• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj ve boşanma

bunalm kz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
34
-48
1
27
Buraya uzun yazmak istiyorum ben 5 aylık evliyim nişanlıyken sevgiliyken eşim hep dayak küfür kıskançlık yapardı ailemi Kimsenin yanıma gelmesini istemezdi kardeşimden babamdan kıskanırdı amcalarımdan ama aşıktım evlendim. Düğün günü bana ağzın kokuyor dedi küfür etti ben onu seviyordum evlendim. Allahın hergünü çocuğum olsun istedim ailesi biraz değişikti altlı üstlü otururdum babası herseyimize karışırdı annesi kadın dediğin bunu yapar şunu yapar hep aşalardı beni 1 ay sonra eşim dövdü beni sonra annesiyle konuşmalarını duydum ben bunla evlendim başımı yaktım diyordu anneside dolduruyordu oğlunu sonra hergün kavga gürültü başta çocuk istedim çok olmadı .Ben burda perişanım oda olmasın dedim sonra kuzenim bize geldi eşin beni taciz etti dedi ben inanmadım tabi çünkü eşimi çok iyi tanıyorum yapmaz sonra kuzenim aileme gidip kızınız aç evinde birşey yok eşi kötü demiş bu olaylar üstüne ben şok oldum.1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim bebeği istemedim ilk başta aldirak diye baskı yaptım ağladım korktum kafayı yedim annem gil istemedi kimse beni teprik bille etmedi kötü birşey yapmış gibi hisettim ben böyle diyince eşim beni babama bıraktı ben burda kalınca bebeğimi istedim eşim ve ailesinden kurtulunca rahatladım tabi ailem onlara gitti eşim oturmuş orda babası konuşmuş karılık yapmıyor temizlik yapmıyor babası diyorki gelin benim üstümü ütülemiyor babası konuşmuş durmuş çok şey demiş annesi daha boşanmadan oğlum evlenir diyor eşimde babam nederse o demiş benim ailemi istemeyini istemem dedi ben kaldım ortada buraya geldi gel imza atacam gidek alak dedi bende yok gel gidek ayrı eve çıkak bebeğim doğsun dedim bu seferde o istemedi çok istiyordu o bebegi ailesi doldurmuş çok yalvardım gidek diye bizimkilerde dedi çıkın ordan taşının bebeginiz olcak mutlu olun dediki eşim baban bille tutsa ev ben ordan çıkmam. Ağladım sesimi duymadı kimse annem babamda istemedi bu bebek perisan olacak dedi bu adam sana sayıp çıkmaz dedi tamam dedim. geldi imza attı o ağladı ben ağladım ailesi konusturmdı bizi hastanede imza günü atma kaç dedim atma imza dedim ben atma dedim attı babası kağıt yazmış benim adıma hiç birşey istemiyorum imza at bosan dedi atmadım .yani aileler bizi yönetti bize zorla çocuk aldırdılar kimsem yoktu çekip gitsem bebeğim perişan olur dedim. yaşamak istemiyorum o olsaydı dünya gitseydi geri gelmeyecek gitti minigim benim yüzümden benim ya benim ne olur dayanamiyirum eşimin bu lafları üzerine ailem ne yapsın adam ailem ne derse o diyor

Son düzenleme:
Şaka mısınız? Bu ne biçim bir konu, nasıl bir yazım şekli. Düzenleyin, noktalama kullanın.

Bile bile ateşe yürümüşsünüz, hata üstüne hata yapmışsınız, bu rezillikler silsilesi içinde bir de çocuk mu doğuracaktınız. Aldırmanız en hayırlısı olmuş. Açıkçası sizde bir evliliği yürütebilecek, bir çocuk büyütebilecek sağlıklı bir ruh hâli göremedim. Karşı taraf da aynı şekilde. Bu dünyaya bir bebek getirerek hataları katmerlerdiniz.

Eşim bana sayıp çıkmadı ailesini dinledi ben inanamıyorum ya soktayim yasadiklarima gelseydi gidek deseydi ben kocam bebeğim niye gelmedi ben baskı altındaydım eşim beni bıraktı gitti ben çok korktum ilk başta bana dedi doğur git annem büyütür ilk o yüzden istemedim ailem de istemedi eşimle boşanma asamasindaydim ben sonra istedim sonrada o kabul etmedi bebeğimi çok özledim şu hayata beni tek sevecek oydu gitti şimdi herkes baskı yaptı sizin sonunuz yok dedi kürtaj günü gitmek istedim burakmadilar allah rızası yardım edin Dayanamıyorum onu çok özledim burakmadilar ki tadını çıkarım hep yastık koyardım hamiligimi merak ederdim çok istedim eşim adam olmadı yanında durmadı arkasını döndü gitti biz kaldık ortada ben salağım kaçacaktım kadın sığınma evine korktum

Şaka mısınız? Bu ne biçim bir konu, nasıl bir yazım şekli. Düzenleyin, noktalama kullanın.

Bile bile ateşe yürümüşsünüz, hata üstüne hata yapmışsınız, bu rezillikler silsilesi içinde bir de çocuk mu doğuracaktınız. Aldırmanız en hayırlısı olmuş. Açıkçası sizde bir evliliği yürütebilecek, bir çocuk büyütebilecek sağlıklı bir ruh hâli göremedim. Karşı taraf da aynı şekilde. Bu dünyaya bir bebek getirerek hataları katmerlerdiniz.
Katılıyorum gerçekten sizi istemeyen birisi için kendinizi harap ediyorsunuz resmen

Yazarken anlatırken elim ayağım titriyor tekrar tekrar yaşıyorum o anı evet pisikolojim bozuk evet bozuldu

Bebeği istediğini söylemedinmi doktora kürtajın yapıldığı gün?
Doktor da sanki tutulmuş gibi aldırın aldırın eşime baskı yaptı o imza atmasaydı gel gidek deseydi giderdim babası konuşuyor hep o hiç konuşmuyor o konuşuyor biz dinliyoruz daha eşimle konuşmadım bille bu olaylarda babası bırakmadı annesi konusturmadi

Yazarken anlatırken elim ayağım titriyor tekrar tekrar yaşıyorum o anı evet pisikolojim bozuk evet bozuldu
Okurken anlaşılmıyor, sonuna kadar geldim evet ama zor oldu. O yüzden düzenleyin dedim.

Öncelikle mantık çerçevesinden bakın, sizi istemeyen bir adam var, bebeği de istemiyor. Zaten bu evliliğin olması fecaat. Görünen köy kılavuz istemez, şaka gibi dediğim de sevgiliyken şiddet gördünüz, neden evlendiniz, hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız? Okuduğum en mantıklı kısmı aldırmanız olmuş. Sizi ve psikolojinizi çok hırpalıyorsa mutlaka psikolojik destek alın, aklınız başınıza geldiğinde o adamdan kurtulduğunuza, doğurmadığınıza şükredeceksiniz. Ama siz hala “gel gidek dese giderdim” kafasındasınız.

Doktor da sanki tutulmuş gibi aldırın aldırın eşime baskı yaptı o imza atmasaydı gel gidek deseydi giderdim babası konuşuyor hep o hiç konuşmuyor o konuşuyor biz dinliyoruz daha eşimle konuşmadım bille bu olaylarda babası bırakmadı annesi konusturmadi
Anladım. Ben ilk yazınızda boşanma evraklarını imzaladığını sandım.
Üzüntünüzü anlıyorum. Boşanıp yeni hayatınızda mutlu olmanızı dilerim 🤲🏻

Okurken anlaşılmıyor, sonuna kadar geldim evet ama zor oldu. O yüzden düzenleyin dedim.

Öncelikle mantık çerçevesinden bakın, sizi istemeyen bir adam var, bebeği de istemiyor. Zaten bu evliliğin olması fecaat. Görünen köy kılavuz istemez, şaka gibi dediğim de sevgiliyken şiddet gördünüz, neden evlendiniz, hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız? Okuduğum en mantıklı kısmı aldırmanız olmuş. Sizi ve psikolojinizi çok hırpalıyorsa mutlaka psikolojik destek alın, aklınız başınıza geldiğinde o adamdan kurtulduğunuza, doğurmadığınıza şükredeceksiniz. Ama siz hala “gel gidek dese giderdim” kafasındasınız.
ilk başta ben istemedim çünkü bebeğim acı çekecek sandım eşim çok tuhaf birisiydi yemin ederim herkes bunu burak dedi bırakmadım çocuğum olmaz sandım rahatsızlığım vardı sonra ben çok istedim arkamda durmadı önün suçu yoktu benim gibi ezik annesi olacaktı acı çekecekti onu çok özlüyorum ne yapacam onsuz gözümde yaş durmuyor bebeğimi çok özledim

Hep kendimi suçluyorum susaydım otursaydım bebeği istemiyorum demeydim keşke o gün gitmeseydim kaçsaydım nasıl olacaktı elli ayağı Dayanamıyorum uyuyamiyorum ben ne yaptım nasıl aldırdım diyorum çok kötüyüm

Kıızlarım var allahım buyuk konuşmak istemiyorum ama bu kadar da kaptırmayın kendınızı nolur,bukadar degersızlestırmeyın.adam bastan bellıymıs ne oldgunu bellı etmıs zaten.nıye kaptırdın kendını bukadar neyınden vazgecemedın.Böyle adamlar değişmez ve hıc bıseyıde haketmez. Güzel gunler senınle olsun

Çok büyük geçmiş olsun.. Olan olmuş Malesef.. çok üzgünüm.. şimdi burda ne yazsam fayda etmez aldirmasaydin etmeseydin evlenmeseydin bunlarin hepsini söylemek boş olur..Malesef kendi öz aileniz bile sahip çıkamamış size .. ne yazık utanmadan kürtaja destek olmuşlar birde..Gel kızım sen biz sanada bebegede bakarız diyememisler.. O bebeğin hesabini sizden önce ödeyecek olanlar var..

Sizin için Rabbimden biran önce yesyeni ve gönlünüze göre mutlu bir hayat diliyorum.. İnshaAllah doğru kişi den Annelik duygusunu tadarsiniz.. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😔

Son düzenleme:
Çok üzücü evet , ama bir de çocuğunuz doğduğunda çekeceği sıkıntıları düşünün. Eşinizden de uzak durun . Bosanin kesinlikle. Pis bir adam belli ki. Tekrar kanmayın. Adamın tek bir iyi yanı yok. Çocuğunuz olsa o adamla sürekli bir araya gelmek zorunda kalacaktiniz. Hiç bir çocuk böyle bir babayı hak etmez.
Aklilli davranın ,iş bulabilirseniz iş bulun. Kimseye muhtaç olmayın . Bu psikoloji den de çıkın

Çok büyük geçmiş olsun.. Olan olmuş Malesef.. çok üzgünüm.. şimdi burda ne yazsam fayda etmez aldirmasaydin etmeseydin evlenmeseydin bunlarin hepsini söylemek boş olur..Malesef kendi öz aileniz bile sahip çıkamamış size .. ne yazık utanmadan kürtaja destek olmuşlar birde..Gel kızım sen biz sanada bebegede bakarız diyememisler.. O bebeğin hesabini senden önce ödeyecek olanlar var..

Sizin için Rabbimden biran önce yesyeni ve gönlünüze göre mutlu bir hayat diliyorum.. İnshaAllah doğru kişi den Annelik duygusunu tadarsiniz.. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😔
Inşallah
Çok büyük geçmiş olsun.. Olan olmuş Malesef.. çok üzgünüm.. şimdi burda ne yazsam fayda etmez aldirmasaydin etmeseydin evlenmeseydin bunlarin hepsini söylemek boş olur..Malesef kendi öz aileniz bile sahip çıkamamış size .. ne yazık utanmadan kürtaja destek olmuşlar birde..Gel kızım sen biz sanada bebegede bakarız diyememisler.. O bebeğin hesabini senden önce ödeyecek olanlar var..

Inşallah allah razı olsun inşallah anne olurum

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama Ya siz bu adamla nasıl evlendiniiz nasıl bu adamdan çocuk istediniz anlayamıyorum gerçekten. Bir yandan size o bebeğe üzülüyorum bir yandan da Bu ortamda çocuk büyütmek de hiç sağlıklı bir durum olamayacaktı bunu düşünüyorum. Size tek söyleyebileceğim bu adamdan uzak durun kesinlikle geri dönmeyin kendi ayaklarınız üstünde durmaya çalışın. Aksi halde bu durumu tekrar tekrar yaşarsınız.

Çok üzücü evet , ama bir de çocuğunuz doğduğunda çekeceği sıkıntıları düşünün. Eşinizden de uzak durun . Bosanin kesinlikle. Pis bir adam belli ki. Tekrar kanmayın. Adamın tek bir iyi yanı yok. Çocuğunuz olsa o adamla sürekli bir araya gelmek zorunda kalacaktiniz. Hiç bir çocuk böyle bir babayı hak etmez.
Aklilli davranın ,iş bulabilirseniz iş bulun. Kimseye muhtaç olmayın . Bu psikoloji den de çıkın
Ailem destek oluyor tedavi görüyorum şuan pisikolojik annemde perişan onlar haklı çıktı annem benim yüzümden hep ağlıyor beni gördükçe babamda üzülüyor onlar için ayakta kalcam allah hepinizden razı olsun

Back
X