kürtajdan sonra hamile kalmaya çalışanlar buraya!!!

nehirdenizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.109
102
93
35
Bitlis
Merhaba kızlar. Ben 2 hafta önce malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileligim 10haftalik olmuştu ama gelismemisti. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.kkürtaj olduktan sonra kaç ayda hamile kaldınız ya da kaç aydır hamile kalmaya çalışıyorsunuz burda paylaşalım ...

canım ben ekim ayında kürtaj oldum 6 haftalık gebeliğim gelişmediği için sonlandırıldı üzerine bir defa adet gördüm ve hemen hamile kaldım çok şükür kaybımızın yeri hemen doldu şu an 12 haftalık maşallah sağlıklı giden bir gebeliğim var allah en kısa zamanda sana da nasip etsin ancak ovülasyon testleri çok işe yarıyo ben iki hamileliğimi de bu testleri kullanarak denk getirdim

Canım çok sevindim senin adına. Bende hamile kalmayı planladığımin ikinci ayinda hamile kalmistim ama iste malesef devam etmedi benimde gebeliğim gelismedigi icin sonlandirildi peki seninkinin nedeni bulundumu? Ben patoloji sonucumu henüz almadım da..

Cok gecmis olsun cnm bende kasim ayinda kurtaj oldum bos gebelikti bir adet gordum sonra korunmadim yine hamileyim cok sukur su an daha yeni tabi boyle zor birsey yasayiinca yerini sadece yeni bir hamilelik dolduruyo ben pataloji sonucumu beklemistim doktor kotu birsey yok demisti

Ya canım ben patoloji raporumu bile almadım daha eşimle birlikte olduk.kimileri de 6ay beklemen gerekiyor falan diyorlar ben cojmu acele ettim acaba dediğin gibi acımi ancak yeni bir gebelik unutturacak gibi düşünüyorum 1ay bile bekleyemedim bi sorun olur mu acaba

Agustos 19da kurtaj oldum. Ekim basi hamile kaldim.Kurtajdan sonra kanamam cok uzun surdu ilk adeti olmadan hamile kaldim yarisi bitti bile. hersey cok guzel gidiyor cok sukur.

Canim sen kendini psikolojik olarak hazir hissediyosan bekleme o kadar uzun derim ben ilk adetimi ve patalojiyi bekledim ama soyle birsey var alnimixda ne yaziyorsa oni yasariz 6 ayda bir yilda beklesek eger yine ayni seyi yasayacaksak yine yasariz canim takdir allahin o yuzden kendine baski yapma rahat birak allahim hakkimizda hayirlisini eylesin ins hepimizin

Agustos 19da kurtaj oldum. Ekim basi hamile kaldim.Kurtajdan sonra kanamam cok uzun surdu ilk adeti olmadan hamile kaldim yarisi bitti bile. hersey cok guzel gidiyor cok sukur.

Canim sana birsey sormak istyrum benim sat 16 aralik ocakin 16 da adet olmam gerekiyodu olmadim 25 de kan tahlii verdim 126 cikti bir hafta sonra tekrar yaptirdim 1000 cikti yani gectgmz pazartesi ogun aile hekimi ultrasonda bakti gorulmedi bugun yine gittim aradan bir hafta daha gecti keseyi gorduk cok sukur ama bebek gorunmedi daha ben kac haftalik oluyorum ve bebek ne zamam gorulur kafam cok karisiyor canim ya gec dollenme olduu sanirim degilmi

Sadece kese gorunduyse 5haftalik falandr 7.haftada kalp atisiyla bebegi gorursun insallahh

patoloji sonucunda bi şey çıkmadı canım, doktorum ilk gebeliklerde sık görülen bi şanssızlık olduğunu söyledi, bi adet görüp düzene girdikten sonra beklemeye de gerek duymadım çünkü belli bir rahatsızlıktan kaynaklanan bi sorunsa 1 yılda beklesen yine düşük olduğunu biliyorum çok şükür bi sorun da olmadı inşallah kucağımıza almakta nasip olur darısı başına inşallah

Evet canim haklısın içimi rahatlattın çok sağol. Dediğin gibi hepimiz için hayırlısı olsun...

Amin canim cok sagol. Allah senin bebeğini de sağlıkla kucagina almayi nasip etsin...

Ben de çoğu kadın gibi ilk bebeğimi kaybettim.. Hiç anlamadan gebe kalmıştım.. 6+2 ye kadar gelişti 4 mm kadar oldu bebek sonrasında durdu.. Kalp atışını bile hiç göremedik.. 9+1 deyken bile gittik 6+2 de kalmıştı yavrum.. 2 aralıkta kürtaj oldum ben de.. Doktorum iki adet dönemi verdi.. Çok şükür bekledik.. Kontrollere de gittim rahmin tertemiz maşallah dedi.. Bakalım bu ay düşünüyoruz.. Rabbim sağlıkla versin inşallah.. Çok zor günler atlatıyorsunuz Rabbim yerini sağlıklı gebelikle doldursun inşallah bizleri de içlerinden ayırmasın...

Amin canim. Bende dun kontrole gittim iyi toparlanmissin dedi dr ben beklemek istemiyorum zaten ne zaman hamile kalacağız bi daha Allah bilironun icin korunmayi düşünmüyorum allah hayirli zamanda hayirli bebekler verir insallah. Dr umda bi sakincasi olmaz dedi zaten bakalımhayirlisi...

tatlım ben bugün regli oldum sende son durum ne ?

canım nasılsın görüşmeyeli bi gelişme var mı?

canıım çok güzel bi haber :) neden sanırım dedin test yapmadın mı? Allahım bu kez güldürsün yüzünü inşallah aynı acıları yaşamayız birdaha!!!

Canım test yaptım doktora da gittim.. Allah razı olsun... hcg değerim çok yüksek çıktı mol gebelikten şüpheleniyorlar o yüzden çok okrkuyorum bat günümde bile hcg değerim 2779 çıktı :S Perşembe kontrole gideceğim duacı olun kötü bişi çıkmasın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

benden 3 gün sonra evlenmişsin bu arada :13::13::13:

Hmm inşallah sen de gebe kalırsın hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…