- 4 Ağustos 2017
- 21
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kimbilirki
-
çok geçmiş olsun bende 22 mayısta 7 haftalık düşük yaptım bir adet sonrası hamile kaldım zamana bırakın bence inş güzel haber alırsınızKızlar benim 10 nisanda bebeğimin kalbi durdu 14 nisanda bebegim 11 haftalık olduğu için önce doğum yaptm sonra kürtaj oldum mayıstan beri korunmuyorum ama hala gebelik yok ilkinde hemen hamile kalmıştım korkuyorum artk psikolojim alt üst oldu zaten bebegimi kaybetmek beni mahvetti simdi bide olmayışı çok kötüyüm benim gibi olan varmı varsa ne yaptınız?? Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
geçmiş olsun canim öncelikle. ovulasyon testi kullan ben kullandığım ilk iki ay hemen hamile kaldim. 2 . hamilelikte ovulasyon testi kullandigim ay kaldim sonra dusuk oldu sonra yine kullandim yine hemen hamile kaldim
Bu ay soğan kürü yapıyorum işe yarar dedilergeçmiş olsun canim öncelikle. ovulasyon testi kullan ben kullandığım ilk iki ay hemen hamile kaldim. 2 . hamilelikte ovulasyon testi kullandigim ay kaldim sonra dusuk oldu sonra yine kullandim yine hemen hamile kaldim
Sağol canım ilk gebeliğinde mi düşük oldugeçmiş olsun canim öncelikle. ovulasyon testi kullan ben kullandığım ilk iki ay hemen hamile kaldim. 2 . hamilelikte ovulasyon testi kullandigim ay kaldim sonra dusuk oldu sonra yine kullandim yine hemen hamile kaldim
İlkinde hemen hamile kaldın mı canımBende 27 ocakta kürtaj oldum hayla hamile kalmadım. 9 ay oldu
Sagol canım inşallah zaten reglm çok duzenli dr kürtajdan sonra hemen gebe kalabilirsin demiştiOvulasyon testi al hamile kalırsın.. çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımevet ilk ikisi düşük
İlk gebeligimdi canımİlkinde hemen hamile kaldın mı canım
Bende 27 ocakta kürtaj oldum hayla hamile kalmadım. 9 ay oldu[/QUO
Bende 6 aralıkta kürtaj oldum hic korunmadım ama hala yokk
Ne güzel Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bizim için de dua et olurmumayis.30kurtaj oldum.2ay korundum agustos korunmayi.birakdim gebe kaldim hemen cok.sukur :)
amin canim.Rabbim dileyen herkese versin insallahNe güzel Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bizim için de dua et olurmu
Nisandan beri korunmuyorum geçen ay rahim filmi çektirdim acaba Doğum sonrası bir sıkıntı oluştu mu diye 13 haftalıktı bebeğim ama tık yok yine regl olcam 2 gün kaldı doktor bana gebeliği hızlandırmak için yumurta çoğaltalım dedi 3 ay kararsız kaldımKızlar benim 10 nisanda bebeğimin kalbi durdu 14 nisanda bebegim 11 haftalık olduğu için önce doğum yaptm sonra kürtaj oldum mayıstan beri korunmuyorum ama hala gebelik yok ilkinde hemen hamile kalmıştım korkuyorum artk psikolojim alt üst oldu zaten bebegimi kaybetmek beni mahvetti simdi bide olmayışı çok kötüyüm benim gibi olan varmı varsa ne yaptınız?? Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende gittim hiçbir problem yok hersey gayet normal dedi ama bakalim şuan yumurtlama dönemim insallah bu ay regl olmam bazıları 6 ay bekleyin ondan sonra baska yollara başvurun diyorNisandan beri korunmuyorum geçen ay rahim filmi çektirdim acaba Doğum sonrası bir sıkıntı oluştu mu diye 13 haftalıktı bebeğim ama tık yok yine regl olcam 2 gün kaldı doktor bana gebeliği hızlandırmak için yumurta çoğaltalım dedi 3 ay kararsız kaldım
Kimisi rahim filminden sonraki dönemde hamile kimisi kalamamış birçok kişi klomen kullanarak kısa sürede oluşmuş ama garanti yok bense her ay yaşadığım yumurtlama ağrılarından sıkıldım yumurtlama olduğunu bilip regl dönemi geldiğinde döllenmenin yine gerçekleşmediğini bilmekse çok sıkıntı veriyor artık sürekli dua ediyorum son olarak salat-ı tefriciye başladım Allah sabrımı arttırsın diyorum yapacağım herşeyde çok kararsızımBende gittim hiçbir problem yok hersey gayet normal dedi ama bakalim şuan yumurtlama dönemim insallah bu ay regl olmam bazıları 6 ay bekleyin ondan sonra baska yollara başvurun diyor
Bende bol bol dua edip sabır diliyorum test yaptın mı belki bu ay kalırsın adetin düzenli mi oda çok önemliKimisi rahim filminden sonraki dönemde hamile kimisi kalamamış birçok kişi klomen kullanarak kısa sürede oluşmuş ama garanti yok bense her ay yaşadığım yumurtlama ağrılarından sıkıldım yumurtlama olduğunu bilip regl dönemi geldiğinde döllenmenin yine gerçekleşmediğini bilmekse çok sıkıntı veriyor artık sürekli dua ediyorum son olarak salat-ı tefriciye başladım Allah sabrımı arttırsın diyorum yapacağım herşeyde çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?