kürtaj

Trombofili paneline 600lira verdik istanbulun eeenn uygun fiyat veren özel hastanesi gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi. Karyotipte 200lira yine orda. Geçtiğmiz aralık ayında yaptırdım canım
Hmmm Sağlık için yapıcak bişi yok . Biliyorum o hastaneyi Cengiz Bey vardı prof. bilirmisin bilmiyorum .

kürtaj in gebelige engel bi yani yok sadece rahmini dinlendir hemen gebelik düşünme bide kan pihtilasman var mı baktır bu arada eğer varsa önlem alınmadığı sürece yine aynı şeyleri yaşayabilirsiniz allah korusun

Önlem aldığım halde iğnelere ragmen bile aynı sonuç oldu bende

Evet bende iğne kullandığım halde 2 tane daha düşük yaptım ilkinde sadece kan sulandirici aspirin kullanmistim o da gitti 3 düşük yaptım hayırlısı allahtan ne diyelim vardır bunlarda da bir hayır
Iyyyy hadiya bende 3e hazırlanıyorum buay . Doktor iğneye gerek yok bitek asprin iç dedi. Nekadar arayla yaşadın canım düşüklerini.İnsallah birdahakine ağıztadıyla bi hamilelik yaşar sorada güle oynaya yetiştirirsin yavrunu

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Önce keseyim gördük sonra kalp atışlarını duyduk sonra da 8. Haftada kaybettik. Ne ağrı ne kanama hiç birşey yoktu. Muayene sırasında öğrendik. Çok kötü günlerdi malesef... bir de kendi doktorum bile kurtaj sonrasi gebe kalamayabilirsin diye iyice moralimi bozmutu. Sonra doktor degistirdim. myomum ve kıstım de vardi amwliyat oldum kurtajdan 1 ay sonra. 6 aylik bekleme süresi sonunda da hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra trombofili paneli yaptirdi doktorum kan pıhtılaşması cikti. Sonucu da çabuk çıktı. Tüm gebelik boyunca hatta doğumdan 3 hafta sonrasına kadar iğne vurdum kendime... Ama şu an çok şükür bebeğim kucağımda. Ne iğne acısı ne başka bişey kalmıyor onunla. Darısı en kısa zamanda sizlerin başına..

Çok geçmiş olsun allah inşallah bizede o günleri gösterir.

Amiinnn cnm aminn bir sene için de yaşadım ilkinden sonra 4 ay bekledim sonra bir ay sonra 3 ay erken düştü hepsi bide bn tedaviyle gebe kalabiliyorum normal yoldan olmuyo sonra 7 ay ara verdim kromozom ve histeroskopi yapıldı şimdi tekrar tedavi gördüm bekliyorum işte ama artık korku güzel olan duygularımı bastırdı

Ben iğne saatim geldiğinde heyecanla yapiyodum iğne mi bebegime şifa olsun diye canımın acısı umrumda olmuyodu ama nasip iste

bende belki bu ay hamile olabilirim bu kan pıhtılaşma testi hamile olduktan sonra yapılabiliyo mu maşşallh bebeğinizedeee :)

bende belki bu ay hamile olabilirim bu kan pıhtılaşma testi hamile olduktan sonra yapılabiliyo mu maşşallh bebeğinizedeee :)
Regline kaç gün var canım senin , belirtilerin var mı göğüs ucu hassasiyetin vs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…