yani istemezse yapılamaz ama karşısındaki nasıl bir adam arkadaş nasıl bir karaktere sahip bilemeyiz..adam şiddet uygulayıp yok etmeye gidecek kadar cani mi (sanmıyorum bu kısmını ama görmedik bilmiyoruz)Yani şimdi varsayım olarak söylemiş bence kürtaj olmayı kabul ediyorum desem, anne rızası olsa bile yaparlar mı? Anlamında söyledi diye düşündüm ben. Zaten ne olur kimse kürtaj etmez deyin bana, demesinden belli bence. İfade tarzı karışık olmuş ama benim anladığım şey bu. Yine de ne olursa olsun mesela ben kürtaj olmak istemiyorsam kimse beni kürtaj yapamaz tek doğru olan şey bu galiba hepimiz için.
Saçından tutup süreyecek hali yok ya merdiven altı kliniğe. Gitmesin, aldırmasın.Konu sahibi aldırmak istemiyor.Eşi aldırmaya zorluyor.11 haftayı geçti, beni zorla merdivenaltı bi doktora götürse aldıracak yer bulabilir mi var mı böyle yerler diyor.
Adam kolundan tutup çeke çeke kurtaj olcaksin diye götürüyo sanirim kıza secme hakki vermiyo aldirmayi istemek zorunda tutuyo
ya her şeyi geç adam çok zayıf diye kadını istemiyor ama iş sevişmeye gelince boşayacam ama yapacamda arkadaş kıvamını bırakmıyor bu ne iğrenç bir kafa buna müsade eden kadın ne düşündü evet benle birlikte oldukça zayıflığımı görmeyecek bana alışacak mı?
yani aklı selim biri gelip bana boşanacak çiftlerin seks hayatının nasıl devam ettiğini anlatabilir mi?
yoo yanlış anlamışsınız konu sahibi kurtaj olmak artık istiyormuş buralar bu yüzden bu kadar coştu çağladı zaten..ben dahil bu mevzuya yardım etmeyecek çok kişi geldik belki haddimize değil ama.
ya dur diyette değiliz dertteyiz şu anson ana kadar kullanmak istediyse hakkını adam :)
sen takıma niye gelmiyon hain miço...
+1Kurtajla Allah razi olsun kelimesi ayni cumlede ironik olmus.kurtaj Allah'in razi olmadigi bir istir.eger esiniz Allah'in razi olmadigi bir seyi istiyorsa yapmayin.esinizin istegini Rabbimizin rizasinin onune koymayin sebebi her ne olursa olsun.KÜRTAJ CÎNAYETTİR.
Eski konusunu biliyorm gereken yorumu da yaptım kendisine canimÖnceki konusuna bak istersen :) sırf eşiyle sorunları var diye, eşi istemiyor diye çocuğu istemiyor.. çocuk olsa da olmasada eşi sanki saygı duyacakta kendisine...
Bildiğim kadarıyla 10 haftayı bi gün geçerse bile alınmıyor ki yasal değil eğer ciddi şekilde aldırmak isterseniz merdiven altı afedersiniz alan para karşılığı çok vardirKızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..
Ben aynı soruyu burada sormuştum, Allah vermiyorsa kişide bir şey vardır demek ki sen kötü ve fesatsın demişti birisi bana.Yıklarca bebek sahibi olmak için ugrasan insanlar var o bebek için hersryi vereblcrk olanlar var sen tutup o cana kıymayı istyosun nasıl insansnz nasıl vcdan bu? Allahm isyan etmek istemyorum ama bu nasıl adalet diyorum ne dym
Bence de, ne uğraşıp cevap veriyorsak...Yaaa super assiri fake'sin bugun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?