- 9 Nisan 2016
- 15
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi Denizbjk27
-
Ewt canim 20 gun once.KurTaj mi oldun canim
Doktorun ilişki yasağı koymadiysa neden olmasın duydum yani dusukten 40 gun sonra hamile kalani ama rahim kendini ancak toparlar canım biraz kafanı rahatlat sen kaç haftalikti kalbimi durduEwt canim 20 gun once.
7+2 gunlukken oldum kalp atisini dDoktorun ilişki yasağı koymadiysa neden olmasın duydum yani dusukten 40 gun sonra hamile kalani ama rahim kendini ancak toparlar canım biraz kafanı rahatlat sen kaç haftalikti kalbimi durdu
Doktorun ilişki yasağı koymadiysa neden olmasın duydum yani dusukten 40 gun sonra hamile kalani ama rahim kendini ancak toparlar canım biraz kafanı rahatlat sen kaç haftalikti kalbimi durdu
Kalp atisini duyamadik hayirlisi buymus Allah buyuk canim7+2 gunlukken oldum kalp atisini d
Cok sevindim adina canim dikkat et kendine.hayirlisi artik dua herseyin ilaci Allah büyük.cnm öncelikle geçmiş olsun doğru zamanda Rabbim çabucak nasip etsin inş . Bana kürtajdan sonra 2 ay korun dedi doktorum 3 ay korundum sonra hemen nasip etti rabbim cok şükür yani doktorunu dinle kontrollerini ihmal etme. beslenme ve uyku düzenine dikkat et cnm
Insalh en kisa zamanda sende hayirlisyla hamile kalirsin canim Allah büyük dua ediyrum.Allah herkese nasip etsin insalhbende kurtaj oldum nerdeyse bir sene olacak ve hala hamile kalamadim malesef doktora da gittim sorun olmadigini söyledi hamile kalacagimi söyledi rahim toparlandiktan kendini Hazir his ettikten sonra dedi ins sen hemen hamile kalirsin canim
Canım kürtaj olduğun bebeğine hemen hamile kalmış mıydın?bende kurtaj oldum nerdeyse bir sene olacak ve hala hamile kalamadim malesef doktora da gittim sorun olmadigini söyledi hamile kalacagimi söyledi rahim toparlandiktan kendini Hazir his ettikten sonra dedi ins sen hemen hamile kalirsin canim
ilk bebegimi kaybetigimde kurtaj gerekmedi kendiliginden düştü hic adet görmeden tekrar hamile kaldim hemen arkasindan onunda kalbi durunca kurtaj oldum bi seneye yakin oldu hala gebe kalamadim ins bu ay kalirim. Sanada geçmişolsn cnm üzüldüm ins sende hemen hamile kalirsinCanım kürtaj olduğun bebeğine hemen hamile kalmış mıydın?
Ben de yaklaşık 4 ay önce kürtaj oldum.2 adet dönemi geçirdim.şimdilik kalamadım.oğlumunn usg deki hareketleri falan hala gözümün önünde..
Ciğerimin sol tarafı hala yanıyo ama yapacak birr şey yok.rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun.
Bn kurtajdan on gun sonra ilk iliskimde hemen hamile kalmstm cnm Suan 5.5 aylik bir kizim var kurtaj snrasi gebe klma orani cok yuksekKurtaj sonrasi hemen hamile kalan varmi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. BENDE KÜRTAJ OLMADAN DÜŞÜK YAPTIM 25 GÜN OLDU.. MERAK ETTİĞİM İLK DÜŞÜĞÜNDEN KAÇ GÜN SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIĞINI ANLADIN VE NASIL ANLADIN.. ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERSİN HEPİMİZEilk bebegimi kaybetigimde kurtaj gerekmedi kendiliginden düştü hic adet görmeden tekrar hamile kaldim hemen arkasindan onunda kalbi durunca kurtaj oldum bi seneye yakin oldu hala gebe kalamadim ins bu ay kalirim. Sanada geçmişolsn cnm üzüldüm ins sende hemen hamile kalirsin
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. BENDE KÜRTAJ OLMADAN DÜŞÜK YAPTIM 25 GÜN OLDU.. MERAK ETTİĞİM İLK DÜŞÜĞÜNDEN KAÇ GÜN SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIĞINI ANLADIN VE NASIL ANLADIN.. ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERSİN HEPİMİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?