- 16 Ocak 2021
- 36
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi pembepirasa
-
Canım iki üç saat içinde toparlanırsın neden kürdaş oluyorsunHerkese merhaba. 7 haftalıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorum. Çok yakın bir zamanda gerçekleşecek... çok tedirginim ve korkuyorum... nasıl işliyor süreç, süresi tam olarak ne kadar? toparlanmanız ne kadar sürdü? Çevremin anlamasını istemiyorum insanlar hastalıklı gözüyle bakıyor. Anlaşılır mı? Ne zaman işime geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Bilgisi olan yazsın lütfen...
Bebeğini neden aldırmak istiyorsun bebeğin 7 haftalık olduğu için kanaman çok olabilir kürtaj olduğun gün ağrın biraz oluyo eyer uyutup yapıcaklarsa yarım saat içinde kendine gelirsinHerkese merhaba. 7 haftalıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorum. Çok yakın bir zamanda gerçekleşecek... çok tedirginim ve korkuyorum... nasıl işliyor süreç, süresi tam olarak ne kadar? toparlanmanız ne kadar sürdü? Çevremin anlamasını istemiyorum insanlar hastalıklı gözüyle bakıyor. Anlaşılır mı? Ne zaman işime geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Bilgisi olan yazsın lütfen... özellikle işlem ayılma bayılma ne kadar sürüyor, ağrı kanama ne kadar oluyor bunlar hakkında beni korkutmadan bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler
yazayım ...çok geçmiş olsun.öncelikle operasyon olunacak yerin narkozla yaptığından emin olun birçok devlet hastanesi narkozsuz yapıyor operasyonu.. odaya girip hazırlanmam uykuya dalmam operasyonun bitmesi yarım saat bile sürmedi.bir bir buçuk saat kadar hastanede dinlenip taburcu oldum evde birkaç saat dinlendim normal hayatıma devam ettim.Herkese merhaba. 7 haftalıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorum. Çok yakın bir zamanda gerçekleşecek... çok tedirginim ve korkuyorum... nasıl işliyor süreç, süresi tam olarak ne kadar? toparlanmanız ne kadar sürdü? Çevremin anlamasını istemiyorum insanlar hastalıklı gözüyle bakıyor. Anlaşılır mı? Ne zaman işime geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Bilgisi olan yazsın lütfen... özellikle işlem ayılma bayılma ne kadar sürüyor, ağrı kanama ne kadar oluyor bunlar hakkında beni korkutmadan bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler
çok teşekkür ederim... peki sonraki günlerde de bi etkisini gördünüz mü bir şey oldu muyazayım ...çok geçmiş olsun.öncelikle operasyon olunacak yerin narkozla yaptığından emin olun birçok devlet hastanesi narkozsuz yapıyor operasyonu.. odaya girip hazırlanmam uykuya dalmam operasyonun bitmesi yarım saat bile sürmedi.bir bir buçuk saat kadar hastanede dinlenip taburcu oldum evde birkaç saat dinlendim normal hayatıma devam ettim
çok teşekkür ederim. umarım hemen toparlanabilirim benim aynı gün içinde toparlanmam lazım çünkü. hatta bir kaç saat içinde normal hayatıma dönmem lazım. bir öneriniz var mı?Ben acil girdim kürtaja bayiltmalarini istedim kürtajdan çıktıktan sonra hemen ayıldım yatağıma goturuldugumu hatırlıyorum çok şükür ağrı sancım olmadı.kanamam bir iki gün lekelenme şeklinde oldu.adetim tam 30 gün sonra öldü ilk ay biraz duzensizdi sonraki ay tam düzene girdim .Allah yardımcın olsun .beslenmene vs çok dikkat et ki bir an önce topanasın en önemli faktör psikoloji.
evet uyutup yapacaklar. normalde de regl sancısı çok çekiyorum daha fazlası değildir gibi düşünüyorumBebeğini neden aldırmak istiyorsun bebeğin 7 haftalık olduğu için kanaman çok olabilir kürtaj olduğun gün ağrın biraz oluyo eyer uyutup yapıcaklarsa yarım saat içinde kendine gelirsin
Maalesef o konuda bı fikrim yok ben 17 haftalıkken düşük sebebiyle kürtaj oldum psikolojik olarak çok kötüydüm.çok teşekkür ederim. umarım hemen toparlanabilirim benim aynı gün içinde toparlanmam lazım çünkü. hatta bir kaç saat içinde normal hayatıma dönmem lazım. bir öneriniz var mı?
çok üzüldüm umarım toparlanabilmişsinizdirMaalesef o konuda bı fikrim yok ben 17 haftalıkken düşük sebebiyle kürtaj oldum psikolojik olarak çok kötüydüm.
Eğer operasyonda bayıltılacaksanız yarım saat kadar sürüyor bir saat kadar da hastanede bekletirler. Bir süre ağrınız olur. Adet sancısından hallice. Kanamanız olacak bir kaç gün. Bazısının lekelenme şeklinde De olabiliyormuş. Aynı gün içinde toparlanırsınız. Bedenen bir yorgunluk hali olabiliyor. Bir de psikolojik olarak atlatması var tabi. Yıllardır içimde maalesef hala geçmedi acısı.Herkese merhaba. 7 haftalıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorum. Çok yakın bir zamanda gerçekleşecek... çok tedirginim ve korkuyorum... nasıl işliyor süreç, süresi tam olarak ne kadar? toparlanmanız ne kadar sürdü? Çevremin anlamasını istemiyorum insanlar hastalıklı gözüyle bakıyor. Anlaşılır mı? Ne zaman işime geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Bilgisi olan yazsın lütfen... özellikle işlem ayılma bayılma ne kadar sürüyor, ağrı kanama ne kadar oluyor bunlar hakkında beni korkutmadan bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler
Biri 7 hafta diğeri 9 hafta iki tane zorunlu kurtajim oldu. İşlem anestezi altinda yapiliyor bayılıp ayilman 1 saati bulur. 2-3 saat hastanede dinlendikten snra eve çıkarsın. O günü ve ertesi gunu dinlenerek geçirebilirsiniz bunye ile alakali ben ertesi gün ayaga kalkmistim. İsine geri dinlen tamamen sana bağlı normalde agir bir islem degil gozunde büyütme sakin. Kanamaya gelince benim lekelenme seklinde 10 gun kadar devam etti ama buda çok kişisel bir durum. Az da olabilir çokta. Çevren bişey anlamaz o kadar agir bi işlem degil ertesi gün günlük yasamina dönersin rahatlikla. Ağrı sizi öyle cok ciddi boyutta olmadi bnde parol alma ihtiyacida duymamistimHerkese merhaba. 7 haftalıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorum. Çok yakın bir zamanda gerçekleşecek... çok tedirginim ve korkuyorum... nasıl işliyor süreç, süresi tam olarak ne kadar? toparlanmanız ne kadar sürdü? Çevremin anlamasını istemiyorum insanlar hastalıklı gözüyle bakıyor. Anlaşılır mı? Ne zaman işime geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Bilgisi olan yazsın lütfen... özellikle işlem ayılma bayılma ne kadar sürüyor, ağrı kanama ne kadar oluyor bunlar hakkında beni korkutmadan bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler
yo normal hayata devam..15 gün ilişki yasak..ara ara hafif yanma hisleri oluştu tabi ama geçiciçok teşekkür ederim... peki sonraki günlerde de bi etkisini gördünüz mü bir şey oldu mu
çok teşekkür ederim sağolunyo normal hayata devam..15 gün ilişki yasak..ara ara hafif yanma hisleri oluştu tabi ama geçici
arkadaşım yaptırdı öyle acılı bi işlem değildi bi kaç saate toplarlandı tamemenHerkese merhaba. 7 haftalıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorum. Çok yakın bir zamanda gerçekleşecek... çok tedirginim ve korkuyorum... nasıl işliyor süreç, süresi tam olarak ne kadar? toparlanmanız ne kadar sürdü? Çevremin anlamasını istemiyorum insanlar hastalıklı gözüyle bakıyor. Anlaşılır mı? Ne zaman işime geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Bilgisi olan yazsın lütfen... özellikle işlem ayılma bayılma ne kadar sürüyor, ağrı kanama ne kadar oluyor bunlar hakkında beni korkutmadan bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler
evet benim için de öyle oldu, 2 saat sürmedi tamamen toparlanmam... teşekkür ederimarkadaşım yaptırdı öyle acılı bi işlem değildi bi kaç saate toplarlandı tamemen
2 defa devlette zorunlu kürtaj oldum. İşlem öncesi ilac vererek kanamayi başlatıyorlar bizzat hemsireye sordum bu ilac niye diye. Kanamam başlamalı rahim ağzı acilmali ki doktor işlemi rahat yapabilsin dedi. Eltim özel hastanede olmuştu onada aynisi yapildi yanindaydim. İlac verildi kanaması başlayınca isleme aldilar. Bu özel devlet durumu değil rahim agzinin gevseyip açılması ile alakali birşey. Ha ilac sancı yaptimi dersen ağrın olacak dediler ama bekledigim kadar cok olmadi. Zaten devamli kanama basladimi diye sordular baslayincada ameliyathaneye aldilar. Geçmiş olsun inşallah bir sonrakini saglikla kucagina alırsın. Zor bir süreç güçlü olmaya calis inan geciyorBebeğimin kalbi durduğu için Bu hafta kürtaj olmak zorundayım. Yalnız devlet Hastanesi'nde direkt anestezili kürtaj yerine önce düşük ilacı ile işlem yapıldığını, surecin biraz daha uzun ve sancılı olduğunu okudum. Bu ne kadar doğru, devlette yaptıran var mı acaba?
Cevabın için çok teşekkür ederim. Kardeşim devlet Hastanesi'nde yaptırmıştı, üç gün kaldı orada, ağrıları da fazla olmuş, bu beni korkutmustu. Evet zor birb süreç.2 defa devlette zorunlu kürtaj oldum. İşlem öncesi ilac vererek kanamayi başlatıyorlar bizzat hemsireye sordum bu ilac niye diye. Kanamam başlamalı rahim ağzı acilmali ki doktor işlemi rahat yapabilsin dedi. Eltim özel hastanede olmuştu onada aynisi yapildi yanindaydim. İlac verildi kanaması başlayınca isleme aldilar. Bu özel devlet durumu değil rahim agzinin gevseyip açılması ile alakali birşey. Ha ilac sancı yaptimi dersen ağrın olacak dediler ama bekledigim kadar cok olmadi. Zaten devamli kanama basladimi diye sordular baslayincada ameliyathaneye aldilar. Geçmiş olsun inşallah bir sonrakini saglikla kucagina alırsın. Zor bir süreç güçlü olmaya calis inan geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?