- Konu Sahibi Cevizli kek
-
Canim cok gecmis olsun bende ayin 27 sinde 9 haftalik bebegimi kaybettim kalbi atmadigi icin ama en fazla 40 gune kadar hastalanman lazimdi ihmal etme bana kalirsa
Belkide.. umarım bir sıkıntı yoktur. Bu arada geçmiş olsun Allah'ım bir daha yaşatmasın..Bende hala olmadim beklemedeyim bana sanciyla dusurduler cok kanamam oldu ama 2 kerede rahim temizleme yaptilar kurtaj gibi 20 gune hasta olmam lazim bakalim sizi stres etkiledi buyuk ihtimalle
Benim 50 gün oldu dün leke şeklindeydi ve damla damla geldi bugün bitti.yapışıklık falan diye bir sürü yazı okuyunca tedirginliğim iyice arttı.Kurtajdan bir ay sonra ilk adetimi oldum ben. 40 gun sonra olmasi da normal
Test yaptım ama negatifti.Beta kontrolu yaptirdin mi ?
Sizlerin yazdıklarını görünce kendimde sorun olduğunu daha iyi anladım umarım yapışıklık değildir.Bende 20 Nisan da kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu benimde kalbı durdugu için kurtaj oldum 15 mayısta regl oldum bence 50 gun uzun bir süre İnş Rabbim Birdaha yasatmasın
Yok baktırmadım canım aklıma da hiç gelmedi ama beta düşmediyse testtede pozitif çıkmazmıydı?Yok kanda beta baktir degerin dusmesi gerekiyor cunku.
Teşekkür ederim haklısın canım tavsiyeni dinleyeceğim salı günü randevum var umarım strestendir herşey..arkadaşın nasıl şimdi adet olabildi mi ?Test cok guvenilir degil biliyosun. Ya arkadasimla ayni zamanda kurtaj olduk ama o hic adet olmadi betasi da dusmemis kimyasal gebelik yasiyodu hala en son ektopik falan olabilir demis dr. Korkma bisey olmaz ins herkes bir degil ama dr kontrolune git cnm.
Bende 1 Nisanda olmuştum.. Kadın olmak ne zormuş. Adet olsak bir dert olmasak bir dert..Yok cnm hala adet olmadi. Mart ta kurtaj olmustuk.
Teşekkür ederim.. inşallah arkadaşında bir an önce eski düzenine kavuşur.. kontrolden sonra yazarım muhakkak.Dimi :) ins tez zmnda adet olursun cnm. İyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?