deneyim canım.. bi tutam maydanoz, bir bardak suya ılıyınca mı içtin?Lekelenme vardı benimde Maydonoz kaynatıp ictim.işe yaradı.
Kaynamıs suya bir tutam maydonozu koydm demlendi 5 dakija. Sonra süzdüm ılıyınca ictim. Sabah ac karnına dene canımdeneyim canım.. bi tutam maydanoz, bir bardak suya ılıyınca mı içtin?
tamam sabah deneyim ben onu..Kaynamıs suya bir tutam maydonozu koydm demlendi 5 dakija. Sonra süzdüm ılıyınca ictim. Sabah ac karnına dene canım
Hanınlar merhaba. Tarihlerimiz hemen hemen aynı. Adet olan var mı? Benim 33 gün oldu kürtaj olalı ama adete dair hicbişey yok
Canim gecmis olsun ayni gun ayni sebepten kurtaj oldum simdi 1. Adetimi bekliyorum bugun 28. Gun gelmedi hala sen oldun mu ? 6 ay dedi dr. Rahim iyice toparlasin dedi ama benim yas geciyor dedim 2 3 adet bekle dedi. Bak nerdeyse 1 ayimiz gecti vakit geciyor iste.
yani az da olsa gelmiş .. sayılır galiba.. inşallah canım hayırlı haberlerimizi verelim.Ben 45.gun oldum bana doktor bir ay sonra dedi ilk adeti beklersen daha iyi olur dedi simdi oldum sayiyorum bundan sonra kismet bakalim.insallah guzel haberlerimizi aliriz
Benim tam günümde oldu hiç gecikme Ağrı yaşamadım bir ay daha beklesem mi bilmiyorumyani az da olsa gelmiş .. sayılır galiba.. inşallah canım hayırlı haberlerimizi verelim.
bende hiç belirti falan yok şaştım kaldım, göğüslerde dolgunluk falan da yok, 21. günü dr görmüştü her şey iyi demişti, bir daha mı gitsem acaba?
Cok gecmis olsun canim.. o ilk sayilmiyor. Ben 3 gun normal kanadim. Sonra ara ara kanamalar lekelenme seklinde devam etti.. agrilarimin gecmesi kendime gelmem de 3 haftayi buldu. 34.gunde bugun yani ilk adetimi oldum. Herkesin farkli oldu. Rabbim en iyisini bilir.. umarim en kisa zamanda normale donersin.Kızlar bu kürtaj kanaması adet sayılmıyır değil mi kanamalarınız ne zaman bitti tamamen ben salı gğnü kürtaj oldum 10+5 te gittim kontrole 8+5 te durmuştu kalbi ne yapacağımı bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Çok sağol canım umarım kolay atlatırızCok gecmis olsun canim.. o ilk sayilmiyor. Ben 3 gun normal kanadim. Sonra ara ara kanamalar lekelenme seklinde devam etti.. agrilarimin gecmesi kendime gelmem de 3 haftayi buldu. 34.gunde bugun yani ilk adetimi oldum. Herkesin farkli oldu. Rabbim en iyisini bilir.. umarim en kisa zamanda normale donersin.
Geciyor neler gecmedi ki? Sen ilaclarini kullan. Gerisini dusunme.Çok sağol canım umarım kolay atlatırız
Ah nasıl düşünmeyeyim canım maddi manevi mahvolduk tüplerim yok o yüzden doğal gebelik şansımda yok Allah yardımcımız olsunGeciyor neler gecmedi ki? Sen ilaclarini kullan. Gerisini dusunme.
Pıhtılaşma testlerini yaptırmadan tekrar gebe kalma canımrahat ol canım
benim iki düşüğüm var
dr korun demedi gebe kalabilirsin dedi şimdi deniyorux yumurtlama zamanlarım
Pıhtılaşma testlerini yaptırmadan tekrar gebe kalma canım
İyi çok şükür hayırlısı olsunyaptırdık kuzum herşeye bakıldı denek gibi sürekli kan verdim izledi sürekli
sebep yok
dr yeniden gebe kaldıgımda en basından sürekli kontrol altında tutacagını söyledi
İyi çok şükür hayırlısı olsun
Yaa tabii isin bi de o tarafi var Allah yardimciniz olsun canim. Sebep pihtilasma miymis canim daha once bakilmadan mi yaptirdiniz. Keske daha oncesinde onlara bakilip denenseydi..senin canin sagolsun yapacak bir sey yok her sey Allahtan.Ah nasıl düşünmeyeyim canım maddi manevi mahvolduk tüplerim yok o yüzden doğal gebelik şansımda yok Allah yardımcımız olsun
Hepsine bakıldı canım iğne kullandım hergğn ona rağmen olmadı maalesefYaa tabii isin bi de o tarafi var Allah yardimciniz olsun canim. Sebep pihtilasma miymis canim daha once bakilmadan mi yaptirdiniz. Keske daha oncesinde onlara bakilip denenseydi..senin canin sagolsun yapacak bir sey yok her sey Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?