Kürtajdan sonra ilk adet

Maşallah Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah. Bende kürtaj olmasaydım 1 mayısta dogumum olcaktı
Valla öyle öyle düşünüp kendini üzme..benim diğer kuzum kalsaydı iki hafta sonra kucagımdaydı..yapack bişi yok dayanıcz..içimdeki kuzu için dayanıcam..

Valla öyle öyle düşünüp kendini üzme..benim diğer kuzum kalsaydı iki hafta sonra kucagımdaydı..yapack bişi yok dayanıcz..içimdeki kuzu için dayanıcam..
Eşimde dio öyle düşündükçe kendini yıpratırsın o bitti geleceğe bakmalıyız dio ama ne bilim kötü oluo insan yinede

Bide bizim 1.5 yıl olmadı cok uğraştık ettik tam aşılama yaptıralım dedik eşim gün aldı sperm tahlili için. 3 eylüle randevusu vardı 30 agustosta öğrenmiştik

Eşimde dio öyle düşündükçe kendini yıpratırsın o bitti geleceğe bakmalıyız dio ama ne bilim kötü oluo insan yinede
Ben her hamile gördüğümde ağlrdım..geceleri kabus görür ağlayarak uyndım bi süre..eve kapatmıştım kendimi..sonra pes etmiycem dedim kendime iyi baktım iyi düşündüm hemende oldu zaten..şifa gibi geldi kızım..

Her hamile gördüğümde eşime gösteriyorum bak buda hamile die. Dün rüyamda hamileyim karnım burnumda oğlum olcakmış.allhım inşallah cabıcak bende hayırlısıyla hamile kalırım. Hayırlısıyla bu sefer kucagıma alırım

Bu foruma yazan var mı daha?
Bende boş gebelikten kürtaj oldum 9.12 ve ilk 24 gün kurtajdan sonra az az kanamam oldu köyü kahve renginde ve sonradan doktorum Altan muayene etti ve daha kan gördü. Ve şimdi çok kan geliyor acaba adet mi oldum diye doktora gittim kan verdim ve tekrar Altan muayene etti olabilir dedi kan testin sonuçlarına bakmamız lazım dedi. Ama ben korkuyorum böyle çok kanama olur mu diye ve bugün 5 gün eğer adetse ve hala çok geliyor hiç bir değişiklik yok.

Kurtajdan bir ay sonra ilk adetimi oldum ben. 40 gun sonra olmasi da normal
a
ne ayptın canım sonuçlarını aldın mı? ben hemen hemenseninle aynı durujmdayım. Benim kürtah sonrası aşırı kanamam olmadı ama kürtaj oldum 19 Aralıkta sonra 20 Ocakta adet gibi kanamam oldu. 18 Araşığa kadar yaklaşık bir ay hep lekeli haldeydim hiç temizlenemedim son 2 gün temizdim oh nijhayat dedim ki peşine yoğun kanama geldi kotu renk pıhtılı ara ara kırmızı adet kanı gibi bu da 8 gün sürdü ve bitti dedim herlade adet oldum 2 gündür temizken şimdi bugün yine lekelenmişim bu nedir yaaa... Biraz karışık oldu tarhiler falan ama kafayı yicem ya. Acaba adet olmadım mı başka bişreymiydi. bugün tamgün oldu kürtaj olalı

Mrb cnm uzun zamn olmus. Ben 28 Eylül de 8+5ken gelişim durdugu için kürtaj oldum maalesef. 31 Ekim de adet oldum. Sen kaç ay korundun yada korundun mu. Dr bana 1 2 ay korun dedi
yaa ben anlamadım adet oldum mu olmadım mı?? şimdi yine lekelenmişim. Bana da doktur / ay korun dedi. Benimle aynı gün kürtaj olan arkadaşa başka doktor hiç kornma demiş zaman kaybı boşuna demiş

Adet kanaması olabilir dedi doktor. Hamilelik hormonlarim kalmamış, ama 1,5 hafta sonra yine kanama lekelenme başladı ve hala devam ediyor bugün doktorum hormon hapi verdi kanı durdurmak için. Testler iyi çıktı yumurtaliklarin baktı hepsi iyi dedi sanırım hormon bozukluğu dedi progesteron ( hormon) hapı kulancam yarın inşaAllah baslicam 2 hafta. İnsaAllah kullandıktan sonra normale dönerim. İnsaAllah sende düzelmişsindir canım allahım tez zamanda tekrar hamile olmayı nasip etsin sağlıkla huzurla

Canım, selam çok geçmiş olsun. Günaydın

ben dün dayanamdım muayene olmaya gittim tekrar Zeynep Kamil'e ama bu sefer başak doktora almıştım randevuımu. Yine detaylı mauyene ettiler. Benim rahimde bişrey görünüyor ama miyom mu kürtajdan kalan bir parçamı nedir emin olmaadı doktor. Histereskopi yuapacak bana yarın tetkikleri anestezi uzamnı onaylayacak ve bana gün verecekler operaston için. Kamerayla içeri girereke vajinadan içerde ne var ne yok bakılıyormuş. o sırada olumsuz birşeyle karşılaşılırsa da müdahale ediliyormuş. Durum böyle canım. Miyomsa daha önce neden görünmedi diyorum. Kürtaj sonrası parça kalmış olsa ağrım falan olur diye düşünüyorum. Garip bir durum senin anlayacağın.

Ayy kurtulamadık bir türlü inşaAllah hemen kurtulursun ama Bi parça da olabilir illa ağrı yapmazmis doktorum ilk ondan şüphelendi sonra baktı Hersey temiz yoksa bende tekrar kürtaj olacaktım şimdi hormon ilacı denicem. Allahım inşaAllah tez zamanda saglimiza kavuşuruz hayırli evlatlar nasip eder inşaAllah Rabbim

Valla eğer bana bu doktor parça kalmış içinde onu temizledik derse. bildiğim ne kadar yer varsa o doktoru şikayet edeceğim bu kesin... Ya ben orada sırada bekleken 10 kadını aldı oprasyonu yaptı hatta bisiyle görüşüyorum herşey yoluna girmiş bebek düşüncesinde ben daha lekelenmem bitmedi onu bekliyorum. Çok sinir oldum ve çok üzülüyorum. Benmi beklemek gibi zaten bir lüksüm yok gelmişim 37-38 yaşına :/:/:/

Allahın izniyle atlaticaz inşaAllah.. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşaAllah şu an benim çevremde 6 kişi hamile sanki bana inatmis gibi hepsi birden hamile oldular. Kendimi daha çok sıkıntıya sokuyorum..

Iyi geceler kurtaj sonrasi kanama durumu herkeste farkli seyrediyor sanırım değil mi...Ben de bugun kurtaj olmak zorunda kaldım, kafamda deli sorular var

Iyi geceler kurtaj sonrasi kanama durumu herkeste farkli seyrediyor sanırım değil mi...Ben de bugun kurtaj olmak zorunda kaldım, kafamda deli sorular var
Çok geçmiş olsun canim inşaAllah çabuk atlatırsın Moral en önemli şey oda insanın bunyesini bozuyorum ben çok yıprattım kendimi şimdide biran önce bitsin hemen denemelere başlıyım diyorum sanki hemen olcak mis gibi..

Cok tesekkur ederim, mesajlarinizi okudum sizlere de cok gecmis olsun insallah en kisa surede atlatip saglikli gebelik haberlerini alırız, yıpratmamak icin ugrasiyorum ama insanin elinde olan birsey degil tabi ki...Kafam karma karisik bir agliyorum bir umutlaniyorum..Herkesin dedigine gore kurtajdan sonra gebelik daha cabuk oluyormus moralini bozma...guzel dusunelim guzel olsun..stresli zamanlar geciriyoruz rahat olmak en onemlisiymis ben de rahat bir insan degilim ama elimden geleni yapacagim bundan sonra...bazi seylerden ders aldim.insallah once sizlerden sonra benden o güzel haber gelir...

Allahim inşaAllah en yakın zamanda bütün isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar evet dediğin gibi zor insanın moralinin yüksek tutması ama sadece sabır ve dua insanın içini rahatlatıyor. Allah bir kere bu duyguyu yaşattı tekrar yaşatacak İnsaAllah ben şimdi kanamam dursun diye horman ilacı kullanıyorum insaal8bi faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…