Yorumları okudum da kadının en büyük düsmanı gercekten kadın oluyor.. zaten kadının hormonları üst düzey calısırken bebegini aldırması konusunda nasıl bu kadar kırıcı konusabiliyorsunuz?
Adetin üstünden 12 gectikten sonra gebeligi ögrenmis yani bebegin 7-8 haftalık olması durumu var, kalp atısları bile baslamıstır. Yani o artık kanlı canlı bi yavru. Karnında degil de dısarıda olsaydı da bu kadar rahat ‘aman aldır ya adam haklı’ diyebilecek miydiniz? Yokda yürürken gördügümüz minicik karıncanın bile canını almamak icin üstüne basmamaya calısırken bi bebegin ölümünü istemek bu kadar kolay olmamalı.
Siz ne kadar korunursanız korunun olacak olan oluyor iste. Cevremde bi kac örnek vardı böyle, nasıl bakıcaz edicez derken cocugun dogumuyla hepsinin hayatı degisti isleri mevkiileri yükseldi, simdi hepsi cocugum bereketiyle geldi diyorlar.
kimse cocugunu kötü sartlarda büyütmek istemez tabii ki, bu yüzden kimse kendine güvenmiyorsa dogurmasın evet ancak her türlü korunmaya ragmen bi can hayat bulduysa annenin icinde; buna artık razı olmaktan baska bi sey görmüyorum ben, tabii bu benim fikrim, size uysun ya da uymasın.
Benim basıma gelse asla canına kıyıp da o bebegi aldıramazdım ki aylardır bi bebegim olsun diye ugrasıyorum…
Aksam sakin kafayla esinizle konusun umarım sizi arada bırakacak bi karar almanızı istemez de yavrularınızla huzurlu bereketli bi yuvanız olur, Allah esinizin icine evlat sıcaklıgı, hanenize huzur ve bereket sizlere de saglık sıhhat versin, dualarım sizinle