Kürtaj sonrası

Hanınlar merhaba. Tarihlerimiz hemen hemen aynı. Adet olan var mı? Benim 33 gün oldu kürtaj olalı ama adete dair hicbişey yok

Ya ben oldum galiba ama cok az gunluk pedle geciyo 45 gun ustune oldum bide yazilari okuyorum genelde herkes cok olmus.doktoruma sordum bazen olur boyle dedi.zaten butun bazenler beni buldu.artik korunmiycam bakalim hepimize hayirlisi insallah

Ben 45.gun oldum bana doktor bir ay sonra dedi ilk adeti beklersen daha iyi olur dedi simdi oldum sayiyorum bundan sonra kismet bakalim.insallah guzel haberlerimizi aliriz

Ben 45.gun oldum bana doktor bir ay sonra dedi ilk adeti beklersen daha iyi olur dedi simdi oldum sayiyorum bundan sonra kismet bakalim.insallah guzel haberlerimizi aliriz
yani az da olsa gelmiş .. sayılır galiba.. inşallah canım hayırlı haberlerimizi verelim.
bende hiç belirti falan yok şaştım kaldım, göğüslerde dolgunluk falan da yok, 21. günü dr görmüştü her şey iyi demişti, bir daha mı gitsem acaba?

Benim tam günümde oldu hiç gecikme Ağrı yaşamadım bir ay daha beklesem mi bilmiyorum

Kizlar gunaydin sukur beklenen 1. Adetim geldi. Simdi programdan kurtaj tarihini kaldirip bugunu mu yaziyim?

Kızlar bu kürtaj kanaması adet sayılmıyır değil mi kanamalarınız ne zaman bitti tamamen ben salı gğnü kürtaj oldum 10+5 te gittim kontrole 8+5 te durmuştu kalbi ne yapacağımı bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Cok gecmis olsun canim.. o ilk sayilmiyor. Ben 3 gun normal kanadim. Sonra ara ara kanamalar lekelenme seklinde devam etti.. agrilarimin gecmesi kendime gelmem de 3 haftayi buldu. 34.gunde bugun yani ilk adetimi oldum. Herkesin farkli oldu. Rabbim en iyisini bilir.. umarim en kisa zamanda normale donersin.

Çok sağol canım umarım kolay atlatırız

rahat ol canım
benim iki düşüğüm var
dr korun demedi gebe kalabilirsin dedi şimdi deniyorux yumurtlama zamanlarım

Pıhtılaşma testlerini yaptırmadan tekrar gebe kalma canım

yaptırdık kuzum herşeye bakıldı denek gibi sürekli kan verdim izledi sürekli
sebep yok

dr yeniden gebe kaldıgımda en basından sürekli kontrol altında tutacagını söyledi

Ah nasıl düşünmeyeyim canım maddi manevi mahvolduk tüplerim yok o yüzden doğal gebelik şansımda yok Allah yardımcımız olsun
Yaa tabii isin bi de o tarafi var Allah yardimciniz olsun canim. Sebep pihtilasma miymis canim daha once bakilmadan mi yaptirdiniz. Keske daha oncesinde onlara bakilip denenseydi..senin canin sagolsun yapacak bir sey yok her sey Allahtan.

Yaa tabii isin bi de o tarafi var Allah yardimciniz olsun canim. Sebep pihtilasma miymis canim daha once bakilmadan mi yaptirdiniz. Keske daha oncesinde onlara bakilip denenseydi..senin canin sagolsun yapacak bir sey yok her sey Allahtan.
Hepsine bakıldı canım iğne kullandım hergğn ona rağmen olmadı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…