Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen 00 cok alemsin, yazdıkların beni gulumsetti.kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bence sen haklısın :)
gulum2011 doktorunu arayip farkli bir ilac istesene.Madem toplatilmis belki farkli bir ilac onerir.
Ilacla dusurmede parca kalabiliyor diye biliyorum o yuzden genelde kurtaj tercih ediliyor.
Iyi ve guvenilir bir hekime daha danis istersen.
Herkes bebek bekliyor topicte ne guzel masallah.Acaba birgun bende aynı duyguları yasabilecekmiyim.Normalde bu ay anne olacaktim.
Hayat gercekten cok garip.Herseyin hayirlisini diliyorum.

sezen 00 cok alemsin, yazdıkların beni gulumsetti.kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bence sen haklısın :)
gulum2011 doktorunu arayip farkli bir ilac istesene.Madem toplatilmis belki farkli bir ilac onerir.
Ilacla dusurmede parca kalabiliyor diye biliyorum o yuzden genelde kurtaj tercih ediliyor.
Herkes bebek bekliyor topicte ne guzel masallah.Acaba birgun bende aynı duyguları yasabilecekmiyim.Normalde bu ay anne olacaktim.

zamanı, günü gelince cümlemize nasip olacak inş canım hayırlısıyla..
bende karmaşık duygular içindeyim bugün..
kah ağlıyorum ,kah gülüyorum.. benimde bugün ,doktorumun sezaryen için verdiği gündü.. :50:
herşey daha farklı olabilirdi.. ama Allah'ın takdiri böyleymiş..

asem dediğin gibi Allahın takdiri..bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz...inş. çok yakında bize tekrar nasip olacak bu duygu..en azından yanımızda bir tesellimiz var ..evladımız sağ sağlim yanımızda...sakın üzme kendini vardır bir hayır de..
Test işini naptın canım yap artık şu testi merakta bırakma:))

asem dediğin gibi Allahın takdiri..bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz...inş. çok yakında bize tekrar nasip olacak bu duygu..en azından yanımızda bir tesellimiz var ..evladımız sağ sağlim yanımızda...sakın üzme kendini vardır bir hayır de..
Test işini naptın canım yap artık şu testi merakta bırakma:))

tabiki canım.. Bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz..
İnş hayırlısıyla nasip etsin Allah'ım.. geç olsa bile güç olmasın..varsın bekleyelim..
Allahım evladımıza kat be kat uzun ömür nasip etsin cümlemizin..

test almadım, yapmadım da..
ağrım var yine.. ama nedir ne değildir bilmem..
sezenim pek umutlu değilim ya.. yani önceki gebeliklerimdeki erken belirtilere benzeyen bişey yok.
akıntı, baş dönmesi, göğüste hassasiyet ws. gibi.. :34:
dur öğleden sonra alayımmm barimee :)

canım ben duayı bitirdim.. 500 okudum.. düzeltme yaparsan iyi olur(400almıştım ya)
Allah kabul etsin canım.. İşleriniz rasgelsin, mutluluğunuzu da taçlandıracak bi bebişiniz olsun inş:34: ..

cnm ben ilaç felan kullanmadım dr. ne kadar bekleyelim dedi belirtisi olmuyor zaten adet ağrısı gibi ağrı başlıyor herkeste aynı mı bileme tabi hastaneye gittim bulunduğum ilçede müdahale etmediler haftasonuydu dr. da izindeymiş yakın bi ilçeye geçtik o zamana kadar yeteri kadar ağrı çekmiştim acilde ağrı kesici serum verildi o anda kesildi sonrada yarım saat içinde düştü burda okudum evde düşürenler oluyormuş sonradan düşük yaptığını farkedenler felan.. çektiğimiz acıların mükafatı da mutlaka var ben şuan mükafatımı yaşıyorum bekletmeden nasip etti rabbim çok şükür inşallah cnm sende bir an önce kavuşursun

candaşşşşşş ne güzel diyon sen bu sene sonuna kadar diyorsa benim erteleme olmazsa 5 ocakta bitiyor normal iznim bu süreçte çıkarsa faydalanırım değil mi üzerine eklenir ayyy dua edin içimden bi ses olacak diyor yarın içinde kullan cnm daha sıcak olacakmış bu gece hiç uyuyamadık ne sıcaktır böyle aman suyu ihmal etme senin daha dikkat etmen gerek cnm korkutma amaçlı demiyorum ama biliyoruzki ilk üç ve son üç çok daha önemli dinlen evinde
canım bence o zman sanada kesin yetişecek :))dua ediyorum valla senin için çünkü seninki tam arada i döneme geliyor, dünde yatarkend dedim ki minikler yararlanorda yaz annelerine yazık :) haklısın canım dikkat şart, şef bilmiyomuş hamile olduğumu, tüp bebek tuttu dedim anlamamış . anlattım pıhtılaşmadan filanda bahsettim adamın gözü korktu kendini riske atma küçük şeyler için git yat dedi :)) yırttım yine ...
Eki Görüntüle 471975
arkadaşlar alışveriş listesi sormuş, bigisayarımda kayıtlıydı, bundan çok yararlandım. Allah herkese nasip etsin alışveriş yapmayı ve de aldıklarını da kullanabilmeyi.
ceza, minikler, chnb maşallah :nazar: haftalarınız hızla ilerliyor. az kalmış.
candaşım takipteyim yazmasam da, Allah tamamına erdirecek inşallah. tayin durmunuzda olur. benim tayin olayı ağustosa kaldı, bu aykine başvuramadım, yılım tutmadı.
hilal de duymuş pıt pıtları maşallah.
sezencim, boşver sen milleti, eltin hamile diye senin hamile kalman yasak olmayacak ya.
canım çok sağol inş erdirir.salihteuğruyla geldi bence ağustosta tayininda çıkacak :) maşallah sütünde iyiymiş, çok sevindim ya. sorularıda kıdemli ark.lar cevaplar zaten bizler sizlerden öğreniriz ancak :)
canım inş elecek o günler.bende tüp bebekle hamile kaldım , inş seninkide doğal yollarla gelecek inan.kürtaj sonrası hamile kalamayn yok nerdeyse ben gibi 3-5 talihsiz gözünü korkutmasın.süreçleri farklı olabilir sadece.ama inş en kısa zmanda bebeğin senle olsun ..
tabiki canım.. Bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz..
İnş hayırlısıyla nasip etsin Allah'ım.. geç olsa bile güç olmasın..varsın bekleyelim..
Allahım evladımıza kat be kat uzun ömür nasip etsin cümlemizin..

test almadım, yapmadım da..
ağrım var yine.. ama nedir ne değildir bilmem..
sezenim pek umutlu değilim ya.. yani önceki gebeliklerimdeki erken belirtilere benzeyen bişey yok.
akıntı, baş dönmesi, göğüste hassasiyet ws. gibi.. :34:
dur öğleden sonra alayımmm barimee :)

canım yaa belli olmaz hiç inş adetin gelmezde müjde verirsin bize ..

kızlar nasılsınız ? ben evdeyim ankara alev alev.eminim her yerde öyle.öptüm hepinizi.

Eki Görüntüle 471975
arkadaşlar alışveriş listesi sormuş, bigisayarımda kayıtlıydı, bundan çok yararlandım. Allah herkese nasip etsin alışveriş yapmayı ve de aldıklarını da kullanabilmeyi.
ceza, minikler, chnb maşallah :nazar: haftalarınız hızla ilerliyor. az kalmış.
candaşım takipteyim yazmasam da, Allah tamamına erdirecek inşallah. tayin durmunuzda olur. benim tayin olayı ağustosa kaldı, bu aykine başvuramadım, yılım tutmadı.
hilal de duymuş pıt pıtları maşallah.
sezencim, boşver sen milleti, eltin hamile diye senin hamile kalman yasak olmayacak ya.
nazlım sen nasılsın canım?
minicik umut gözünaydın tatlım, teyze oldun, darısı başına.
devrelerim günlük ve nuray bebişler nasıl?
szie sorum olacak, kitty ve chnb de cevaplayabilir. sezen sen de cevaplayabilirsin.
sana bişey danışacağım. benim oğlan emiyor. emmeye geç başladık 4-5 gün mama ve sağma süt verdik. ilk kontrolde ondan dolayı kilo alamamıştı. 2. hafta da çok az almıştı, ama hala doğum kilosunu yakalayamadı. bir doktor mama takviyesi yap diyor. diğer bir doktorum da o çocuk bundan sonra kilo almaya başlayacak, gayet normal dedi. bebeğim emerken uyuya kalıyor. bazen 15 dakka emiyor, bazen yarım saat, bazen de bir saat. bezen hızlı emiyor bazen yavaş belli düzeni yok. çocuk için emmek çok zor bir olaymış, böyle yapması normal, yoruluyor dedi doktoronun için emmek taş taşıma gibi zor bişey dedi. ilk zamanlar çok uzun süre uyanmadan uyuyordu, 6-7 saat. biz uyandıırp emzrmeye çalışıyoduk 3 saatte falan sakın yapma dedi. büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş. ama 7 saati geçerse memeni hazırlyıp ucuna süt getir, uykuda emer dedi. bu ara bunu yapıyorum, canı isterse hakikaten uykuda bile emiyor., su bile verme dedi. arada yine ben mama veriyorum ama ezbere o da belli bi düzen yok. kafam çok karışık. ama 2-3 gündür epey hızlandı oğlum, sütümde yeterli çok şükür. 1 saat emse bile hala sütüm geliyor. siz nasıl yapıyosun?etrafımdaki herkes erkek çocuk memeyle doymaz, mama takviyesi şart diyor. kafam alalk bullak. günde 5-6 kez kaka yapıyor. yeterli görünüyor ama kilo almıyor. mama veriyorsanız hangi düzende, kaç saat kaç cc? yoksa sadece süte mi devam etsem?bugün 3ten 6ya kadar durup durup emdi, böyle olunca acaba dıymuyor mu diyorum mamayaı basıyorum, hala emmek istiyor. biraz emiyor, uyuyor, yerine koyuyorum, yine uyanıp emiyor.
tüm sayfaları takip edemiyorum, özel yazarsanız sevinirim. günlük sen de mama veriyodun dimi?sen nasıl yapıyosun?

kittycim sağol canım. çok şükür bugünleri gördük.
cezacım, park yatak sormuşsun. memnunum. çok güzel. yalnız sihirli değnek bekleme. uyumak istemeze ne yapsan uyumuyor. ama içindeki küçük beşik gibi yer çok güzel, tam yenidoğan bebeklere göre. müziğini de dinliyor gibi yapıyor.
ase ve nilde sizler nasılsınız?ase test yapacakmış, yaptı mı?
atladığım kimse var mı?herkesi öptüm.

valla liste süper olmuş canım..hemen kaydettim masa üstüne malum bebeğe ne alınacağı konusunda hiçbir fikrim yok..daha birşey almadım ben..nasipse eylülden sonra azar azar başlarım almaya...maşallah sütün varmış canım..sorunu kıdemliler cevaplasın..

candasım aydında alevvvvvvvvvvv alevvvvvvvvvvvv(alev yetersiz geliyo bu havayı anlatmaya:52::52::52::52::52::52:)

minikler dinledim parçayı çok duygulandım..adı deniz olmalııııı:)tabiii sen girmezsin 3-4 gün topiğe:)eee ne de olsa misfirlerin var

aseeeeeee test yapcaktın?Allahım inşallah pozitiftir....

dua kime okunuyor. ne zamana

hoşgeldin yeniden hello :)
oğlluşunla güzel tatil yaptınız sanırıımm..
nasılsınız?keyifler yerinde inş.. paşan neler yapıyorr :) ?

dua minicikumut için canım..

aseeeeeee test yapcaktın?Allahım inşallah pozitiftir....

hayırlısı canım..yarına bakacağım inş.
daha yolun başı ya, pek umutlanmak istemiyorum..sende iyisin umarım..
oğluşunla büyüyorsunuz maşaallah:nazar: kendine iyi bak canım

Son düzenleyen: Moderatör:
minicikumuta okuyoruz canım..tarih vermedi...hem bebek hemde eşine iş için...
sen geldin mi gezmelerdennnnn

aydın kuşadası ve çeşme gezmelerinden geldim canım, oğluşun olacakmış cevap yazdım mı bilmiyorum ama çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah.
bende okuyayım da eşine ne oldu hayrola.

hoşgeldin yeniden hello :)
oğlluşunla güzel tatil yaptınız sanırıımm..
nasılsınız?keyifler yerinde inş.. paşan neler yapıyorr :) ?

dua minicikumut için canım..

hayırlısı canım..yarına bakacağım inş.
daha yolun başı ya, pek umutlanmak istemiyorum..sende iyisin umarım..
oğluşunla büyüyorsunuz maşaallah:nazar: kendine iyi bak canım

hoşbuldum inşallah ki güzel haberler aldım devamıda gelir umarım. Kendi çapında tatil ehh yani valla söz meclisten dışarı ama her gün yemek her gün temizlik yapılırsa ben o işe tatil demem :) babanne ziyareti derim. Çeşmede bir otele gittik orada bizimkiler oruç tuttu 2 gün o 2 gün bana yetti. Keyiflerde çok şükür, evin temizliği kapılar v perdeler kaldı sonrası bal dök yala durumunda. Çınar ise eve adapte olmaya çalışıyor ama malum çok sıcak.

sen nasılsın? ne zaman test yapıyorsun var mı bişiler

minicikumut canim gozunuz aydin bebis gelmis Alla anali babali buyutsun ins

lonecim iyiyz canim ben sana ozelden yazmistim zaten. ins sen emzirmeye devam et gelismelerdende bizi haberdar et..

hellom hosgelmis nasilsin canim. tatiller bitti desene .. temmuzu bitiyoruz nasil bitti anlamadim gunler hizla geciyor bbizde iyiyiz canim .. oglusum buyumeye calisiyor cok aglak bi bebisim var cok nazli masallah. annesine cok nazlaniyor

candasim senin ne zamana kontrol hersey yolunda cok sukur cok eyecanliyim senin icin. galiba izinde var ohh bolbol dinlen evde :)))

gunlukcum giremiyor galiba

asem bekliyoruz testi hadi hadi

canım ben duayı bitirdim.. 500 okudum.. düzeltme yaparsan iyi olur(400almıştım ya)
Allah kabul etsin canım.. İşleriniz rasgelsin, mutluluğunuzu da taçlandıracak bi bebişiniz olsun inş:34: ..

Allah razı olsun Asecim.Rabbim gönlünde ne muradın varsa hemen önüne çıkarsın.

Lütfen testi hemen yap ve bizleride haberdar et.

Hellocum merhaba;

Sende benim gibi tatilden yorgun dönenlerdensin sanırım.:1:

Eşimi işten çıkardılar onun üzüntüsü var bide tabi bu duruma paralel ertelediğim bebek planım..

Nuraycım çok teşekkür ederim.Yeni doğanlar ne kadar masum oluyorlar öyle.

Gerçi Esat abi oldu artık:34:

En yakın arkadaşımda oğlunun adını Esat koymak istiyor.Bende Esatlar çok yakışıklı oluyorlarmış koy diyorum:1:

günaydın.. kızlar diğer aya devrettim umutları :34:
hayırlısı bakalım..
herkes iyi umarımm.. :79:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar benim kurtajdan sonra sag kasik agrim gecmedi ya.Doktora gosterdigimde birsey yok demisti.
Ama kafama cok takiliyor neden oluyor diye.

kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin

kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin

aaaa renkliatlas.. ne güzel bi haber.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..
sabırla bekledin ve mükafatını aldınn bak:16: Allahım esirgesin sizi...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Atlas sen yazmasanda ben yazacaktım ... Allahıma bin şükür olsun bugünü gördük .. ne kadarda zorda ne kadarda dardaydın en iyi bilnlerden biriiyim. süreçte hep beraberdik .. inan bu ay kendi haberimi vrirken sana bi yanım eksikti. çok çok istediğim insanlardanbiriydin sen çünkü zordu durumlarımız. bu ay o zorlardan 2. haberimi aldım kendm dışında. inş tüm herkes tek tek hamile kalacak. şimdi demek kolaygeliyor gibi görünmek istemem gerçekten en zorladaydık sen ve ben .. biz ki hamile kalabildik inanıyorum herkes hamile kalır. kaldı ki hadi benim tüp bebekti senin tamamen doğal. inş darısı nildeme nazlıma aseme sezenime minicikumuduma. olacak hepsi tek tek. bu mübarek ay hürmetine rabbim 5 haberi beraber duymayı nasip etsin. atlasım çok çok tebrik ederim inş.. doğum zmanlarımızn yakın olmasıda nasıl bi tesadüf :) cezayla tuttaramdık ama senle hilalle tutturduk. inş devamı nasip olsun .. kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun dertleriyle uğraşmk bizim için zevktir bu saatten sonra bunu biliyorum .. ve tüm ark ım içinde öyle. ... şükür olsun allaha. daha ne yazayım.. aynı şeyi tekrrlayıp duruyrum .. bu sevinç saçmalattı :) kızları şuan çok çok iyianladım. zorda olan birinin hamile haberini almak kendinen bil güzel geliyomuş ...

nurayım:) canım çok sağol ya bende heycanlanıyorm. pztsi randevu bakalım ne durumda bbekler ? sen nazamn kalp atışını aldın canım ? mart annelerindekiler +.haftada alamamış hiç ama normalde 6 da alınmazmı ? keşkekeseyle rabr kalpini duysam.

kıtty m:) canım nasılsın ? temizliğe başladınmı, okudumda sevinçten unuttum ya :) çınarım napıyo annesi ? oohh ne güzlde tatil yaptı paşa :))

ceza, tahmin ediyorum aydında yanıyodurda ank alışkın olmadığı durumda. burdakilerin esprisi deniz memleketlerinden daha fazla çıkmış sıcaklık.allahım sana geliyorum resmen yaa :))

asem, canım kırmızalr mı geldi ? canın saolsun inş bu ay son olsun ramazan sonu göbğin dlsun :)) sen güçlüsün ..

minicikumut, canım sen nasılsın ? eşinle ilgili bir geişme var mı ?

minikler , yeğenin geldi değil mi ? şimdi onla oynamaktan topiğe gelemezsin ki :) çok çok haklısın . bol bol oyna hasret gider bari :)

sezen, canım selmlar ? napıyosun ?

lone, canım salih napıyo ? k.validende yarıdmcı oluyo değil mi ? göğüs sızın var mı ? geçti mi ?

chnb, slmlar ablacım.napıyosun ?

hilal, biliyorum netin yok ama selamlar sana ve bebğine :)

nilde, ablam dün sormadım sana dr a gitcektin naptın acaba ?

es geçtiğim varsa affedin kızlar ya :(( nasılsnız cmleten ?

Aaaaaa ne güzel bir haber ramazan hürmetine... Maşallah... Çok sevindim..

Ase olsun kuzum ilk aydı benim de 2. ayda tuttu ovulasyon kullandın mı sen?

Back
X