- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi leylimley33
-
Biz senle aynı gün mü kürtaj olmuştuk ya? Ben 18 şubatta olmuştum, sen?
Aynen canım inşallah :) herşey yoluna girecek Allahın izniyle.. Hem bak senin bir evladın varmış Allah onu bağışlasın sana, kötü gününü göstermesin.. Şükret bak bende o bile yok :))))Çok haklısın canım.zaten dr sağlıklı olsaydı kafasina vursun da düşmezdi dedi.demek ki sağlıklı değilmiş ve bu şekilde sonlandi.rabbim her şeyin hayirlisini versin.insallah ilerleyen zamanlarda burda yeniden hamileliklerimizi konuşuruz
O zaman napıyoruuuuzzz önümüzdeki maçlara bakıyoruzzz :)))Bende 17ayni sayilir
Amin Canım cok şükür bir evladım var.rabbim ona hayırlı bir ömür versin.rabbim sizede nasip eder insallah.bende 9 subatta kürtaj oldumAynen canım inşallah :) herşey yoluna girecek Allahın izniyle.. Hem bak senin bir evladın varmış Allah onu bağışlasın sana, kötü gününü göstermesin.. Şükret bak bende o bile yok :))))
Olmazsa da dünyanın sonu değil.. Kendini üzme :)
Senin de çok yeni.. Ama inanıyorum sağlıkla güzel hayırlı evlatlarımız olacak :)))Amin Canım cok şükür bir evladım var.rabbim ona hayırlı bir ömür versin.rabbim sizede nasip eder insallah.bende 9 subatta kürtaj oldum
Hadi bakalım insallah güzel haberlerle gelirsin buraya.test sonucunu burayada yaz canımMrb canım benim 32. gunum bende olmadım inşallah hamileyimdir ama sanmıyorum adet belirtileri başladı bile yarin. TEST yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inşallah
Canım cok gecmis olsun.bende 6 hafta 3 gunlukken kurtaj oldum.cok bir oğlum var 8 yaşında.ona kardes düşünmüştük nasip olmadı.yasim 38.oglumda hic bir sıkıntım yoktu saglikli bir hamilelik gecirdim malesef bu öyle olmadı.dr rahmimde perde oldugunu söyledi.ilk kez duydum bende.dr bir skinti yok sorun yapma dedi.2 korun dedi.folikasit basla.herhangi bir test filan bahsetmediBende 3 gun once oglumu kaybettim 14 haftalikti bebegim kendi düştü esi icerde kaldi kürtajla aldilar... cok zor yuregim yaniyor kelimeler yetmez RABBIM bidaha yasatmaz beterinden korur INŞALLAH nasil bi yol izlicem bilmiyorum siz testler yaptircakmisiniz ?
Canım bu benim 2.gebeligimdi.cok şükür bir oglum var.oglumda saglikli bir hamilelik gecirdim.ama bunda 6 hafta 3 günlükken kaybettim.adet gibi kanama geldi.hemen dr gittik kurtaj olmamgerektigini soylediler.ben genel anestezi ile kürtaj oldum.diger sekilde dayanamazdim herhalde.Kurtaj ile ilgili sorularım olacak. Alınan bebek incelendi mi yoksa tekrarlayan kayiplarda mi inceleniyor. Local anestezi mi oneriyorsunuz. Hiç bir fikrim yok onerilere açığım kızlar
Benim bebeğimde 6hafta 3 günluk olarak kaldı büyümedi sabir sadece sabırCanım bu benim 2.gebeligimdi.cok şükür bir oglum var.oglumda saglikli bir hamilelik gecirdim.ama bunda 6 hafta 3 günlükken kaybettim.adet gibi kanama geldi.hemen dr gittik kurtaj olmamgerektigini soylediler.ben genel anestezi ile kürtaj oldum.diger sekilde dayanamazdim herhalde.
İlk bebeğimdi şoktayım insan benim başıma gelmez sanıyor daha kürtaj gerçekleşmedi cumartesu son 1 kez daha bakalım istedi doktorSize de vok gecmisler olsun.insallah bir daha yasamayiz bu acıyı.sizin ilk miydi baska cocugunuz var mı?dr korunma verdi mi size de canım.ben cok istiyorum ama dr korunun dedi 2 ay.zaman gecmek bilmiyor sanki
Insallah hamilesindirMerhaba kızlar bende Eylül de düşük yaptım şimdi 6 gün geçti reglim test yapmaya korkuyorum
İnşallah hayırlısı olurInsallah hamilesindir
Uyanıkken kürtaj olmayı önermiyormiyormusun local anestezi mi oneriyorsunuzKızlar bende Biray önce Kürtaj oldum
8 haftalık Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi
Regli oldum bitti kurtajdan sonra doktor korunma vermedi 38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım
Yumurta tembelliği var bende onun için inofollik kullanıyorum buay Kürtaj oldugum bebegimdede inofollik kullandım hamile kaldım inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz
Kürtajı canlı canlı olmayı kabul ettim anlatmak istemiyorum tavsiye etmiyorum çünkü çok çektim...
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse nasip etsin hayırlısını versin inşallah
Rabbim hayırlı kilsin inşallah hepimizden güzel haberler gelir bat 27 mart
Allah'ım hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?