- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi gizemli508
Maalesef7 bin aylik degil demi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef7 bin aylik degil demi?![]()
üzgünüm maalesef ki ülkenin durumu bu . Bu yüzden de ya bu ülkede 1 çocuk yapılmalı yada hiç yapılmamalı başka yolu yöntemi kalmadı. Kreş fiyatları uzaya yol oldu mama fiyatları yol oldu . En yağlı basit kıyma 250 tl oldu mamalar 400 tl olmuş daha ne diyim ki ? Bu ülkede korunmakta para kondom fiyatları uçmuş doğum kontrol ilacı 200 tl olmuş .Anneyim ve tek maaş üç çocuk nasıl olacak diyorum?
Borçlar var bir çocuk ilkokulda biri anaokulunda bir de bezli bebek. Tek maaşla olacak iş mi? O ilkokula giden yavruya yazık değil mi? Lcw de bile mont olmuş 500 tl. Ayakkabılar 400den aşağı yok. Bir yumurta yarım kilo et belli. Ne yiyecek ne giyecek o iki çocuk.
yav çocuğum yok diye beynimde mi yok ?Eğer çocuğunuz yoksa çocuk bakımı hakkında bilginizde yok doğal olarak . Kadına git çalış çalışmadığınız için bilmiyorsunuz 3 çocuk nasıl büyüyecek diyorsunuz . Maddiyattan önce daha başka şeyler var 3 çocuğu doğurmak evde onları büyütmek vs vs kadında yıpranıyor hatta bence kadın adamdan daha fazla yıpranıyor bu durumda o yüzden diyorum . Kadın ben bu çocukları nasıl büyüteceğim demiyor da daha doğuracağım doğuracağım diyor . Bu yüzden öyle dedim
Kesinlikle ortak kararla çözülmesi gereken bir konu. Sizi de korkutmak istemem ama kreş bizden şuan 7bin lira istedi. Orta halli bir kreş bu arada. Öyle ultra lüks şeyler yok. 4 yaştan bildirmek istedim![]()
Maalesef6 yaşında devlet anaokuluna göndereceğim bende. Ama şuan çalıştığım için bakacak başka kimse de olmadığı için mecbur.
Eee bravo şu olayı da çalışan çalışmayana çektiniz ya daha ne diyim ki ben ? Benim kocama desem ki Allah aşkına gel sen çalışma ben çalışacağım sen çocuğa bak benim evde yaptığım herşeyi yap desem 2 gün dayanamaz kaçar . Her neyse konu çok başka zaten olay kadının çalışmaması değil !yav çocuğum yok diye beynimde mi yok ?
çocuk bakımı hakkında bilgim yokmuş, neden insan olmayan bir yerde mi doğdum büyüdüm ben
dışarda çalısan insan hiç yıpranmıyor çünkü, sadece ev hanımı anneler yıpranıyor hayat onlara zor sadece![]()
ben de merak ediyorum siz calismaktan kaç günde kaçarsıniz ?Eee bravo şu olayı da çalışan çalışmayana çektiniz ya daha ne diyim ki ben ? Benim kocama desem ki Allah aşkına gel sen çalışma ben çalışacağım sen çocuğa bak benim evde yaptığım herşeyi yap desem 2 gün dayanamaz kaçar . Her neyse konu çok başka zaten olay kadının çalışmaması değil !
ben de merak ediyorum siz calismaktan kaç günde kaçarsıniz ?
çok kolay öyle milletin ağız kokusunu çekmek cidden.
Öffff cidden yaaaaben de merak ediyorum siz calismaktan kaç günde kaçarsıniz ?
Boşver akşam akşam canını sıkma hiç böyle insanlara derdimizi anlatamayız . Ancak havadan oradan buradan atıp tutulurÖffff cidden yaaaa
Her konuda kadınlar olarak yarış mı yapmalıyız?
Reel işsizlik rakamlarını biliyor musunuz? Çalışmak istese dahi iş bulamayan lisans mezunu kadınlardan haberdar mısınız?
Kadınların çoğu asgari ücret sınırında çalışıyor ve hakları devletteki gibi değil. 5 yaştan önce kreş imkanı yoo devlette. Bir okul ortalama aylık 4-5 bin. Onlarda 5te kapanıyor. Özelde çoğu yer 6-7 arası kapanır. Öyle Avrupa standartında gibi ahkam kesmekle olmuyor.
Kadınlar olarak iş hayatında yaşadığımız sorunlar yokmuş gibi yapıp sadece kadınlar tembel çalışamıyorsa getirince çok zeki çok kadın olmuyorsunuz.
Dünyadan bihaber bir yeniyetme oluyorsunuz
Ek olarak şunu da söyleyeyim siz özelde standart bir meslek olarak iş aramamışsınız ondan böyle boş beleş sallıyorsunuz.ben de merak ediyorum siz calismaktan kaç günde kaçarsıniz ?
ya konuşmanın öncesini anlamadan bu saçma çıkışa gerek var mıydı bence yoktuÖffff cidden yaaaa
Her konuda kadınlar olarak yarış mı yapmalıyız?
Reel işsizlik rakamlarını biliyor musunuz? Çalışmak istese dahi iş bulamayan lisans mezunu kadınlardan haberdar mısınız?
Kadınların çoğu asgari ücret sınırında çalışıyor ve hakları devletteki gibi değil. 5 yaştan önce kreş imkanı yoo devlette. Bir okul ortalama aylık 4-5 bin. Onlarda 5te kapanıyor. Özelde çoğu yer 6-7 arası kapanır. Öyle Avrupa standartında gibi ahkam kesmekle olmuyor.
Kadınlar olarak iş hayatında yaşadığımız sorunlar yokmuş gibi yapıp sadece kadınlar tembel çalışamıyorsa getirince çok zeki çok kadın olmuyorsunuz.
Dünyadan bihaber bir yeniyetme oluyorsunuz
Oluyor ya benim yakın arkadaşıma doktoru pko lüksün çocuğun olmaz demişti 3 tane oldu sonuncusu hem kondom hem geri çekilme hem de ertesi gün hapına rağmen olmuştu doktoru bile şok olmuş mucize bu bebek demişKonu sahibi ben kürtaja karşı değilim.Kimse bu dünyaya bakayamayacağı çocuğu getirmesin.
Ama ben hala prezervatifle,sizdeki adet düzensizlikleriyle nasıl hamile kaldığınızı anlamadım?
yok gercek dünyalar sizin gibiler icin sadeceEk olarak şunu da söyleyeyim siz özelde standart bir meslek olarak iş aramamışsınız ondan böyle boş beleş sallıyorsunuz.
Özelde çoğu kadın tercih edilmez evliyse ve çocuğu varsa. Çocuk hastalanır izin alır diye. Özel de öğretmenlere dört sene gebe kalmayacağına dair teminat isterler.
Dediğim gibi iş hayatında kadın olarak yer almak sandığınız kadar kadının isteğine bağlı değil. Çocuğun servisi saat 5te kapıda onu kapıdan alacak insan lazım. Kadın asgari ücretteysen öyle bakıcı da tutamaz ailesi yakında değilse.
Çocuk okulda ayda en az bir hafta hastalanıyor kim evde durup bakacak okula gidemediğinde? Maddi konfor yada anne baba desteği yoksa bir annenin çalışmaması sandığınız gibi keyfi değil. Biraz gerçek dünyaya dönün doktor hanım. Asgari ücretli anneler, emekçi anneler keyfinden evde oturmuyor
O zaman bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin.yok gercek dünyalar sizin gibiler icin sadece
beni kendi dünyamda rahat bırakın.
hanımefendi lütfen yazilanlari baştan okuyun.O zaman bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin.
Ben kalkıp doktorluk hakkında burda ukalalık yapmıyorsam sizde birilerinin canını yakmayın.
Çocuğu bırakacak kimsesi olmadığı için evde oturan bir üniversite mezununun canını yakıyorsunuz belki hakkınız yok buna.
Kadınlar kadınlara saygı duymalı. Çalışsa da çalışmasa da yeterince emek veriyor. Çocuk yetiştiren bir kadına da saygı duymak zorundasınız.
Doktorlar hakkında söylenen kötü sözlere kazıyorsak ve koruyorsak hemcinslerimize de göstermek zorundayız bu saygıyı.
konunun başı sonu ne olursa olsun o gördüğüm cevaplarınız size bir hemcinsime yakışmıyorduhanımefendi lütfen yazilanlari baştan okuyun.
yine de tepkiniz bu işe lütfen yazmayın bana , rica ediyorum
Doktorlar hakkında kötü bir şey söylendiğinde de istemiyorsanız korumayin
yav çocuğum yok diye beynimde mi yok ?
çocuk bakımı hakkında bilgim yokmuş, neden insan olmayan bir yerde mi doğdum büyüdüm ben
dışarda çalısan insan hiç yıpranmıyor çünkü, sadece ev hanımı anneler yıpranıyor hayat onlara zor sadece![]()
sizin yakistirmalarinizla ilgilenmiyorum hanımefendi, daha fazla yormayın.konunun başı sonu ne olursa olsun o gördüğüm cevaplarınız size bir hemcinsime yakışmıyordu