Kürtajdan sonra 1 sene geçmesine rağmen gebe kalamayanlar var mı??????

bananekbananek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
494
16
38
Kocaeli
Slm kızlar 14 haftalık kuzumu kaybettikten sonra hamile kalamadım aradan 14 ay geçecek nerdeyse.bir doz klomen kullandım.Bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek.Benim gibi olanlarla konuşmak istiyorum.sebebini bulabildiniz mi??

ben varım:14:

1 hafta sonra 1 sene olacak ama hala hamile kalamadım
önce iltihap var dendi sonra kist var dendi
şuan hiçbir problem yok her sorun halloldu ama bebeğim yok:14:
3 defa klomen ve ovitrelle kullandım.
tüplerin açık deniyor ama ben bu ay rahim filmi çektirmek istiyorum bakalım hayırlısı.:31:

ben varım:14:

1 hafta sonra 1 sene olacak ama hala hamile kalamadım
önce iltihap var dendi sonra kist var dendi
şuan hiçbir problem yok her sorun halloldu ama bebeğim yok:14:
3 defa klomen ve ovitrelle kullandım.
tüplerin açık deniyor ama ben bu ay rahim filmi çektirmek istiyorum bakalım hayırlısı.:31:

çikolata kisti değil ama dimi.

ben de senin gibiyim canım spernm testi yaptık,klomen kullandım,yumurta oluşuyor çatlıyor.adetlerim düzenli.

ben de 2 hafta sonraya rahim filminde karar kıldım fazla beklememize gerek yok bence gidelim çekelim.bi umut:31:

selam bayanlar,bende 12 haziranda kürtaj oldum,ilk bebeğimizdi,32 yaşındayım,zannettimki istendiği ay hemen şıp gebe kalınıyor,5 sene denemediğim yıllarıma üzülüyorum,aslında istediğimiz 3.ayda hemen gebe kaldım,11 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum,3 ay rahim toparlansın diye bekledik,ardından 5 ay gebelik olmadı ve bende dr. a gittim geçen ay,yumurtlama takibi yapıldı bana klomen verilmedi çünkü yumurtlamam normaldi büyüdü çatladı,fakat bu ay yine sonuç negatif :( kısmetse çarş sabahı benim yaptırmam gereken (hormon testleri,trioit testleri ) yapılacak,eşiminde sperm testi sonucuna göre sanırım dr.bakalım hangi yolu göstercek,beklemedeyim:41::41::18::18:

Back
X