kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
" Seninle " evlenmeye istekli olmadığı için maddi sebepleri bahane etmiş. " Seninle " evlenmeyi gerçekten isteseydi 6 ayda evlenirdiniz, senin bir şey düşünmene, hazırlık yapmana bile gerek olmazdı.
haklısınız diyecek hiçbir şeyim yok.

çok teşekkür ederim umarım kan testi negatif çıkar ve buna gerek kalmaz. ama eğer idrar testi doğruysa zaten adam yok ortada. tek başıma vereceğim karar olacak.
Çok zor bir şey anlayabiliyorum. Sizi bu durumda yalnız bırakan bir adam eşiniz olmamalıymış.

Çok zor bir şey anlayabiliyorum. Sizi bu durumda yalnız bırakan bir adam eşiniz olmamalıymış.
teşekkür ederim sevgililik nişanlılık derken o kadar geçirilen vaktin bir gram hatrı olmaması beni mahvetti. ağlamaktan yoruldum beraber doktora giderdik diye bekledim ama artık sabrım yok. kan testinden sonra sonuç ne olursa olsun. aileme bir şekilde artık bu işin olmayacağını söyleyeceğim. şu an tek stresim gebelik durumu. kan testi negatif çıkarsa bu benim için çok büyük bir ders olacak umarım öyle olur.

Farkında olsan devam etsem mi diye sorgulamazdn. Sert yazdığım birşey yok, cevap hoşuna gitmedi o kadar.
*Ayrıca korunmamak neden mesela, neyinize guvendiniz. Evliler cesaret edemiyor da korunmamaya.
Bende farkındayım şuan evlilik düşünmediğini. yalnızca korkuyorum o yüzden bunu yaşamış olanlar varsa toparlayabildiler mi bunu merak ettim. Bu kadar sert yazmana gerek yoktu. bende hatalarımın farkındayım.

Farkında olsan devam etsem mi diye sorgulamazdn. Sert yazdığım birşey yok, cevap hoşuna gitmedi o kadar.
*Ayrıca korunmamak neden mesela, neyinize guvendiniz. Evliler cesaret edemiyor da korunmamaya.
Bir şeyin farkında olmakla kafanın karışması kabullenmek farklı şeydir gidip başkalarını yargıla doğru düzgün cevap veriyorum ve hatamı kabul ediyorum diye üstüme gelme hakkın olduğunu sanma. cevap hoşuma gitmedi değil üslup hoşuma gitmedi. İnsanlara vurun abalıya yapmak için hesap açmanın bir anlamı yok. Durup derdimi anlatmışım bu tecrübeyi yaşayan varsa ameliyat korkumu anlatmışım senin sorularımla alakan yok. sen üstten bakıp ahlak dersi verme derdindesin. ben yaptıklarıma kendim kızıyorum zaten şu hafta hiç çekemem kusura bakma. iyi günler.

Bir şeyin farkında olmakla kafanın karışması kabullenmek farklı şeydir gidip başkalarını yargıla doğru düzgün cevap veriyorum ve hatamı kabul ediyorum diye üstüme gelme hakkın olduğunu sanma. cevap hoşuma gitmedi değil üslup hoşuma gitmedi. İnsanlara vurun abalıya yapmak için hesap açmanın bir anlamı yok. Durup derdimi anlatmışım bu tecrübeyi yaşayan varsa ameliyat korkumu anlatmışım senin sorularımla alakan yok. sen üstten bakıp ahlak dersi verme derdindesin. ben yaptıklarıma kendim kızıyorum zaten şu hafta hiç çekemem kusura bakma. iyi günler.
Pardon da senin ahlakın benim zerre umurumda değil. Vurun abaliya falan filan muhabbeti de yeni gelende pek olmuyor yeniden gelen üslubu bu. Hadi sana iyi hikayeler, pardon iyi günler.

Pardon da senin ahlakın benim zerre umurumda değil. Vurun abaliya falan filan muhabbeti de yeni gelende pek olmuyor yeniden gelen üslubu bu. Hadi sana iyi hikayeler, pardon iyi günler.
yeniden gelen nedir? nece konuşuyorsun anlamadım ama hesap açıp dertleşmek istedim o kadar. yapamayacaksan yazma bu kadar basit. tabi hikaye anlattım para mı kazanılıyor burdan? fenomen mi olucam tv yıldızı mı? gayet kibar yazanlar olmuş senin aksine. sana da insanlarla iyi tartışmalar belli ki hobin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X