Kürtaj sonrası

Canim istersen bu arada genetik testlerinizi yaptirin.cunku bir ay gibi bir surede cikiyor.belki de sulandirici igneyi yuksek dozda kullanman gerekiyordu
Onlar çoktan yapıldı canım doktorum yüksek dozla alakası yok dedi sadece coraspin eklenebilirdi dedi

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
Bende geçen ay 8 haftalıkken kürtaj oldum 2 hafta ilişki yok dedi doktorm. 2 hafta yapmadık bişey sonra başladık tekrar çalışmaya. 2 hafta önce yerleşme kanamasına benzer pembemsi bir lekelenmem oldu 2 gün hala adet olmadım bu arada. Kürtajdan sonra37.gün bugün vi ve 1 haftadır gebelik belirtisi yaşıyorum. Doktorada gitmek istemiyorum iyne boşa heveslenmeyim diye bugün test yapacam bakalm inşallah hamileyimdir

Belki birilerine umut olurum kızlar hamileyimmm 2+4

Ne güzel canım Rabbim sonunu getirsin kürtaj oldun 2 hafta korundun sonra bıraktın ve regl olmadan hamile olduğunu öğrendin yanlış mı okudum???
Kızlar bana birşey deyin lütfen ya test yapma imkanım yok adetime 6gün kaladan beri 5 gündür belli belirsiz lekelenme var hamile olma şansım var mı

Olabilir Olmayabilir de canım benim inşallahh güzel haber ver..

Adet oldum bir yıldır olmuyor her ay hüsran yoruldum artık
Ama hamile kaldın bu iyi bir şey bunu atlama lütfen.. sonuçta yine olur..
Rahim daha toparlanmadı belki, bu ay olmaz ağustos olur, hem mayıs doğumlu olur daha güzel:)
çalışmalar nasıldı, günlerini değerlendirdin mi, başka bir şeyler denedin mi?
belki bi yerde yanlış bir şey yapıyorsun?

Günleri takip ediyorum birşey de denemedim açıkçası olmuyor artık her ay toparlanamıyorum gücüm azalıyor her işim zor olur benim böyle yoruldum olacağı da belli değil zaten çok uğraşırım ben

Böyle dedikçe iyice zorlaşır..
Şanslıyım işlerim kolay olur de, o zincirini bir bakalım.
Her şeyi Rabbim bilir. Zamanını da yine en iyi O bilir.

Kızlar bana birşey deyin lütfen ya test yapma imkanım yok adetime 6gün kaladan beri 5 gündür belli belirsiz lekelenme var hamile olma şansım var mı
Lekenlenme bu kadar uzun sürmez bilfiğim max. 3gün pembe kahverengi leke olur yerleşme kanaması deniyor onada sanmıyorm 5 gün olacağını uine de sabret gecikmesini bekle allah umutlarını boşa çıkarmasın inşallah

Kizlar ya ben kurtajdan 46 sonra iki gun leke gibi adet oldum dun ikinci adeti olmam lazimdi gunum gecti hic belirti yok.kistmi oldu acaba adetime 6 gun vardi kan tahlili yaptirdim bise cikmadi sali gunude evde test yaptim ondada bise yok su kist olayindan cok korkuyorum yarin doktora gidicem bakalim ne diycek.heralde hamile olsam cikardi dimi

Cok gecmis olsun oncelikle,saglicakla al evladini bu sefer insAllah, neymiş sebep ne bulundu düşüklerle ilgili
İnşallah canım kucağıma alana kadar korkum gitmeyecek hiçbir şey Yok tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin içiyorum tek genim bozuk çıktı inşallah bu sefer sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…