Kürtaj yasası

Kürtajın ülkemizde yasak olup olmadığına geri dönersek, halihazırda yürürlükte olan medeni kanun ve Türk ceza kanunu ilgili hükümlerine göre 10 haftayı geçmeyengebeliklerde isteğe bağlı çocuk aldırmak, gebelik sonladırmak serbesttir, yani yasak değildir. Ama 10 haftayı aşan bir hamilelik altta yatan mazeret ne olursa olsun, hattatecavüz sonucu gebe kalınmış olsa bile, gebe kalan kişi çocuk yaştada olsa suçtur. Bu noktada kürtaj yapan ve yaptıran aynı şekilde cezalandırılır.

kurtajkanunu.com'dan alıntıdır.

Allah dogacak olan evladiniza uzun ömür versin

+1

Konu bastan asagi garip, adam gercekten kafadan sakat. Yeni evlendigi kadina zayifsin diyip bosanmak istiyor...madem bosanmak istiyor , sevmiyor etmiyor neden ayni yataga giriyor bu adam manyak mi?

Konu sahibesi de belki adam bosanmaz diye cocuk isine kalkismis ama tutmayinca kotu duruma dusmus....Allah ikisine de akil fikir versin ne diyeyim.

Bir deli kuyuya taş attı kirk akıllı çıkaramıyor. Bu konu hala neden kapanmadı anlamış değilim. Isine gelenin yorumunu beğenmiş yine gitmiş.

1 haftayı doktor nerden bilecek ki 10 hafta ya da 9 hafta deseniz doktor biraz ileri der onaylar sanki

Bende bunu söyleyecektim. Aynen 12. Haftada gittiğimizde ağzımız açık kaldı. Yüzü elleri kolları bacaklar ile tam bir bebekti yavrum. Pıhtı hücre yığını falan değil. Bildiğin bebek olmuştu.

Ya arkadaşlar ne diye yok bebeği kesecekler,şöyle yapacaklar diye anlatıyorsunuz?

Yazık ya.Kadın buraya yazdığına göre internet kullanabilir.Yani çocuğun gelişimin şuan nasıl olduğunu biliyordur.
Tam bir bebek görünümünde şuan.

Ben bebeğimi 12.hafta kontrolümde ilk kez büyük bir bebeğe benzettim.
Konu sahibi farkındadır.

Aldırmak istemiyorum demiş zaten ha bunu tepki çekmemek için de söylese zaten istiyorsa ne derseniz deyin aldırır.

O bebeğe yazık evet ne koşullarda olunduğunu bilmiyoruz ve siz kesip atacaklar diyerek durduramazsın.

Evet vicdani olarak insan kıyamıyor hele ki kalp atışlarını duyup,gördüysen imkansız bir şey.

Ama bunu biz engelleyemeyiz o yüzden daha fazla kürtajın nasıl yapıldığını yazıp durmayın. Biraz zorunlu kürtajla düşünün kalbi durduğu için alınan bebekleri. Kalbi dursa da burda bir anne bebeğinin nasıl alındığı iyice bilmek istemez yazık ya.
Biraz bunları da düşünün.

Bende ilk gebelikte zorunlu kürtaj oldum hiç hoş değil kolunu kesecekler birşeyler yapacaklar diye okumak

Mune konuyu kapatır mısın lütfen

Hadi arkadaşım hadi başka kapıya 5dakikalik keyf icin burda kii kimseye günahına ortak etmeye çalışma 11 hafta değil 2gunlukte olsa o bebek ana rahmine düştüğü anda candir.madem aldirmak istemiosun burdan yok alinacak yer var mi diye sorma..

keşke kayınvaliden kocana hamile iken kürtaj olsaymış!! kimse yapamaz 11 haftalık bebeğe kürtaj , yaparım diyen var ise bakanlığa şikayet et, sen etmezsen buraya yaz biz edelim cinayetten suçlu olur!!!!

o on hafta da şöyle canım 9 hafta 6 gün 7. gün bile gitsen kürtaj olmaz yasal olmayan yerlerde yaparsın merdiven altı oda sağlığın tehlikeye girer çünkü 9+6 yi geçen bebek çok büyük olur ve kanaman durmayabilir

Olmaz bu Kanunda Suc
kürtaj karşı biri değilim ama siz yasal süreyi asmissiniz
o artık iyice oluşmus bir bebek
yapmadan önce düşünecektiniz ya da ilk haftalarda dusunecektiniz

Konu sahibi yok zaten ortada.
Boş yere yazmayalım artık.

A Ayrainci sen kocana "alınmazmış artık,yasal süre dolmuş" de bitsin bu iş.

Ben olsam adamı da boşardım ya neyse...

yasal süre 10 haftalık olabilir ama içiniz rahat eder mi?
diğer konunuzdan hatırlıyorum sizi
eşiniz zayıf olduğunuz için sizi istemiyordu falan
bebek konusunda da bu yüzden mi anlaşamadınız?

boşuna tartismayin arkadaşlar zaten bu suç
o artık bir bebek
hiçbir oluru yok
konu sahibi siz de hala o adamın agzinin içine bakıyorsunuz
önce size zayıflık dedi istemedi şimdi koca bebeği istemiyor
siz de diyemiyor musunuz istemezseniz isteme ben kendime de ona da bakarım
sana ihtiyacım yok haydi yoluna bak

10 hafta yasal süreç, ve ben hiç daha büyüğünü aldıran duymadım. Hatta 4-5 haftalık hamile olup aldıramayan çok duydum tersine. Sen aldırmak istemiyorsan kimse seni zorlayamaz da zaten süreç geçmiş. Şu saatten sonra aldırma zaten, eşin silah zoruyla götürecek değil seni kürtaja

Sanirim.bebek te veya sizde bir sağlık sorunu olmadığı sürece yasak almazlar .
Demeden gecemicem allah eşinizi ıslah etsin akıl fikir versin

Pembesu sonunda hamilesin yehuu
Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bana noluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…