Eki Görüntüle 471975
arkadaşlar alışveriş listesi sormuş, bigisayarımda kayıtlıydı, bundan çok yararlandım. Allah herkese nasip etsin alışveriş yapmayı ve de aldıklarını da kullanabilmeyi.
ceza, minikler, chnb maşallah

haftalarınız hızla ilerliyor. az kalmış.
candaşım takipteyim yazmasam da, Allah tamamına erdirecek inşallah. tayin durmunuzda olur. benim tayin olayı ağustosa kaldı, bu aykine başvuramadım, yılım tutmadı.
hilal de duymuş pıt pıtları maşallah.
sezencim, boşver sen milleti, eltin hamile diye senin hamile kalman yasak olmayacak ya.
nazlım sen nasılsın canım?
minicik umut gözünaydın tatlım, teyze oldun, darısı başına.
devrelerim günlük ve nuray bebişler nasıl?
szie sorum olacak, kitty ve chnb de cevaplayabilir. sezen sen de cevaplayabilirsin.
sana bişey danışacağım. benim oğlan emiyor. emmeye geç başladık 4-5 gün mama ve sağma süt verdik. ilk kontrolde ondan dolayı kilo alamamıştı. 2. hafta da çok az almıştı, ama hala doğum kilosunu yakalayamadı. bir doktor mama takviyesi yap diyor. diğer bir doktorum da o çocuk bundan sonra kilo almaya başlayacak, gayet normal dedi. bebeğim emerken uyuya kalıyor. bazen 15 dakka emiyor, bazen yarım saat, bazen de bir saat. bezen hızlı emiyor bazen yavaş belli düzeni yok. çocuk için emmek çok zor bir olaymış, böyle yapması normal, yoruluyor dedi doktoronun için emmek taş taşıma gibi zor bişey dedi. ilk zamanlar çok uzun süre uyanmadan uyuyordu, 6-7 saat. biz uyandıırp emzrmeye çalışıyoduk 3 saatte falan sakın yapma dedi. büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş. ama 7 saati geçerse memeni hazırlyıp ucuna süt getir, uykuda emer dedi. bu ara bunu yapıyorum, canı isterse hakikaten uykuda bile emiyor., su bile verme dedi. arada yine ben mama veriyorum ama ezbere o da belli bi düzen yok. kafam çok karışık. ama 2-3 gündür epey hızlandı oğlum, sütümde yeterli çok şükür. 1 saat emse bile hala sütüm geliyor. siz nasıl yapıyosun?etrafımdaki herkes erkek çocuk memeyle doymaz, mama takviyesi şart diyor. kafam alalk bullak. günde 5-6 kez kaka yapıyor. yeterli görünüyor ama kilo almıyor. mama veriyorsanız hangi düzende, kaç saat kaç cc? yoksa sadece süte mi devam etsem?bugün 3ten 6ya kadar durup durup emdi, böyle olunca acaba dıymuyor mu diyorum mamayaı basıyorum, hala emmek istiyor. biraz emiyor, uyuyor, yerine koyuyorum, yine uyanıp emiyor.
tüm sayfaları takip edemiyorum, özel yazarsanız sevinirim. günlük sen de mama veriyodun dimi?sen nasıl yapıyosun?
kittycim sağol canım. çok şükür bugünleri gördük.
cezacım, park yatak sormuşsun. memnunum. çok güzel. yalnız sihirli değnek bekleme. uyumak istemeze ne yapsan uyumuyor. ama içindeki küçük beşik gibi yer çok güzel, tam yenidoğan bebeklere göre. müziğini de dinliyor gibi yapıyor.
ase ve nilde sizler nasılsınız?ase test yapacakmış, yaptı mı?
atladığım kimse var mı?herkesi öptüm.