Canin sagolsun canim insallah bir daha denersiniz.Hepsine bakıldı canım iğne kullandım hergğn ona rağmen olmadı maalesef
Hepsine bakıldı canım iğne kullandım hergğn ona rağmen olmadı maalesef
YapılmamıştıGenetik testi yapilmismiydi
Yapılmamıştı
Onlar çoktan yapıldı canım doktorum yüksek dozla alakası yok dedi sadece coraspin eklenebilirdi dediCanim istersen bu arada genetik testlerinizi yaptirin.cunku bir ay gibi bir surede cikiyor.belki de sulandirici igneyi yuksek dozda kullanman gerekiyordu
Belki birilerine umut olurum kızlar hamileyimmm 2+4Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
Bende geçen ay 8 haftalıkken kürtaj oldum 2 hafta ilişki yok dedi doktorm. 2 hafta yapmadık bişey sonra başladık tekrar çalışmaya. 2 hafta önce yerleşme kanamasına benzer pembemsi bir lekelenmem oldu 2 gün hala adet olmadım bu arada. Kürtajdan sonra37.gün bugün bi ve 1 haftadır gebelik belirtisi yaşıyorum. Doktorada gitmek istemiyorum iyne boşa heveslenmeyim diye bugün test yapacam bakalm inşallah hamileyimdir
Ne güzel canım Rabbim sonunu getirsin kürtaj oldun 2 hafta korundun sonra bıraktın ve regl olmadan hamile olduğunu öğrendin yanlış mı okudum???Belki birilerine umut olurum kızlar hamileyimmm 2+4
Kızlar bana birşey deyin lütfen ya test yapma imkanım yok adetime 6gün kaladan beri 5 gündür belli belirsiz lekelenme var hamile olma şansım var mıNe güzel canım Rabbim sonunu getirsin kürtaj oldun 2 hafta korundun sonra bıraktın ve regl olmadan hamile olduğunu öğrendin yanlış mı okudum???
Adet oldum bir yıldır olmuyor her ay hüsran yoruldum artıkOlabilir Olmayabilir de canım benim inşallahh güzel haber ver..
Ama hamile kaldın bu iyi bir şey bunu atlama lütfen.. sonuçta yine olur..Adet oldum bir yıldır olmuyor her ay hüsran yoruldum artık
Günleri takip ediyorum birşey de denemedim açıkçası olmuyor artık her ay toparlanamıyorum gücüm azalıyor her işim zor olur benim böyle yoruldum olacağı da belli değil zaten çok uğraşırım benAma hamile kaldın bu iyi bir şey bunu atlama lütfen.. sonuçta yine olur..
Rahim daha toparlanmadı belki, bu ay olmaz ağustos olur, hem mayıs doğumlu olur daha güzel:)
çalışmalar nasıldı, günlerini değerlendirdin mi, başka bir şeyler denedin mi?
belki bi yerde yanlış bir şey yapıyorsun?
Böyle dedikçe iyice zorlaşır..Günleri takip ediyorum birşey de denemedim açıkçası olmuyor artık her ay toparlanamıyorum gücüm azalıyor her işim zor olur benim böyle yoruldum olacağı da belli değil zaten çok uğraşırım ben
Umudum kalmadı gücüm de kalmadıBöyle dedikçe iyice zorlaşır..
Şanslıyım işlerim kolay olur de, o zincirini bir bakalım.
Her şeyi Rabbim bilir. Zamanını da yine en iyi O bilir.
Aynen canm kürtaj oldum 20 gün korundum ve adet görmeden hamile kaldımNe güzel canım Rabbim sonunu getirsin kürtaj oldun 2 hafta korundun sonra bıraktın ve regl olmadan hamile olduğunu öğrendin yanlış mı okudum???
Lekenlenme bu kadar uzun sürmez bilfiğim max. 3gün pembe kahverengi leke olur yerleşme kanaması deniyor onada sanmıyorm 5 gün olacağını uine de sabret gecikmesini bekle allah umutlarını boşa çıkarmasın inşallahKızlar bana birşey deyin lütfen ya test yapma imkanım yok adetime 6gün kaladan beri 5 gündür belli belirsiz lekelenme var hamile olma şansım var mı
Cok gecmis olsun oncelikle,saglicakla al evladini bu sefer insAllah, neymiş sebep ne bulundu düşüklerle ilgiliHiçbir sebep Yok kendiliğinden düşüyor kafam çok karışık elbet sebep var ama ne
İnşallah canım kucağıma alana kadar korkum gitmeyecek hiçbir şey Yok tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin içiyorum tek genim bozuk çıktı inşallah bu sefer sıkıntı olmazCok gecmis olsun oncelikle,saglicakla al evladini bu sefer insAllah, neymiş sebep ne bulundu düşüklerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?