- 9 Şubat 2022
- 34
- -48
- 1
- 27
Buraya uzun yazmak istiyorum ben 5 aylık evliyim nişanlıyken sevgiliyken eşim hep dayak küfür kıskançlık yapardı ailemi Kimsenin yanıma gelmesini istemezdi kardeşimden babamdan kıskanırdı amcalarımdan ama aşıktım evlendim. Düğün günü bana ağzın kokuyor dedi küfür etti ben onu seviyordum evlendim. Allahın hergünü çocuğum olsun istedim ailesi biraz değişikti altlı üstlü otururdum babası herseyimize karışırdı annesi kadın dediğin bunu yapar şunu yapar hep aşalardı beni 1 ay sonra eşim dövdü beni sonra annesiyle konuşmalarını duydum ben bunla evlendim başımı yaktım diyordu anneside dolduruyordu oğlunu sonra hergün kavga gürültü başta çocuk istedim çok olmadı .Ben burda perişanım oda olmasın dedim sonra kuzenim bize geldi eşin beni taciz etti dedi ben inanmadım tabi çünkü eşimi çok iyi tanıyorum yapmaz sonra kuzenim aileme gidip kızınız aç evinde birşey yok eşi kötü demiş bu olaylar üstüne ben şok oldum.1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim bebeği istemedim ilk başta aldirak diye baskı yaptım ağladım korktum kafayı yedim annem gil istemedi kimse beni teprik bille etmedi kötü birşey yapmış gibi hisettim ben böyle diyince eşim beni babama bıraktı ben burda kalınca bebeğimi istedim eşim ve ailesinden kurtulunca rahatladım tabi ailem onlara gitti eşim oturmuş orda babası konuşmuş karılık yapmıyor temizlik yapmıyor babası diyorki gelin benim üstümü ütülemiyor babası konuşmuş durmuş çok şey demiş annesi daha boşanmadan oğlum evlenir diyor eşimde babam nederse o demiş benim ailemi istemeyini istemem dedi ben kaldım ortada buraya geldi gel imza atacam gidek alak dedi bende yok gel gidek ayrı eve çıkak bebeğim doğsun dedim bu seferde o istemedi çok istiyordu o bebegi ailesi doldurmuş çok yalvardım gidek diye bizimkilerde dedi çıkın ordan taşının bebeginiz olcak mutlu olun dediki eşim baban bille tutsa ev ben ordan çıkmam. Ağladım sesimi duymadı kimse annem babamda istemedi bu bebek perisan olacak dedi bu adam sana sayıp çıkmaz dedi tamam dedim. geldi imza attı o ağladı ben ağladım ailesi konusturmdı bizi hastanede imza günü atma kaç dedim atma imza dedim ben atma dedim attı babası kağıt yazmış benim adıma hiç birşey istemiyorum imza at bosan dedi atmadım .yani aileler bizi yönetti bize zorla çocuk aldırdılar kimsem yoktu çekip gitsem bebeğim perişan olur dedim. yaşamak istemiyorum o olsaydı dünya gitseydi geri gelmeyecek gitti minigim benim yüzümden benim ya benim ne olur dayanamiyirum eşimin bu lafları üzerine ailem ne yapsın adam ailem ne derse o diyor
Son düzenleme: