- Konu Sahibi leylimley33
-
Geçmiş olsun cnm insallah olacak bizimde bebeklerimizMerhaba kızlar bende uzun zamandır hep sizleri takip ettim burdaki her konuyu tek tek okudum . Malesef benimde 1 düşügüm oldu bebek 6 haftalıkken gelişimi durdu kalp sesi alamadık. Çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur. Her ay umutla beklemek çok zor.
Geçmiş olsun cnm insallah olacak bizimde bebeklerimiz
Kendilerince fikirlerini söyleyip vicdanlarını rahatlatıyorlar.Bende bazi durumlardan dolayi evdeyim bilmiyorum artik ben es dost akraba bana bu konu ile ilgili birsey diyenleri azarliyorum. Konusmak istemiyorumdan ne anlamiyorlar anlamiyorum.
Ama ben duymak istemiyorum bu arada benim sol yumurtaliklarimda resmen bir agri var sizde de boyle birsey oldumuKendilerince fikirlerini söyleyip vicdanlarını rahatlatıyorlar.
Aslına bakarsan ne zaman şuram ağrıdı kesin bir şey var desem adet oluyordum. Galiba bir şey yok dediğim zaman da hamile kaldım. O yüzden maalesef bir şey diyemem amq umarım düşündüğümüz gibi olurAma ben duymak istemiyorum bu arada benim sol yumurtaliklarimda resmen bir agri var sizde de boyle birsey oldumu
Cnm ben hamile olamam bu ay zaten. 17 gun oldu kurtaj olali. Kurtaj sonrasi acaba normal mi oyle bir agri onu merak ettimAslına bakarsan ne zaman şuram ağrıdı kesin bir şey var desem adet oluyordum. Galiba bir şey yok dediğim zaman da hamile kaldım. O yüzden maalesef bir şey diyemem amq umarım düşündüğümüz gibi olur
Kürtajdan sonra çok rahattim. Çok hafif adet olur gibiydim. Hatta sizlerin bu kadar kanamali bir surec gecirmeniz beni şaşırttı. Ben asil zorluğu kendi kendine düşük yaparken yaşadım. Bazen sağ tarafta bazen de genel bir ağrı oluyordu ve o kadar zorlandım ki sonunda dudağımda uçuk çıkmıştı.Cnm ben hamile olamam bu ay zaten. 17 gun oldu kurtaj olali. Kurtaj sonrasi acaba normal mi oyle bir agri onu merak ettim
Cnm benim kanamam olmadı kendimi kastigim zaman sol tarafimda bir agri var anlam veremedigimKürtajdan sonra çok rahattim. Çok hafif adet olur gibiydim. Hatta sizlerin bu kadar kanamali bir surec gecirmeniz beni şaşırttı. Ben asil zorluğu kendi kendine düşük yaparken yaşadım. Bazen sağ tarafta bazen de genel bir ağrı oluyordu ve o kadar zorlandım ki sonunda dudağımda uçuk çıkmıştı.
Valla bilemedim. Ne zaman doktora gideceksin?Cnm benim kanamam olmadı kendimi kastigim zaman sol tarafimda bir agri var anlam veremedigim
Gittim ben kontrole bir problem yok dediValla bilemedim. Ne zaman doktora gideceksin?
Canım ağrın mi var yumurtlamadan oluyor olmasın yumurtluyor olabilirmisinCnm ben hamile olamam bu ay zaten. 17 gun oldu kurtaj olali. Kurtaj sonrasi acaba normal mi oyle bir agri onu merak ettim
Canım senin kurtaj ne zaman oldu sanada geçmiş olsunValla bilemedim. Ne zaman doktora gideceksin?
Benim daha once boyle bir agrim olmamisti sanki 2 gun once yumurtlama gerçekleşti gibime geldi agrida o zaman daha baskindi sanki. Hayirlisiyla bir adet olsam cok mutlu olucamCanım ağrın mi var yumurtlamadan oluyor olmasın yumurtluyor olabilirmisin
Maalesef 17 ocakta kurtaj oldum. 8+6 da kalbi durmus bebegminPapatyalardunyasi Hoşgeldin sana da geçmiş olsun senin ne zaman oldu Bu üzücü olay
Canim ben yaptiriyorum . Kan pihtilasmasina ve kromozon anomalisine bakiliyor. Genetik e gittim orda yaptirdim ama sonuçları cok gec cikiyor. Mayis 2 de cikacak sonuclar. Beklemez cok zor.İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız. Günlr geçmk bilmyor sanki.Rabbim yardımcımız olsun.Şu günleri unuttursn.
İnsan hemn hamile kalmak istiyo.bi yandan korunma şart değil rahim toparlannca yeniden olur diyen Dr lara umut bağlayıp belki çabucak toparlanır rahmm diyormuşun.sacmalama. Bi yandan hala lekelenmelri görüp bu olayın görünen ksmi acaba icerde neler olup bitiyo diyorm.Rabbim yardımcımız olsun.
Buarada genetik kan testi yaptıran olmadı mı hiç aranızda?
canim cok gecmis olsun. Kanuni sultan Süleyman hastanesinde genetik bolumu var ve orada yapiliyor testler. İstanbuldaysan bir git derim.Yok henuz testlere baslamadik. 3 ay sonra hsg cekilecek. Genetik test icin hastahane arastiricam daha. Ama o kadar bosluktayim ki hic takatim yok.
Benim çok oldu. 2015te 1 eylülde olduCanım senin kurtaj ne zaman oldu sanada geçmiş olsun
Kızlar başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. Bu yuzden özel hastane başka bir Dr gittim kurtaj sonrası 473 olan değer 553u değer oldu. Cok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Gittiğim dr şimdiye kadar görülmemesi normal normal ilk kez kurtaj sonrası 500lu değeri gördünüz bakalım nerde insallah buluruz yerini dedi.
Çok kurcaladi canım çok yandı.Sol tupteymis. Dış gebelik kesinleşti böylece. Patoloji sonuçları beklemeye gerek yok dedi. İğne yazdı. Onu vuruldum. Çok canım yandı. bu iğneyle geride kalmıştır inşallah.
Pazartesi ve cuma HCG vereceğim inşallah tek dozla biter. Sonra rahim filmi istedi. Yinede zor geliyor rabbim beterinden korusun
İki miyon operasyonu bir kurtaj ve bu iğne anne olmak için daha neler göreceğim
Rabbim bu sayfada ilk çocuğu isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayirlisi ile nasip et sonrada bizlere
Tesekkur ederim canim. Malesef istanbulda degilim. Universite hastanesinde yaptiricam yarin randevu alicam cok uzak bi tarih verirlerse baska yerller arastiricamcanim cok gecmis olsun. Kanuni sultan Süleyman hastanesinde genetik bolumu var ve orada yapiliyor testler. İstanbuldaysan bir git derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?