Kürtajdan ne kadar zaman sonra gebe kaldınız

Anladım canım birebir aynı durumdayız bende nisandan beri bekliyorum peki hiç ovulasyon testi yaptın mı
Yapmama gerek Yok açıkçası çünkü bizim eşimle ilişkimiz maşallah düzenli bi dolu bi boş yapıyoruz zaten planlı bir şekilde yapmıyorum ilk gebeliğim de öyle denk geldi o şekilde ovulasyon tutturdum bide ağrı ve akıntımdan anlıyorum zaten ama bu ay aldım kullanıcam inşallah

İnşallah Rabbim bu ay nasip eder isteyen herkese olmayana da bol sabırlar versin çok zor

İnşallah Rabbim bu ay nasip eder isteyen herkese olmayana da bol sabırlar versin çok zor
Sorun olduğunu bilsem evet sıkıntı var ondan dicem ama ne eşim ne ben ikimizde de sorun yok Allah bekletiyor ama bu şekilde beklemesi çok daha zor Allah hepimize sabır versin

Bende temmuzun 14ünde 22haftalık doğum ardından kurtaj oldum. Size yapısıklık fln denıldimi? Ben üniversite hastanesinde oldum histeroskopiye çağırıyorlar yapışıklık varmı diye ama korkuyorum bu ay d. Kontrol kullandım yarın öbürgün adet olurum sonra o işlemi yaptırıcam ve korunmayı bırakıcam inşallah. Bunca insan kürtaj olmuş bana neden böyle birşey dediler anlamadım

Bende anlamadm canım ama senin 4 buçuk ay olmus bebek genelde daha erken oluyo düşük ve kürtajlar belki onunla alakalıdr doktora sordun mu

Bende anlamadm canım ama senin 4 buçuk ay olmus bebek genelde daha erken oluyo düşük ve kürtajlar belki onunla alakalıdr doktora sordun mu
Benim bebeğim hastaydı canım kalbi durumca doğum yaptırdılar eşi flnda dustu hemen. Nedense bide kurtaj yaoıcaz dedi canımı çıkara çıkara yaptı. Sonrada kanaman bitince rahmi görüntüleyecegiz yapışıklık oluyor bazen kurtaj sonrası dedi. Benim kanama cok sürünce hap bitince gel dedi artık. İnşallah bısefer canım yanmaz bakıyorum birsürü kişi var kurtaj olan kimse yaptırmamış. Ama yapmazsamda kurt dustu içime yapıdıklık gebeliğe engel çünki

Benimde hastaydı ama o kadar kanamam olmadı bende gecen hafta baktirdm 5 aydr olmadığı için yapışıklık var mı diye hiç bişey çıkmadı şükür doktorum çok iyi pek canım acımadı korkma sanada iyi biri denk gelir inşallah

Sana nasıl bakıldı canım rahim filmimi? Benimkiler insafsız o psikolojiyle bebegi kaybetmişim zaten insan bi igne yapar uyusturur ama yok. Benimde korkum hemen hamile kalamamak

Sana nasıl bakıldı canım rahim filmimi? Benimkiler insafsız o psikolojiyle bebegi kaybetmişim zaten insan bi igne yapar uyusturur ama yok. Benimde korkum hemen hamile kalamamak
Alttan ultrasonla baktı canm ben özele gidiyorum korkma streste çok önemli kalırsn inşallah

Alttan ultrasonla baktı canm ben özele gidiyorum korkma streste çok önemli kalırsn inşallah
Canım yapışıklık olması rahim filminde birde benim bahsettigim muayenede belli oluyor. Ama yapısıklık olan biri ya adet olamıyor yada cok az oluyor. Rabbim tum isteyenlere sağlıklı bebekler versin insallah dilerim gerek kalmaz hicbirseyede guzel haberleri alırız

6 temmuzda kürtaj oldum, 6 agustos da adet oldum hemen gebe kaldım inş sağlıklı olur aynı şeyleri yaşamam

Tam herşeyi oluruna bırakmışken eşimin doktora git demesi üzerine tedaviye başladım yumurtlama sorunu yokken ek yumurta oluşması için ilaç içmek zoruma gidiyor ama yapacak bir şey Yok inşallah sonu hayırlı olur allahım bana sağlıkla hayırla kucağıma alabileceğim evlatlar nasip eder bana dua eder misiniz

Bende 5 haziranda kürtaj oldum ve hala tık yokk artık boşverdim

Araniza yeni katildim arkadaslar qecen sene kurtaj oldum 1 sene oldu hala yok femara kullanyorum bu ay bakalim olmasa diqer ay asilama olcak hayirlisi allah herkese nasip etsin

Araniza yeni katildim arkadaslar qecen sene kurtaj oldum 1 sene oldu hala yok femara kullanyorum bu ay bakalim olmasa diqer ay asilama olcak hayirlisi allah herkese nasip etsin
Cocuğun var mı? Beklemek zor cidden.inşallah tez zamanda hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…