- Konu Sahibi yesillik01
-
selamlar
yaklasık 1 buçuk sene hiç doğum yapmadan kürtaj oldum. Herkesden duyduğum şey doğum yapmadan önce eğer kürtaj olmuşsan bebek sahibi olma şansın çok düşük?
gerçekten böle bişey var mı acaba? bebek sahibi olmak istediğimde gerçekten sorunlarla karşılaşcak mıyım?? senağlama
Sağlıklı bir şekilde uzman bir doktor tarafından yapıldığı müddetçe kürtajla bir alakası olduğunu sanmıyorum hamile kalmanın.
Ben de maalesef ilk gebeliğimde bebeğimin kalbinin durması nedeni ile kürtaj oldum.
Ardından 3 ay korunup, korunmayı bıraktığım ay da hamile kaldım, şu an 7 haftalık hamileyim.
Kürtaj olduk diye moral bozmayın kızlar.
İnşallah hepimize, isteyen herkese sağlıkla doğurmak, mutlulukla büyütmek nasip olur.
bende kürtaj olmuştum 5ay önce şimdi 6haftalık hamıleyım .dün bebişimin kalp atışlarını duyduk rabbıme çok şükür çok mutluyum allah herkese nasıp etsin ve olanlarında tamamına erdırsın inş..
Sağlıklı bir şekilde uzman bir doktor tarafından yapıldığı müddetçe kürtajla bir alakası olduğunu sanmıyorum hamile kalmanın.
Ben de maalesef ilk gebeliğimde bebeğimin kalbinin durması nedeni ile kürtaj oldum.
Ardından 3 ay korunup, korunmayı bıraktığım ay da hamile kaldım, şu an 7 haftalık hamileyim.
Kürtaj olduk diye moral bozmayın kızlar.
İnşallah hepimize, isteyen herkese sağlıkla doğurmak, mutlulukla büyütmek nasip olur.
kızlar merhabalar bende hiç dogum yapmadan 2008 aralık ayında kürtaj oldum ve hiç korunmadan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım isteyerek ama bu seferde daha 2 gün önce düşük yaptım 6 haftalıkken mafoldumben ve tekrar kürtaj oldum, sebebini bir türlü ögrenemesemde doktorum ilk kürtajımla alakalı birşey olmadıgını söyledi ve 3 ay korunmamızı rahimimin dinlenmesini 3 aydan sonrada tekrar hamile kalabilecegimi söyledi, sakın umudunuzu yitirmeyin ben hala umutluyum ve bu sefer kendimi gerçekten iyi bir hamilelige hazırlıyorum sigarayı bıraktım beslenmelerime dikkat ediyorum Allahım hepimize tekrar nasip etsin saglıklı bir şekilde ve bizlerde müjdeli haberlerimizi burda paylaşalım hepberaber.. :) bu arada yumurtlama günlerinizi hesaplayın ve kendinizi hazır hissediyorsanız o günlerde uygulamaları dikkate alın derim
Allah bağışlasın. ne kadar güzel. ben de eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. hala endişelerim devam ediyor ama yazdıklarınız beni çok umutlandırdı. bu ay tekrar denicez kısmetse bakalım umarım sorun olmaz
Ağzından bal damlıyor..Bende dusuk yasadim hemde alti yil sonra gelen bebegimdi.iki aylik kalbi durdu ve tarifi imkansiz bir aciydi ama iki ay sonr yine hamile kaldim ya ilk kurtajdi ve dusuk sonrasi hemen hamis kaliniyor hic korkmayin ve inci tanem dort aylik oldu.nazar nazar nazar: allah bize bagislasin.dusuk sonrasi hamile kalmak cok kolay allahin izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?