Kürtaj yasası

Benim anladığım
kocam çok baskı yapıyor. Bebeği aldırmayacağım diye diretemiyorum. Tamam deyip bu işten kurtulabilir mıyım 10 haftalık oldu bir fikir verin. Yapmazlar değil mi
Cevap
merdiven altı yapabilirler. Çok para da alırlar. Kocanız çok kararlıysa ve çocuğunu para kısmını gözü görmüyorsa bu tehlikeye hiç girmeyin.
Süre geçmiş başka yerde de yaptırmayacağım. Zorlarsan seni ihbar ederim deyin.

yani istemezse yapılamaz ama karşısındaki nasıl bir adam arkadaş nasıl bir karaktere sahip bilemeyiz..adam şiddet uygulayıp yok etmeye gidecek kadar cani mi (sanmıyorum bu kısmını ama görmedik bilmiyoruz)
konu sahibi daha önceki konuları gibi net açıklama yapsaydı ...neyse gücünü topladığında ya konusunu açar ya da bu mevzuya karşı olanları lanetler gider bilemeyeceğim:.takipteyim

Adam kolundan tutup çeke çeke kurtaj olcaksin diye götürüyo sanirim kıza secme hakki vermiyo aldirmayi istemek zorunda tutuyo

Adam kolundan tutup çeke çeke kurtaj olcaksin diye götürüyo sanirim kıza secme hakki vermiyo aldirmayi istemek zorunda tutuyo

Öyle olsaydı konusahibi klinik araştırmazdı..
Hatta nolur alınmaz demeyin diyor..
Sanki aldırmaktan başka çaresi yok gibi..
Sizin de dediğiniz gibi kocası seçme hakkı vermediği içindir muhtemelen..
Boşamakla falan mı tehdit ediyor kimbilir?

Yasalara göre yasak olan bir konuda ne yardımı bekliyorsunuz?

Böyle bir konu da gördüm ya pes!
Şimdi size merdiven altı bir yer mi tavsiye edelim, uygun mudur?

Bebeği aldırmaya çalışacağınıza kocanızı boşayın.

Mune

son ana kadar kullanmak istediyse hakkını adam :)

sen takıma niye gelmiyon hain miço...

heralde böyle ki dönüp konusuna cevap yazmıyor A Ayrainci

yoo yanlış anlamışsınız konu sahibi kurtaj olmak artık istiyormuş buralar bu yüzden bu kadar coştu çağladı zaten..ben dahil bu mevzuya yardım etmeyecek çok kişi geldik belki haddimize değil ama.

Yanlış anlamadım bence.Kadın oraya zorla götürüldüğünde bebek 11 haftalıktan büyük olduğu halde tamam kabul ediyorum desem alırlar mı diyo.

+1

Önceki konusuna bak istersen :) sırf eşiyle sorunları var diye, eşi istemiyor diye çocuğu istemiyor.. çocuk olsa da olmasada eşi sanki saygı duyacakta kendisine...
Eski konusunu biliyorm gereken yorumu da yaptım kendisine canim

Olmazmi canim dolu parayi werdikten sonra 6aylik cocuqu alir doktr demeye bin sahit ister kasaplar! Ama sen esinin her dedigini yapmak zorunda deilsin ki aldirmiyorum de sen istemedikten sonra kimse aldiramaz yasadan falan medet umma her yer doluu yani... senin kararin onemli kendi kendine otur ve dusun arti ve eksilerni koy onune ama insallah kararin aldirmak yonunde hic bisey onun yasama hakkina engel olmamali tabi hayat senin en doqru karari werirsin insallah

Bildiğim kadarıyla 10 haftayı bi gün geçerse bile alınmıyor ki yasal değil eğer ciddi şekilde aldırmak isterseniz merdiven altı afedersiniz alan para karşılığı çok vardir

Ben 14 haftalik ken kürtaj oldum ama kalbi durmuştu bebeğimin genel anestezi altında

Maalesef canım, 10 haftadan sonra kanunen yasak. Kimsenin o riski alacağını sanmam.

Yıklarca bebek sahibi olmak için ugrasan insanlar var o bebek için hersryi vereblcrk olanlar var sen tutup o cana kıymayı istyosun nasıl insansnz nasıl vcdan bu? Allahm isyan etmek istemyorum ama bu nasıl adalet diyorum ne dym
Ben aynı soruyu burada sormuştum, Allah vermiyorsa kişide bir şey vardır demek ki sen kötü ve fesatsın demişti birisi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…