- Konu Sahibi Denizbjk27
-
brz gec oldu cnm cevab vermem ama düsükten 4 hafta sonra test yaptim ve hamileydim hic adet gormedim[/
ANLADIM CANIM SEVİNDİM SENİN ADINA.. BENDE DÜN ADET OLDUMBAKALIM BİDAHAKİ AYA İNŞALLAH HAMİLE KALABİLİRİM
Canm kac haftalik dusuk yaptn hcg duurmunu hatrliyormusun dusuyormuyduMrb bende ayni durumdayim dusuk yapali 4 hafta oldu beta 80 cikti hamilemiyim yoksa obur gebeliktenmi kalan hormon bilmiyorum
Canım yazını okudum bilgi vermek istedim arka arkaya dusuklerde kan pihtilasmasi varmı diye bakılması lazım ben düşük yapmadım ama testimi yol çözebilmek için yaptırdım ve pihtilasma çıktı şimdi gebe kalırsam kan sulandirici ılac ve igne kullanicam sende bu testi yaptir istersenilk bebegimi kaybetigimde kurtaj gerekmedi kendiliginden düştü hic adet görmeden tekrar hamile kaldim hemen arkasindan onunda kalbi durunca kurtaj oldum bi seneye yakin oldu hala gebe kalamadim ins bu ay kalirim. Sanada geçmişolsn cnm üzüldüm ins sende hemen hamile kalirsin
cnm ikinci düsügumde arastirdik ve kan pihtilasmasi cikti suan cok sukur tekrar hamileyim ve igne kulaniyorjm her gunCanım yazını okudum bilgi vermek istedim arka arkaya dusuklerde kan pihtilasmasi varmı diye bakılması lazım ben düşük yapmadım ama testimi yol çözebilmek için yaptırdım ve pihtilasma çıktı şimdi gebe kalırsam kan sulandirici ılac ve igne kullanicam sende bu testi yaptir istersen
Ne gbi testler yapiolar dusuk ve ya bos gebelikten sonra ?bide ne kdr sure sonra hamile kaldincnm ikinci düsügumde arastirdik ve kan pihtilasmasi cikti suan cok sukur tekrar hamileyim ve igne kulaniyorjm her gun
ikinci düsügumden sonra doktora rica ettim ve arastirilsn istedim neden iki kez bebegimi kaybettigimi önce olmaz fln dedi 3 düsükten sonra arastiriliyor dedi yalvardim ettim beni genetik yerine yolladi kan veriyorsun sadece 2 3 hafta sonrada sonuc cikti pihtilasmam varmis büyük ihtimal onun icin bebeklerimi kaybetmisim. Ikinci hamileligim hemen oldu ilkini düşürdüm adet gormeden tekrar hamileydim ama malesef onu da kaybetim iki ay korundum sonra tekrar calismalara basladik ve 8 ay bi süre sonra hamile kaldim o 8 ay benim icin cok zor gecti allahtab ümit kesilmez ama artik diyordum heralde hamile kalamiyorum kurtajdan sonra bisey oldu diye dusunuyordum ama cok sukur hamileyim simdiNe gbi testler yapiolar dusuk ve ya bos gebelikten sonra ?bide ne kdr sure sonra hamile kaldin
ben almanyada yasiyorum ve burda laboratuvar gibi bir yer var sadece kan veriliyor her türlü hastalıklar arastiriliyor vi ücret ödenmiyor devlet karsiliyor sigorta karsiliyor yani ve seni kadin doktorun oraya yönlendiriyor turkiyede nasıl oluyor bilmiyorumO dedgn testler bitek universite hastanelerindemi yapiliyor peki?yoksa ozellerde yapiliyormu
6+3te kurtaj oldum beta 26000lerdeydiCanm kac haftalik dusuk yaptn hcg duurmunu hatrliyormusun dusuyormuydu
öncelıle gecmıs olsun kardesım bu tesler üniversıte hastanelerınde yapılabılıuyo sadece kan vermen yeterlı esınde versın kan belkı esınde sorun cıkabılır bnmde 2 dusugum oldu 3 ay once 17 haftalıktıO dedgn testler bitek universite hastanelerindemi yapiliyor peki?yoksa ozellerde yapiliyormu
Kurtaj sonrasi hemen hamile kalan varmi[/QUOT etrafımdaki çoğu kişi hemen kalıyo kürtajdan sonra hemen kalınabiliyo ama kafana takma taktığın Zaman sıkıntı oluyo birazda psikolojik cnm
Baya da yuksek mis beta bos gebelikmiydi canim6+3te kurtaj oldum beta 26000lerdeydi
Bir ayi gecti iki gun oldu geceli.hic adet olmadim.dun alsam beta 80 cikti bu sabah baska yerde yaptirdim 87 ciktiBeta HCG en az 15 günde sifirlaniyor diye biliyorum yada şöyle diyim benimki 15gunde sifirlandi kaç gün oldu sizin
Hayir canim iki kesem vardi ondan belkideBaya da yuksek mis beta bos gebelikmiydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?