Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Aynen canım inşallah :) herşey yoluna girecek Allahın izniyle.. Hem bak senin bir evladın varmış Allah onu bağışlasın sana, kötü gününü göstermesin.. Şükret bak bende o bile yok :))))
Olmazsa da dünyanın sonu değil.. Kendini üzme :)

Amin Canım cok şükür bir evladım var.rabbim ona hayırlı bir ömür versin.rabbim sizede nasip eder insallah.bende 9 subatta kürtaj oldum

Kızlar merhaba.kürtaj sonrası ne zaman regl oldunuz.benim normalde 25. gün yada 27.gün regl olurdum.bugun kurtajin 25.günü.karnımha hafif regl belirtileri var.hayirlisi ile olup düzene girseydi su regl işi.bize dr 2 ay korunun dedi.düşünüyorum 9 subatta kürtaj oldum.9 nisanda 2 ay oluyor tam olarak.sonra korunmayı bırakmayı dusunuyoruz ama bu sene ramazan 27 mayısta başlıyor.hamile olursam oructa tutamam ve borclanirim.kafamda deli sorular.yas ilerliyor .38.yasindayim.öyle iste ne yapsam bilemedim.hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim

Mrb canım benim 32. gunum bende olmadım inşallah hamileyimdir ama sanmıyorum adet belirtileri başladı bile yarin. TEST yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

Mrb canım benim 32. gunum bende olmadım inşallah hamileyimdir ama sanmıyorum adet belirtileri başladı bile yarin. TEST yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inşallah
Hadi bakalım insallah güzel haberlerle gelirsin buraya.test sonucunu burayada yaz canım

Bende 3 gun once oglumu kaybettim 14 haftalikti bebegim kendi düştü esi icerde kaldi kürtajla aldilar... cok zor yuregim yaniyor kelimeler yetmez RABBIM bidaha yasatmaz beterinden korur INŞALLAH nasil bi yol izlicem bilmiyorum siz testler yaptircakmisiniz ?

Kurtaj ile ilgili sorularım olacak. Alınan bebek incelendi mi yoksa tekrarlayan kayiplarda mi inceleniyor. Local anestezi mi oneriyorsunuz. Hiç bir fikrim yok onerilere açığım kızlar

Canım cok gecmis olsun.bende 6 hafta 3 gunlukken kurtaj oldum.cok bir oğlum var 8 yaşında.ona kardes düşünmüştük nasip olmadı.yasim 38.oglumda hic bir sıkıntım yoktu saglikli bir hamilelik gecirdim malesef bu öyle olmadı.dr rahmimde perde oldugunu söyledi.ilk kez duydum bende.dr bir skinti yok sorun yapma dedi.2 korun dedi.folikasit basla.herhangi bir test filan bahsetmedi

Kurtaj ile ilgili sorularım olacak. Alınan bebek incelendi mi yoksa tekrarlayan kayiplarda mi inceleniyor. Local anestezi mi oneriyorsunuz. Hiç bir fikrim yok onerilere açığım kızlar
Canım bu benim 2.gebeligimdi.cok şükür bir oglum var.oglumda saglikli bir hamilelik gecirdim.ama bunda 6 hafta 3 günlükken kaybettim.adet gibi kanama geldi.hemen dr gittik kurtaj olmamgerektigini soylediler.ben genel anestezi ile kürtaj oldum.diger sekilde dayanamazdim herhalde.

Benim bebeğimde 6hafta 3 günluk olarak kaldı büyümedi sabir sadece sabır

Size de vok gecmisler olsun.insallah bir daha yasamayiz bu acıyı.sizin ilk miydi baska cocugunuz var mı?dr korunma verdi mi size de canım.ben cok istiyorum ama dr korunun dedi 2 ay.zaman gecmek bilmiyor sanki

Size de vok gecmisler olsun.insallah bir daha yasamayiz bu acıyı.sizin ilk miydi baska cocugunuz var mı?dr korunma verdi mi size de canım.ben cok istiyorum ama dr korunun dedi 2 ay.zaman gecmek bilmiyor sanki
İlk bebeğimdi şoktayım insan benim başıma gelmez sanıyor daha kürtaj gerçekleşmedi cumartesu son 1 kez daha bakalım istedi doktor

Kızlar bende Biray önce Kürtaj oldum

8 haftalık Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi
Regli oldum bitti kurtajdan sonra doktor korunma vermedi 38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım
Yumurta tembelliği var bende onun için inofollik kullanıyorum buay Kürtaj oldugum bebegimdede inofollik kullandım hamile kaldım inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz
Kürtajı canlı canlı olmayı kabul ettim anlatmak istemiyorum tavsiye etmiyorum çünkü çok çektim...
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse nasip etsin hayırlısını versin inşallah
Rabbim hayırlı kilsin inşallah hepimizden güzel haberler gelir bat 27 mart
Allah'ım hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah

Uyanıkken kürtaj olmayı önermiyormiyormusun local anestezi mi oneriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…