- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Allah dogacak olan evladiniza uzun ömür versinHamileyken 22. Haftadan 34. Haftaya kadar aldır bu bebeği yaşamaz dediler..
Evet doktorların dediği gibi oldu yaşamadı.. 20 günlükken bıraktı annesini kızım..
Onu aldırmak onun yaşam hakkına son vermek aklımdan bile geçmedi.
Neden o şansı bebeğim hak etmesin ki dedim.
Allah verdi bana bu canı emanet, emanetinide yine o alır dedim.
( Yine tutamadım kendimi )
Bilemiyorum önceki konularını okuyanlar eşinin daha önce konu sahibinden boşanmaya karar verdiğini yazmışlar.Adam zaten boşanmak istiyomuş e öyle olunca da bebeği istemez tabi.Birini de zorla baba yapmak ne bilim bence de çok akıl işi değil.
1 haftayı doktor nerden bilecek ki 10 hafta ya da 9 hafta deseniz doktor biraz ileri der onaylar sankiArkadaslar cok sagolun zahmet edıp derdıme yorum yazdgınız ıcın ama gercekten sorularınızı cevaplyacak halde deılım. Rıcam net bılgısı veya tecrubesı olan kısıler cevap yazArsa cok sevınırım. Var mı hc 10 haftayı gectıkten sonra kurtaj olan kısıler yada bıldıklerınz duyduklarınz?
Bende bunu söyleyecektim. Aynen 12. Haftada gittiğimizde ağzımız açık kaldı. Yüzü elleri kolları bacaklar ile tam bir bebekti yavrum. Pıhtı hücre yığını falan değil. Bildiğin bebek olmuştu.belki beni ilgilendirmez ama yazma sorumluluğu hissettim. doktora 11. haftaya kadar gittiğim her seferde boş boş ultrason görüntüsüne bakıp neye baktığımı anlamıyordum. 11. haftada baktığım an aha çocuk ben anneyim ya dedim. kollar bacaklar kıpır kıpır hareket ediyordu. şimdi bu masumun canına nasıl kıyacaksınız??
bakın büyük konuşma değil ama evli olmasam evlilik dışı bebeğim olsa ve bakamayacak durum da olsam dahi, aldırmam . doğurup devlet eline veririm ama o masum cana eziyet ede ede kıymam yani. iyi düşünün.
keşke kayınvaliden kocana hamile iken kürtaj olsaymış!! kimse yapamaz 11 haftalık bebeğe kürtaj , yaparım diyen var ise bakanlığa şikayet et, sen etmezsen buraya yaz biz edelim cinayetten suçlu olur!!!!Kızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..
İşte tam bu yüzden bu konu deli gibi içimi sızlatıyorBende bunu söyleyecektim. Aynen 12. Haftada gittiğimizde ağzımız açık kaldı. Yüzü elleri kolları bacaklar ile tam bir bebekti yavrum. Pıhtı hücre yığını falan değil. Bildiğin bebek olmuştu.
Pembesu sonunda hamilesin yehuuyapan bir yer mutlaka bulunur biraz para verirsiniz yasal olmayan yerlerde yaptırırsınız ama bir suç işlemiş olursunuz.
daha önce kürtaj konusunda bu kadar katı değildim eğer gerekiyorsa yapılmalı diyordum fakat artık böyle düşünemiyorum çünkü içimde kalbi atan bir beden var.
sizinki de öyle. eşim aldır dese ve ben aldırmak istemiyorsam onu boşardım her yere de şikayet ederdim.
öyle bir adamın bana bile zarar verebileceğinden şüphelenirdim.
dilerim gönlünüzce olur herşey.
Pembesu sonunda hamilesin yehuu
Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bana noluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?