Kurtaj sonrasi

Mrb bende ayni durumdayim dusuk yapali 4 hafta oldu beta 80 cikti hamilemiyim yoksa obur gebeliktenmi kalan hormon bilmiyorum

Canım yazını okudum bilgi vermek istedim arka arkaya dusuklerde kan pihtilasmasi varmı diye bakılması lazım ben düşük yapmadım ama testimi yol çözebilmek için yaptırdım ve pihtilasma çıktı şimdi gebe kalırsam kan sulandirici ılac ve igne kullanicam sende bu testi yaptir istersen

cnm ikinci düsügumde arastirdik ve kan pihtilasmasi cikti suan cok sukur tekrar hamileyim ve igne kulaniyorjm her gun

Ne gbi testler yapiolar dusuk ve ya bos gebelikten sonra ?bide ne kdr sure sonra hamile kaldin
ikinci düsügumden sonra doktora rica ettim ve arastirilsn istedim neden iki kez bebegimi kaybettigimi önce olmaz fln dedi 3 düsükten sonra arastiriliyor dedi yalvardim ettim beni genetik yerine yolladi kan veriyorsun sadece 2 3 hafta sonrada sonuc cikti pihtilasmam varmis büyük ihtimal onun icin bebeklerimi kaybetmisim. Ikinci hamileligim hemen oldu ilkini düşürdüm adet gormeden tekrar hamileydim ama malesef onu da kaybetim iki ay korundum sonra tekrar calismalara basladik ve 8 ay bi süre sonra hamile kaldim o 8 ay benim icin cok zor gecti allahtab ümit kesilmez ama artik diyordum heralde hamile kalamiyorum kurtajdan sonra bisey oldu diye dusunuyordum ama cok sukur hamileyim simdi

O dedgn testler bitek universite hastanelerindemi yapiliyor peki?yoksa ozellerde yapiliyormu
ben almanyada yasiyorum ve burda laboratuvar gibi bir yer var sadece kan veriliyor her türlü hastalıklar arastiriliyor vi ücret ödenmiyor devlet karsiliyor sigorta karsiliyor yani ve seni kadin doktorun oraya yönlendiriyor turkiyede nasıl oluyor bilmiyorum

O dedgn testler bitek universite hastanelerindemi yapiliyor peki?yoksa ozellerde yapiliyormu
öncelıle gecmıs olsun kardesım bu tesler üniversıte hastanelerınde yapılabılıuyo sadece kan vermen yeterlı esınde versın kan belkı esınde sorun cıkabılır bnmde 2 dusugum oldu 3 ay once 17 haftalıktıbeklıyorum bn kan sonucumu ona gore rabbım verırse ole hamıle kalmayı dusunuyorum ama ıhmal etme dusuk sebebını arastırt genelde sorun olmuyo ıkıncı gebelıklerde bnde ole dusunup hamıle kalmıstım ama ıste tekrarlandı

Mrb canim bnde ayni durumdayim beta 87 cikti acaba hamilemiyim yoksa gecmis gebelikten kalan hormonlarmi cok kafam karisik

Beta HCG en az 15 günde sifirlaniyor diye biliyorum yada şöyle diyim benimki 15gunde sifirlandi kaç gün oldu sizin

Bidoktora gitmelisin çünkü zamanla yavaş yavaş dusmedi lazım değil mi sende bi yükseliş mi oluyor

Kirtajdan sonra adet olmak 40 güne kadar zaten o normal yani böyle olması da normal olabilir belki de adet olmadım daha diye git ben 1ay sonra kontrole gitmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…