- Konu Sahibi Cevizli kek
-
Geçmiş olsun..Bugünde hiçbir belirti yok bende sadece göğüslerim hassaslaştı.. İlk adetin yoğunluğu nasıldı peki?8+4 hafta iken kalbi durduğu için 31 martta kürtajla kaybettim. 2 mayısta adet oldum 31.günde şimdi 2.adetimi bekliyorum
Bana doktorum 45 gün sonra olur demişti. O yüzden hazırlıksızdım. Hiç belirti yoktu ağrı gibi, işyerindeydim müşterim vardı imza almak için evrak alıcaktım ayağa kalktım kan boşaldığını hissettim. Tuniğim uzundu ayağa kalktığım içinde leke olmadı müşteriye belli etmedm. Adam gidince arkadaşlarımı çağırıp çamaşır badi ped aldırdım. Pantolonum yarıya kadar kan olduğu için çıkıp pantolon almıştım. İlk 2 gün yoğundu sonra normale döndü. Ev hali neysede dışarda hazır bulunun derimGeçmiş olsun..Bugünde hiçbir belirti yok bende sadece göğüslerim hassaslaştı.. İlk adetin yoğunluğu nasıldı peki?
Çok zor olmuş gerçekten..artık olsunda nasıl olursa olsun modundayım bende çok teşekkür ederim tedbirli olayım bende..Bana doktorum 45 gün sonra olur demişti. O yüzden hazırlıksızdım. Hiç belirti yoktu ağrı gibi, işyerindeydim müşterim vardı imza almak için evrak alıcaktım ayağa kalktım kan boşaldığını hissettim. Tuniğim uzundu ayağa kalktığım içinde leke olmadı müşteriye belli etmedm. Adam gidince arkadaşlarımı çağırıp çamaşır badi ped aldırdım. Pantolonum yarıya kadar kan olduğu için çıkıp pantolon almıştım. İlk 2 gün yoğundu sonra normale döndü. Ev hali neysede dışarda hazır bulunun derim
Mrb cnm uzun zamn olmus. Ben 28 Eylül de 8+5ken gelişim durdugu için kürtaj oldum maalesef. 31 Ekim de adet oldum. Sen kaç ay korundun yada korundun mu. Dr bana 1 2 ay korun dedi8+4 hafta iken kalbi durduğu için 31 martta kürtajla kaybettim. 2 mayısta adet oldum 31.günde şimdi 2.adetimi bekliyorum
Geçmiş olsun bundan sonrası sizin için güzel günler getirir umarım. Benim sürecim çok karışıktı ben kürtajdan sonra bebeği patolojiye yollattım sonraki süreç bize tüp bebek yolunu açtı 17 aylık kızım var su anMrb cnm uzun zamn olmus. Ben 28 Eylül de 8+5ken gelişim durdugu için kürtaj oldum maalesef. 31 Ekim de adet oldum. Sen kaç ay korundun yada korundun mu. Dr bana 1 2 ay korun dedi
İnşallah amin tşk ederim Allah bağışlasın maşallah.Geçmiş olsun bundan sonrası sizin için güzel günler getirir umarım. Benim sürecim çok karışıktı ben kürtajdan sonra bebeği patolojiye yollattım sonraki süreç bize tüp bebek yolunu açtı 17 aylık kızım var su an
Oldum bitti canım şükür. 2.adeti bekliom ondan sonra korunmayı bırakcam inşallahBenim de 36 . gün gelmişti adetim..45 günü geçerse gel demişti doktorum..
Bende öyle yaptım ikinci adet 24. Gün geldi çok yoğn olmuştu hatta..sonra hamile kaldım tekrar darsısı başına..Oldum bitti canım şükür. 2.adeti bekliom ondan sonra korunmayı bırakcam inşallah
Aynen benim de cok yoğun oldu 2 saatte Bi değişim yaptım..1 adet sonra mı hamile kaldın cnm. Saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah AllahımBende öyle yaptım ikinci adet 24. Gün geldi çok yoğn olmuştu hatta..sonra hamile kaldım tekrar darsısı başına..
Sorun neydi neden kaybettin bebeğiniBende öyle yaptım ikinci adet 24. Gün geldi çok yoğn olmuştu hatta..sonra hamile kaldım tekrar darsısı başına..
İki adet sonra sı hamile kaldımz..doktorumu dinledim 2 adet gör denemeye başla demişti..benim ki 6.haftada gelişimi durmuş 8. Haftada kanamam oldu öyle anladık kürtaj oldm.Sorun neydi neden kaybettin bebeğini
6+5te gelişimi durmuş bende 8+5te öğrendim. Kalp atışını hiç duyamamıstık daha. Bende 2 adet bekliyorum 1 adet geçti 2.ci de geçsin aralıkta denemeye başlıcam kısmetseİki adet sonra sı hamile kaldımz..doktorumu dinledim 2 adet gör denemeye başla demişti..benim ki 6.haftada gelişimi durmuş 8. Haftada kanamam oldu öyle anladık kürtaj oldm.
Bende duymadım hiç malesef aynı haftlar aynı şeyleri yaşamşz..benim hemen oldu seninde hemen olur inşşşş.6+5te gelişimi durmuş bende 8+5te öğrendim. Kalp atışını hiç duyamamıstık daha. Bende 2 adet bekliyorum 1 adet geçti 2.ci de geçsin aralıkta denemeye başlıcam kısmetse
Bende duymadım hiç malesef aynı haftlar aynı şeyleri yaşamşz..benim hemen oldu seninde hemen olur inşşşş.
Yok canım gayet sağlıklı ilerliyor bende çok korktum öyle olacak diye öldüm öldüm dirildim ama iyi çok şükür.. hala korkuyorum tedirginim ha biiişi oldu olack diye insanın pskljisi bozuluyor ama haaftam ilerledikce daha iyi hissediyorum..Merhaba 2. Hamileliginiz nasil geciyor acaba? Kanama vs oluyor mu bunda da? Ben yeni dusuk yaptim ve surecim hep kanamaliydi, 2.sinde de kanama tarzi biseyler olursa yuregim agzima gelir.
Yok canım gayet sağlıklı ilerliyor bende çok korktum öyle olacak diye öldüm öldüm dirildim ama iyi çok şükür.. hala korkuyorum tedirginim ha biiişi oldu olack diye insanın pskljisi bozuluyor ama haaftam ilerledikce daha iyi hissediyorum..
Amin inşallah canım saol. Suan kaç haftalık oldunBende duymadım hiç malesef aynı haftlar aynı şeyleri yaşamşz..benim hemen oldu seninde hemen olur inşşşş.
20 canımAmin inşallah canım saol. Suan kaç haftalık oldun
Maşallah Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah. Bende kürtaj olmasaydım 1 mayısta dogumum olcaktı20 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?