Kürtaj yaptırmak zorunda kalmış olanlar bilgi verebilir mi?

Geçmiş olsun. Kanama olmasını beklerken çok ağrı oluşmuş muydu?

Geçmiş olsun. Kanama olmasını beklerken çok ağrı oluşmuş muydu?
Acikcasi bebegimin kalbi durali neredeyse 10 gun olmus, zehirlenmeye baslamisim diye agrilarim vardi. Acil operasyona alindim. İlac sonrasi agri/sancida artis olmussa da ozel olarak hatirlamiyorum su an. İsin asli fiziksel degil de psikolojik agrim daha fazlaydi benim. Yikima ugramis hissediyordum.

Gecmis olsun.

düşük ilacı ile kürtaj yapmayın. para verin özelde anestezili kürtaj yaptırın. asla sağlığınızdan önemli değil. devlette şikayetçi olan çok duydım

düşük ilacı ile kürtaj yapmayın. para verin özelde anestezili kürtaj yaptırın. asla sağlığınızdan önemli değil. devlette şikayetçi olan çok duydım
Düşük ilacı dediğin ozeldede devlettede veriliyor zaten. Kanama başlamadan kürtaja almiyorlar kanama basladiginda genel anestezi altinda yapiliyor her iki taraftada

3 saat sürüyo sanırım arkadaşımı götürmüştüm.İlk hafta kanaman olur yanına güvendiğin birini al narkozdan çıkınca çok komik şeyler söylemişti arkadaşım.Size göz kulak olsun.Başı dönmüştü baya eve döndük 2 saat uyudu sonra normal kalktı..

ben yaptırdım... teşekkür ederim yine de. aynılarını yaşadım

Çok büyük geçmiş olsun. Zor sınavlar bunlar maalesef.. İki düşük olunca muhakkak incelemeye göndermişlerdir alınan parçaları. Ne dediler size bu durumun sebebiyle ilgili acaba? Düşüklerden önce doğum yapmış mıydınız hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…