Kürtaj sonrası

İnşallah canım kucağıma alana kadar korkum gitmeyecek hiçbir şey Yok tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin içiyorum tek genim bozuk çıktı inşallah bu sefer sıkıntı olmaz
Merhaba inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bende aynı durumdayım iğne ve coraspin kullaniyorum merak ettim acaba hangi gende pıhtılaşma çıktı?

Merhaba inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bende aynı durumdayım iğne ve coraspin kullaniyorum merak ettim acaba hangi gende pıhtılaşma çıktı?
MthfrA1298c MUTANT yazıyordu canım tek gen bozuk çok sağol canım hep birlikte inşallah 6.gebeliğim ister istemez korkum bitmiyor

MthfrA1298c MUTANT yazıyordu canım tek gen bozuk çok sağol canım hep birlikte inşallah 6.gebeliğim ister istemez korkum bitmiyor
Bende çok anlamıyorum ama işte burda okuduklarım kadarıyla. Benimde bi tek mtfrh c677 geni homozigot çıktı. Ilki boş gebelik ikinci kalp durması oldu. Şu an 19 haftalık hamileyim. Benimde korkularım hiç bitmiyor. Doğurana kadar rahat olamıcam biliyorum. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıkla gelsinler insallah

İnşallah canım Rabbim bize ve bizim gibi olanlara yardım etsin 2 kalp durması kürtajım var bir dış gebeliğim bir de kimyasal Gebeliğim var inşallah bu yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

İnşallah canım kucağıma alana kadar korkum gitmeyecek hiçbir şey Yok tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin içiyorum tek genim bozuk çıktı inşallah bu sefer sıkıntı olmaz
Çoğu gitti azı kaldı Allahın izniyle,korkma,benimde 2 düşüğüm oldu,kan pıhtılaşması olmadığı halde doktor Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı kullandıracağını söyledi,sen ne zaman başladın,nasıl bir yol izledi doktorun

Benim tek gende ufak bir bozukluk çıktı adete 4 gün kala evde gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün doktora gittik beta verdim değer gebelik lehineydi doktor o gün bebe asprini başlattı kalp atışını duyana kadar sadece aspirin kullandım sonra özele geçtik sadece ilaç yeterli olmayabilir akşamları da iğneyle destekleyelim dedi o günde iğneye başladım ortalama 7 8 haftalıktı o günden bu güne akşam iğne sabah aspirin kullanıyorum Allahım inşallsh tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip eder

Amin canım inşAllah,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,
şu bildiğimiz 100 mg.pembe bebe aspirini demi kullandırdığı,
zaten benim kalp atışı duyulmuyo,boş gebelik değil,bebek görünüyor haftaya gel kalbini görelim dediklerinde o haftaya denilen zamanda kabus başlıyor benim için,Allah büyük bizim içinde bunları yaşamamızda vardır bir hayır canım,

Merhaba, testleri tekrarladiniz mi, ilk sonuçlardan farkli bir sey çıktı mı, düşüklere bir neden bulundu mu

Yanlis sordum canim ya, tekrarlayan testlerde bir sey bulundu mu, digerlerinden farkli, bende testlerimi tekrarlasammi diyorum da

Yanlis sordum canim ya, tekrarlayan testlerde bir sey bulundu mu, digerlerinden farkli, bende testlerimi tekrarlasammi diyorum da
Evet canım önce verdiğimde kapsamlı değildi Çıkmadı ardından gebelik oluştu kimyasal ve kalbi durdu tekrar üniversite hastanelerinde yaptırdım 13 15 tüp kan verdim onda pıhtılaşma çıktı ve gebe kalır kalmaz aspirine başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…