kürtaj

Canım Allah bağışlasın insallah bizede nasip etsin . Hangi faktorlerin mutant çıktı trombofili panelinde

bende belki bu ay hamile olabilirim bu kan pıhtılaşma testi hamile olduktan sonra yapılabiliyo mu maşşallh bebeğinizedeee :)
Evet yapılıyor. Ben bekleme sürecinde yaptirmamistim. Doktora gittim keseyi gördü testi yaptırdık. 1 hafta ya da 10 gün içinde çıkmıştı sanırım. Hatta geç mi kaldık yine aynı şeyler mi olacak diye cok korkmuştum. Ama doktorum geç olmadığını söylemişti...

Regline kaç gün var canım senin , belirtilerin var mı göğüs ucu hassasiyetin vs .
4 gün var öncedec gögüslerim cok şişerdi inanılmaz acırdı kürtajdan sonra sanki indi o acı durumu hiç yok ama kasıklarım cok sert ve yogun akıntım var

4 gün var öncedec gögüslerim cok şişerdi inanılmaz acırdı kürtajdan sonra sanki indi o acı durumu hiç yok ama kasıklarım cok sert ve yogun akıntım var
Ya evet ben bu ay hani regliden öncede göğüs hassasiyeti olur ya hafif kasık ağrısı vs bende hiç bir şey yoktu göğüslerimde gram acıma yoktu . Regl olucak gibi değildim hatta korktum adet düzensizliğide yaşıycam şimdi iyice dengem düzenim bozuluyor heralde diye ve hiç ağrısız 1 gün geçikmeyle hastalandım .
Hamile kaldığım ay göğüslerim büyümüş ve inanılmaz hassastı özellikleri uçları çok acıyordu .

valla bende tam anlamadım ama renk değişimide var göğüs uçlarımda ve kasık batmaları benim her ay gögüs uçlarım acırdı kürtajdan sonra yok oldu

iğne yaptığın halde neden olmadı acaba yaaa
Kan pıhtılaşması en genel ve en basit sorun bence. İğne oluyorsun tamam. Ama o kadar çok faktör var ki bu gebelik olayında. Benim bazı arkadaşlarım 3 hatta 4 düştükten sonra sağlıklı bir gebelik yaşadılar. O arada filmler tedaviler vs.. herkesin hikayesi farklı. Sen bizim hikayelere bakip benim de ya böyle olursa diye düşünme. Moralini yüksek tut. Çoğu arkadaşım da ilki düşük sonra sorunsuz ikinci gebeliklerjni yaşadılar. İlk gebeliğin düşük olması çok yaygın. İçini ferah tut. İnşallah güzel haberlerini aliriz

iğne yaptığın halde neden olmadı acaba yaaa
Ahh tatlım bi bilsek bi umut başladık iğnelere bukez oldu tamam öaresini bulduk uyguluyoruz dedim . Kontrolde doktorum konuşmuyo sağa çekiyo sola çekiyo karnımda ultrasonu gözleri sulandı . Ekrandanda anladım bi önceki kontrolde gördüğüm ebatlarda bebeğim hiç gelişmemiş.yine aynı acıyla karşı karşıyaydım . Oan yaşadığmı bi Allah bilir neyseki geride kaldı insallah birdaha yaşamayız kızlar

inşallah canım benimm

rabbim bi daha yaşatmasın

Gönlünüze gore olmasını dilerim

Ahh cnm seni cok iyi anliyorum Rabim birdaha yasatmasin insaAllah bak bende 5 yil boyinca gebe kalamadim neller yaptim yaptim neller sonra Rabim nasip etti ne dr ne baska biseye gidiyoken hamile kaldim dunyallar bennim olmustuu 12 haftaliken dr kontrolumuzde kalbi durmus dedidiginde dunyam yikildi zaten 5 sene olmamis bide boyle olunca hic olmaz olursada yine ayni seyleri yasamaktan korktum kurtajdan tam 6 ay sonra Rabim yine nasip etti bu sefer ikiz hemdee suan 18 haftaligiz kizlarimla teyzesi Rabim sanada nasip eder insaAllah Teslim olunca Allaha her zor is kolay olur hayirliysa tabi... bu arada diger bebegimide kan pihtilasmasindan kaybetmisim canim bilgin olsun sende baktirr kan pihtilasman varmi yok mu diye...

canım bende de kan pıhtılaşması var. İğne kullanmama rağmen bir düşügm var. Tekrar hamile kaldım fakat bununda kalbi durmuş dün. Kullanıyor musun iğne. Ben kromozom bozukluğundan şüpheleniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…