- 16 Haziran 2016
- 727
- 1.004
- 23
- Konu Sahibi misslavina
-
Canım Allah bağışlasın insallah bizede nasip etsin . Hangi faktorlerin mutant çıktı trombofili panelindeÇok geçmiş olsun. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Önce keseyim gördük sonra kalp atışlarını duyduk sonra da 8. Haftada kaybettik. Ne ağrı ne kanama hiç birşey yoktu. Muayene sırasında öğrendik. Çok kötü günlerdi malesef... bir de kendi doktorum bile kurtaj sonrasi gebe kalamayabilirsin diye iyice moralimi bozmutu. Sonra doktor degistirdim. myomum ve kıstım de vardi amwliyat oldum kurtajdan 1 ay sonra. 6 aylik bekleme süresi sonunda da hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra trombofili paneli yaptirdi doktorum kan pıhtılaşması cikti. Sonucu da çabuk çıktı. Tüm gebelik boyunca hatta doğumdan 3 hafta sonrasına kadar iğne vurdum kendime... Ama şu an çok şükür bebeğim kucağımda. Ne iğne acısı ne başka bişey kalmıyor onunla. Darısı en kısa zamanda sizlerin başına..
Evet yapılıyor. Ben bekleme sürecinde yaptirmamistim. Doktora gittim keseyi gördü testi yaptırdık. 1 hafta ya da 10 gün içinde çıkmıştı sanırım. Hatta geç mi kaldık yine aynı şeyler mi olacak diye cok korkmuştum. Ama doktorum geç olmadığını söylemişti...bende belki bu ay hamile olabilirim bu kan pıhtılaşma testi hamile olduktan sonra yapılabiliyo mu maşşallh bebeğinizedeee :)
4 gün var öncedec gögüslerim cok şişerdi inanılmaz acırdı kürtajdan sonra sanki indi o acı durumu hiç yok ama kasıklarım cok sert ve yogun akıntım varRegline kaç gün var canım senin , belirtilerin var mı göğüs ucu hassasiyetin vs .
Yapiliyo cnm tabi kibende belki bu ay hamile olabilirim bu kan pıhtılaşma testi hamile olduktan sonra yapılabiliyo mu maşşallh bebeğinizedeee :)
Ya evet ben bu ay hani regliden öncede göğüs hassasiyeti olur ya hafif kasık ağrısı vs bende hiç bir şey yoktu göğüslerimde gram acıma yoktu . Regl olucak gibi değildim hatta korktum adet düzensizliğide yaşıycam şimdi iyice dengem düzenim bozuluyor heralde diye ve hiç ağrısız 1 gün geçikmeyle hastalandım .4 gün var öncedec gögüslerim cok şişerdi inanılmaz acırdı kürtajdan sonra sanki indi o acı durumu hiç yok ama kasıklarım cok sert ve yogun akıntım var
valla bende tam anlamadım ama renk değişimide var göğüs uçlarımda ve kasık batmaları benim her ay gögüs uçlarım acırdı kürtajdan sonra yok olduYa evet ben bu ay hani regliden öncede göğüs hassasiyeti olur ya hafif kasık ağrısı vs bende hiç bir şey yoktu göğüslerimde gram acıma yoktu . Regl olucak gibi değildim hatta korktum adet düzensizliğide yaşıycam şimdi iyice dengem düzenim bozuluyor heralde diye ve hiç ağrısız 1 gün geçikmeyle hastalandım .
Hamile kaldığım ay göğüslerim büyümüş ve inanılmaz hassastı özellikleri uçları çok acıyordu .
Pai 4g/4g çıkmıştı.Canım Allah bağışlasın insallah bizede nasip etsin . Hangi faktorlerin mutant çıktı trombofili panelinde
İyi haberlerini bekliyoruz ozaman :)valla bende tam anlamadım ama renk değişimide var göğüs uçlarımda ve kasık batmaları benim her ay gögüs uçlarım acırdı kürtajdan sonra yok oldu
2nin haberini alır almaz yaptırmıştım ben.keseyle birlikte iğneler başlamıştımYapiliyo cnm tabi ki
iğne yaptığın halde neden olmadı acaba yaaa2nin haberini alır almaz yaptırmıştım ben.keseyle birlikte iğneler başlamıştım
Kan pıhtılaşması en genel ve en basit sorun bence. İğne oluyorsun tamam. Ama o kadar çok faktör var ki bu gebelik olayında. Benim bazı arkadaşlarım 3 hatta 4 düştükten sonra sağlıklı bir gebelik yaşadılar. O arada filmler tedaviler vs.. herkesin hikayesi farklı. Sen bizim hikayelere bakip benim de ya böyle olursa diye düşünme. Moralini yüksek tut. Çoğu arkadaşım da ilki düşük sonra sorunsuz ikinci gebeliklerjni yaşadılar. İlk gebeliğin düşük olması çok yaygın. İçini ferah tut. İnşallah güzel haberlerini aliriziğne yaptığın halde neden olmadı acaba yaaa
Ahh tatlım bi bilsek bi umut başladık iğnelere bukez oldu tamam öaresini bulduk uyguluyoruz dedim . Kontrolde doktorum konuşmuyo sağa çekiyo sola çekiyo karnımda ultrasonu gözleri sulandı . Ekrandanda anladım bi önceki kontrolde gördüğüm ebatlarda bebeğim hiç gelişmemiş.yine aynı acıyla karşı karşıyaydım . Oan yaşadığmı bi Allah bilir neyseki geride kaldı insallah birdaha yaşamayız kızlariğne yaptığın halde neden olmadı acaba yaaa
inşallah canım benimmKan pıhtılaşması en genel ve en basit sorun bence. İğne oluyorsun tamam. Ama o kadar çok faktör var ki bu gebelik olayında. Benim bazı arkadaşlarım 3 hatta 4 düştükten sonra sağlıklı bir gebelik yaşadılar. O arada filmler tedaviler vs.. herkesin hikayesi farklı. Sen bizim hikayelere bakip benim de ya böyle olursa diye düşünme. Moralini yüksek tut. Çoğu arkadaşım da ilki düşük sonra sorunsuz ikinci gebeliklerjni yaşadılar. İlk gebeliğin düşük olması çok yaygın. İçini ferah tut. İnşallah güzel haberlerini aliriz
rabbim bi daha yaşatmasınAhh tatlım bi bilsek bi umut başladık iğnelere bukez oldu tamam öaresini bulduk uyguluyoruz dedim . Kontrolde doktorum konuşmuyo sağa çekiyo sola çekiyo karnımda ultrasonu gözleri sulandı . Ekrandanda anladım bi önceki kontrolde gördüğüm ebatlarda bebeğim hiç gelişmemiş.yine aynı acıyla karşı karşıyaydım . Oan yaşadığmı bi Allah bilir neyseki geride kaldı insallah birdaha yaşamayız kızlar
Olabilir ama bunun kurtajla ilgisi yok soylemek istedigim sey bu.Korunmayan ilk ilişkiden hamile kalmak o kadar büyük bi şans ki malesef çoğu kişi aylarca uğraşıyor.
Gönlünüze gore olmasını dilerimBende ilk kürtajdan sonra korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım , oda aynı sonuçlandı.2.kürtajımdan sora daha uzun korunduk . İlk korunmasız ayda doltor ilişki için 3gün verdi gün aşırı .stres olduk ilk defa böyle talimatla ilişki olunca tuttumu kaçtımı die düşünmekten galiba sonuç alamadık .bakalım buaydan umutluyum oluruna bıraktık
Tabiki de kürtajla alakalı olan bir durum değil bu .Olabilir ama bunun kurtajla ilgisi yok soylemek istedigim sey bu.
canım nasılsın. aynı şey benim de başıma geldi. pıhtılaşma testi yaptır mutlaka. Bende pıhtılaşması var7 haftalıktı. ama böyle bi durum hiç beklemiyordum çevremdede hiç duymadım cok sasırdım ne kanama ne agrı hiç bişey olmamıştı
Ahh cnm seni cok iyi anliyorum Rabim birdaha yasatmasin insaAllah bak bende 5 yil boyinca gebe kalamadim neller yaptim yaptim neller sonra Rabim nasip etti ne dr ne baska biseye gidiyoken hamile kaldim dunyallar bennim olmustuu 12 haftaliken dr kontrolumuzde kalbi durmus dedidiginde dunyam yikildi zaten 5 sene olmamis bide boyle olunca hic olmaz olursada yine ayni seyleri yasamaktan korktum kurtajdan tam 6 ay sonra Rabim yine nasip etti bu sefer ikiz hemdee suan 18 haftaligiz kizlarimla teyzesi Rabim sanada nasip eder insaAllah Teslim olunca Allaha her zor is kolay olur hayirliysa tabi... bu arada diger bebegimide kan pihtilasmasindan kaybetmisim canim bilgin olsun sende baktirr kan pihtilasman varmi yok mu diye...kızlarrrr meraba ben şubat ayında kürtaj olmuştum ne olduğunu tam anlamadan bı anda bebeğin kalp atışları yok dediler sadece 2 kere gittim doktora sonra kürtaj oldum 24 yaşındayım ve bidaha hamile kalamam diye bi korku oluştu içimde sizce ne yapmalıyım
canım bende de kan pıhtılaşması var. İğne kullanmama rağmen bir düşügm var. Tekrar hamile kaldım fakat bununda kalbi durmuş dün. Kullanıyor musun iğne. Ben kromozom bozukluğundan şüpheleniyorum artıkAhh cnm seni cok iyi anliyorum Rabim birdaha yasatmasin insaAllah bak bende 5 yil boyinca gebe kalamadim neller yaptim yaptim neller sonra Rabim nasip etti ne dr ne baska biseye gidiyoken hamile kaldim dunyallar bennim olmustuu 12 haftaliken dr kontrolumuzde kalbi durmus dedidiginde dunyam yikildi zaten 5 sene olmamis bide boyle olunca hic olmaz olursada yine ayni seyleri yasamaktan korktum kurtajdan tam 6 ay sonra Rabim yine nasip etti bu sefer ikiz hemdee suan 18 haftaligiz kizlarimla teyzesi Rabim sanada nasip eder insaAllah Teslim olunca Allaha her zor is kolay olur hayirliysa tabi... bu arada diger bebegimide kan pihtilasmasindan kaybetmisim canim bilgin olsun sende baktirr kan pihtilasman varmi yok mu diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?