Kurtaj sonrasi

Valla canim sabah gittim iki ihtimalde olabilir dedi beklemekten baska care yok.hayirlisi artik

Kese ve yolk kesesi gelismesine ragmen bebegn gelisiminin durmasina ne sebep dr dan bilgisi olan varmi bu konuda

Bende şubatta kürtaj oldum. Bebeğinin kalbi durmuştu sekizinci haftada. Pıhtılaşma testi onermediler ama ben ısrarla yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. Şimdi coraspin ve folbiol kullanıyorum.hala hamile kalamadim maalesef.k urtajdan sonra adetten önce olan göğüs ağrılarına yok oldu.her ay bir ümit bekliyoruz

Kurtajdan sonra hamile kalan arkadaşlar sizin de göğüs ağrılarına yokolmusmuydu

Mrb.arkadaşlar 9 temmuzda kürtaj oldum 12 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar.bebek 7+2 kalmıştı.aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum kafam hep sorularla dolu kendimi suçluyorum sebepsiz yere doktorlar ilk gebelikte olur deyip duruyor.bana yardım edin araştırmak istiyorum.tecrübeli olan var mı yol gösterin.

Oncelikle kendini suclama buyuk ihtimalle bebegin sagliksiz oldugu icin onu kaybettin.artik onune bakmalisin yapilmasi gereken bazi seyler var bebegi genetik teste gondermelisin ve pihtilasma testi yaptirabilirsin.doktorun bunlari onerdi mi bilmiyorum benimki onermisti

Yok patolojiye gönderdi ondada bişey çıkmamış devlet hastaneside oldum kürtaji genetik bakılmıyor.3 düşük sonrası ünversiteye gönderiyorlar.benimki ilk olduğu için çok üstünde durmadılar.hiç bisey yapmadan tekrar gebe kalmak istemiyorum.

Benimde ilk dusuk universite hastanasinde bakildi genetik. Pihtilasmayida universite yapiyor ilk dusukte yapmiyorlar.tanidik bulursan onu da yaptirabilirsin.bunlari yaptirmasan bile ikinci hamileliginde kan sulandirici verirler normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…