Kürtajdan sonra ilk adet

Geçmiş olsun..Bugünde hiçbir belirti yok bende sadece göğüslerim hassaslaştı.. İlk adetin yoğunluğu nasıldı peki?
Bana doktorum 45 gün sonra olur demişti. O yüzden hazırlıksızdım. Hiç belirti yoktu ağrı gibi, işyerindeydim müşterim vardı imza almak için evrak alıcaktım ayağa kalktım kan boşaldığını hissettim. Tuniğim uzundu ayağa kalktığım içinde leke olmadı müşteriye belli etmedm. Adam gidince arkadaşlarımı çağırıp çamaşır badi ped aldırdım. Pantolonum yarıya kadar kan olduğu için çıkıp pantolon almıştım. İlk 2 gün yoğundu sonra normale döndü. Ev hali neysede dışarda hazır bulunun derim

Çok zor olmuş gerçekten..artık olsunda nasıl olursa olsun modundayım bende çok teşekkür ederim tedbirli olayım bende..

8+4 hafta iken kalbi durduğu için 31 martta kürtajla kaybettim. 2 mayısta adet oldum 31.günde şimdi 2.adetimi bekliyorum
Mrb cnm uzun zamn olmus. Ben 28 Eylül de 8+5ken gelişim durdugu için kürtaj oldum maalesef. 31 Ekim de adet oldum. Sen kaç ay korundun yada korundun mu. Dr bana 1 2 ay korun dedi

Mrb cnm uzun zamn olmus. Ben 28 Eylül de 8+5ken gelişim durdugu için kürtaj oldum maalesef. 31 Ekim de adet oldum. Sen kaç ay korundun yada korundun mu. Dr bana 1 2 ay korun dedi
Geçmiş olsun bundan sonrası sizin için güzel günler getirir umarım. Benim sürecim çok karışıktı ben kürtajdan sonra bebeği patolojiye yollattım sonraki süreç bize tüp bebek yolunu açtı 17 aylık kızım var su an

İnşallah amin tşk ederim Allah bağışlasın maşallah.

Benim de 36 . gün gelmişti adetim..45 günü geçerse gel demişti doktorum..

İki adet sonra sı hamile kaldımz..doktorumu dinledim 2 adet gör denemeye başla demişti..benim ki 6.haftada gelişimi durmuş 8. Haftada kanamam oldu öyle anladık kürtaj oldm.
6+5te gelişimi durmuş bende 8+5te öğrendim. Kalp atışını hiç duyamamıstık daha. Bende 2 adet bekliyorum 1 adet geçti 2.ci de geçsin aralıkta denemeye başlıcam kısmetse

6+5te gelişimi durmuş bende 8+5te öğrendim. Kalp atışını hiç duyamamıstık daha. Bende 2 adet bekliyorum 1 adet geçti 2.ci de geçsin aralıkta denemeye başlıcam kısmetse
Bende duymadım hiç malesef aynı haftlar aynı şeyleri yaşamşz..benim hemen oldu seninde hemen olur inşşşş.

Bende duymadım hiç malesef aynı haftlar aynı şeyleri yaşamşz..benim hemen oldu seninde hemen olur inşşşş.

Merhaba 2. Hamileliginiz nasil geciyor acaba? Kanama vs oluyor mu bunda da? Ben yeni dusuk yaptim ve surecim hep kanamaliydi, 2.sinde de kanama tarzi biseyler olursa yuregim agzima gelir.

Merhaba 2. Hamileliginiz nasil geciyor acaba? Kanama vs oluyor mu bunda da? Ben yeni dusuk yaptim ve surecim hep kanamaliydi, 2.sinde de kanama tarzi biseyler olursa yuregim agzima gelir.
Yok canım gayet sağlıklı ilerliyor bende çok korktum öyle olacak diye öldüm öldüm dirildim ama iyi çok şükür.. hala korkuyorum tedirginim ha biiişi oldu olack diye insanın pskljisi bozuluyor ama haaftam ilerledikce daha iyi hissediyorum..

Çok sevindim, umarım hic bir tereddüt yasamadan atlatirsiniz bu güzel durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…