kürtaj

Ayni seyleri ben de hissettim. 2.ye hemen hamile kaldim sevinemedim bile yine ayni seyleri yasayacagim diye. Korka korka 36 haftalik olduk hala da korkuyorum. Allahin takdiri. Yaradan omur vermisse kimse onu engelleyemez merak etme canim. Tekrar hamile kalirsin.

Evet cnm her gun bir igne ve coraspirin kullaniyorum butun tetiklerini yaptir ozaman cnm birdaha yasatmasin Rabim

Trombofili paneline 600lira verdik istanbulun eeenn uygun fiyat veren özel hastanesi gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi. Karyotipte 200lira yine orda. Geçtiğmiz aralık ayında yaptırdım canım

Bende ayni hastanede yaptirdim rutin hastanem zaten. Fiyatlari genel olarak cok pahali olmasina ragmen bu testler ilginc sekilde ucuzdur burda... univ olmasinin avantaji sanirim

Canim tek basina igne yeterli oluyor da tek basina aspirin yeterli olmuyor arkadasimin basina geldi tek gen heterozigottu doktoru igneye gerek duymadi aspirin yeter diye yine kalp durmasi yasadi 2 defa olunca kizcagiz simdi tekrar hamile kalmaya korkuyor....

Ben iğne saatim geldiğinde heyecanla yapiyodum iğne mi bebegime şifa olsun diye canımın acısı umrumda olmuyodu ama nasip iste

:) ben yedim doyurdum karnimj bebegimin de mamasini vereyim diye yapiyorum ig eyi. Ne bir kere of dedim ne baska sey...kesinlikle cok keyifli

Kizlar merhaba. ben de 2 gun once bebegin kalp atislari olmadigi icin kurtaj oldum. patoloji sonucunu 1 hafta sonra alicam. doktorum 3 ay korunma suresi verdi fakat cevremde farkli kisilerden farkli sureler duydum. kimine 4 kimine 6 ay korunma verildigi olmus. neye gore degiskenlik gosteriyor acaba. kontrole geldiginde uzun uzun konusucaz dedi doktorum ama ben sabirsizlaniyorum. kafamda bir suru soru var. daha cok yeni. sanci bi yandan, merak bi yandan, sabirsizlik bi yandan. 3 ay bir an once gecsin istiyorum.

Evet cnm her gun bir igne ve coraspirin kullaniyorum butun tetiklerini yaptir ozaman cnm birdaha yasatmasin Rabim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin ikizlerini canım. Ben de dün ogrendim bebegimin kalbi atmiyordu. Doktor kürtaj dedi. Aşılamayla 18 ay sonunda hamile kalmıştım. Demek ki sağlıklı değilmiş rabbim daha sagliklilarini nasip etsin inşallah. Kürtaj sonrası tedavi gördün mü yoksa tedavisiz ikizin mi oldu canim?

Bir ay bekledim bende kürtajdan sonra.ilk bebeğimdi.İkinciyi hemen yaptım korunmadık kürtajdan üç ay sonra hamile oldum şimdi 12 aylık hamileyim inşallah bebişimi kucağıma alırım çok istiyorum ondan başka kimsem Yok yanımda yalnızlıktan sıkılıyorum Allah kimseye yaşatmasın yaşatırsada sabır versin unuttursun.

canım hiç üzme kendini bende Mayıs 2015 te ilk gebeliğimi Kalp atışları olmadığı için Kürtaj olarak aldırmak zorunda kaldım. Bu beni her ne kadar üzsede birazda iş tempomdan dolayı 2 yıl korundum. Şimdi Tam aynı ayda tekrar gebeyim şuan 6 Haftalık oldum. Umudunu kırma yine hamile kalırsın niye kalmayasın... her gebelik kendine özel demekki orada ama yumurta ama sperm eksik bişey var mış... Hiç üzme kendini allah sağlıklı bir evlat verecek sanada...

Rabim birdaha yasatmasin cnmmm...evet cnm kurtajdan 6 ay sonra Rabimin de izniyle geldi miniklerim hic tedavi olmadim kurtajdan sonra sadece aspirin ve folik asit kulandim kan pihtilasmasi yuzunden hallada kullaniyorun hem aspirin hemde igne Rabim sanada en kisa zamanda nasip eder insaAllah

Amin canım inşallah bebegimin gelmesini bekliycem artık. Sağlıkla gelsin inşallah

Canım üzülme nolur seni çok iyi anlıyorum martta bende aynı şeyleri yaşadım 8 haftalık bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum ama bu ay yeniden düşündüm bebek bakalım hayırlısı tek değilsin gerçekten ben 1 burcuk yıllık evliyim 8 aydır da çocuk istedik ama şubatta kısmet oldu benim korkum da ya yine olmazsa ama çok kişi duydum kürtaj dan sonra hemen hamile kalan hakkımızda hayırlısıni versin Rabbim hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Merhaba hanımlar bende düşük başlangıcı olduğu için evime gönderildim kanaman başlayınca gel başlamazsa da gel dedi doktor. Kürtaj dan çok korkuyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen cevap verirseniz sevinirim

gecmis olsun. ben de mayis ayinda 6 haftalikken bebegin kalbinin atmadigini ogrendim. doktorum kurtaj olmam gerektigini soyledi. acil olmam gerekir mi dedim. hemen bugun degil ama kanaman baslarsa acil gelmen gerekir dedi. o gun su ictigim icin yapmadi. ertesi gun yemek yemeden su icmeden gittim. islem 5 dakika suruyo zaten. sonra ayilip kendine gelmen de bi yarim saat. kendime geldigimde ne agri ne sanci hissetmedim. ben de korkuyodum ama bekledigim gibi degildi. benim canim cok tatlidir korkarim boyle seylerden. hatta bebegi kaybetmis olmamdan cok kurtajin korkusuyla dolmustu kafam. ama bosunaymis. toplamda 1 saat kaldim hastanede eve geldim. sadece ilk 2 gun cok nadir sancilarim oldu ama adet sancisi gibi. birkac saniye surup gecti. Allah bidaha yasatmasin. Ama vardir bunda da bi hayir dedim. cok uzmedim kendimi. Bebegin icin uzuldum ama sen hic korkma. ben de buyutuyodum gozumde. bittiginde bu muymus dedim.

Geçmiş olsun çok uzuldum şuan benimde kafamdaki tek şey kürtaj e tabi bebegimin acısının tarifi yok. Ama ben senin gibi uyutularak yapamam kürtajı panik atak hastasıyım uyutulursam evden çıkıp gidemem bile. Ben lokal anestezi istiyorum. Acaba çok ağrı oluyor çok korkuyorum

Cok ayniyiz sanirim :) bende de panik bozukluk rahatsizligi vardi. bikac sene once 6 aylik bi ilac kullanimiyla atlattim cok sukur. eskisi gibi degilim en azindan. hatta o surecte aklima bile gelmedi bu rahatsizligim. koldan siringayla verdiler zaten. hatta anestezi yapan bayana beni bikac gun uyutur musun dedim. hayir sadece 5 dakika deyip guldugunu hayal meyal hatirliyorum ve uyudum zaten. cok kucuk sancilar disinda hicbir sekilde agrim olmadi. hatta kanamam bile olmadi. doktoruma sordum kanamam olmamasi normal mi diye. olmaz cunku temizledik tamamen dedi. senin kac haftalik. bu da onemli tabi. benim 5 bucuk hafta falandi.

Lokal anestezi yerine uyutulmaniz daha iyi olur bence. Lokal anesteziyle kurtaj yaptiran arkadaslarimdan oyle daha zor oldugunu biliyorum. Ben uyutulmustum. Işlem çok kısa sürüyor hemen kendinize geliyorsunuz merak etmeyin. Genel anestezi degil sedasyon yapiyorlar zaten. Uyuyup uyanmissiniz gibi oluyor. O anı hatırlamiyorsunuz ve sonrasında da atlatmak daha kolay. Ağrı falan da olmuyor işlemden kaynaklı. Benim sonrasında kanamam ve agrım olmuştu tamamen temizlenene kadar.
Belki de işlem yaptırdınız bile. Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim dün aldılar bebegimi ve lokal anestezi ile 5 dk sürdü ağrım işlem sırasında olmadı . odama çıktıktan sonra ağrılarım başladı zaten iğne yaptılar oda geçti ama ara ara çok ağrılarım oluyor

Çok geçmiş olsun benim de 1 hafta kadar agrım ve kanamam olmuştu. Iki sefer agri kesici igne vuruldum. 1 hafta sonra normale döndük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…