Kürtaj

Geri çekilme ile mi oluyor mesela? Onca korunan kadın da bilsin ona gore korunsun.
Ben mesela dogum kontrol hapıyla kaldım. 2 yıldır düzenli içmeme rağmen. Şimdi spiral taktırıcam doktorum onu öneriyor. Onunlada kalan cok duyuyorum çevremdede var. Ama bi deniycem baska ne kaldı ki zaten

Allaha tevekkül etmekle iyi yapmışsınız, o kalp acımızı dindiriyor her namaz kıldığımda bunu hissediyorum

Ben mesela dogum kontrol hapıyla kaldım. 2 yıldır düzenli içmeme rağmen. Şimdi spiral taktırıcam doktorum onu öneriyor. Onunlada kalan cok duyuyorum çevremdede var. Ama bi deniycem baska ne kaldı ki zaten
Saati filan mi aksamıştı peki?

Yalnız kalarak çocuğu kötü büyütmektense yaptığınız daha mantıklı olmuş psikoloji çok önemli bu süreçte Allah sabır versin

Yalnız kalarak çocuğu kötü büyütmektense yaptığınız daha mantıklı olmuş psikoloji çok önemli bu süreçte Allah sabır versin
İnanın o an öyle karar aldım ama şu an diyorum ki sacimi süpürge etseydim ne olursa olsun bunu yapmasaydım her iki şekilde cok zor ama bu duygu daha zor
Rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…