğümüz gibi olur

Cnm ben hamile olamam bu ay zaten. 17 gun oldu kurtaj olali. Kurtaj sonrasi acaba normal mi oyle bir agri onu merak ettim

Cnm ben hamile olamam bu ay zaten. 17 gun oldu kurtaj olali. Kurtaj sonrasi acaba normal mi oyle bir agri onu merak ettim
Kürtajdan sonra çok rahattim. Çok hafif adet olur gibiydim. Hatta sizlerin bu kadar kanamali bir surec gecirmeniz beni şaşırttı. Ben asil zorluğu kendi kendine düşük yaparken yaşadım. Bazen sağ tarafta bazen de genel bir ağrı oluyordu ve o kadar zorlandım ki sonunda dudağımda uçuk çıkmıştı.

Cnm benim kanamam olmadı kendimi kastigim zaman sol tarafimda bir agri var anlam veremedigim

Canim ben yaptiriyorum . Kan pihtilasmasina ve kromozon anomalisine bakiliyor. Genetik e gittim orda yaptirdim ama sonuçları cok gec cikiyor. Mayis 2 de cikacak sonuclar. Beklemez cok zor.

Cok gecmis olsun ins. En kisa zamanda sagligina kavusur ve tekrar hamile kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…