Kurtajdan sonra ilk adet

es1990

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
103
29
13
35
Mrb arkadaslar ben bir ay once bebegimin kalp atisinin gelismemesinden dolayi kurtaj oldum.3 gundur adetim basladi ama koyu kahverengi geliyor kirmizi kan seklinde degil ve miktari az boyle bisey yasayan var mi ya da kurtaj olanlar kurtajdan sonraki ilk adetiniz nasil oldu?

Mrb arkadaslar ben bir ay once bebegimin kalp atisinin gelismemesinden dolayi kurtaj oldum.3 gundur adetim basladi ama koyu kahverengi geliyor kirmizi kan seklinde degil ve miktari az boyle bisey yasayan var mi ya da kurtaj olanlar kurtajdan sonraki ilk adetiniz nasil oldu?

Geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Bende yaşadım mayısta zor bi süreç. Bnmde aynen senin gibi olmuştu. Çamur gibi kötü bi görüntüde oluyodu. Pıhtılık falan hiç yoktu hatta. Bnde korkmuştum baya. Sonra biraz araştrdım genelde; renkte, kıvamda, sürede ve döngüde uzun sürebilen farklılıklar olabiliyormuş. Bnm 3.reglimden sonra tekrar düzene girdi rengide kıvamıda süreside döngüsüde düzeldi çok şükür. Sonuçta bi operasyon yapılıyor ve düzenin bozulması normal. Bünye kendini belli bir sürede anca yeniliyor. Meraklanma derim.

Selam kizlar bende 23 Eylulde dusuk sonrasi opersayon gecirdim sonrasindagyno progynova kullandim 23. Gunde reglioldum reglimde farkliydi rengide yogunluguda simdi temizlenicem sonra dr.a gidicem kismetse

Canim haziranda ayni sebeple kurtaj oldum ben de.. benim lekelenmelerim bir ay sürdü.. doktorum kontrol etti hic bi sıkıntı olmadigini bu durumun normal oldugunu söyledi.. yaklaşık 35 gün sonra regl oldum. Reglim normalden biraz yoğundu..10 gun filan sürdü ama sonra düzenim eski haline döndü geri..

Bende 26 ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım.10 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı bebeğim.Kürtajdan yaklaşık 38 gün sonra oldum ve 8 gün sürdü normal adet düzenimde bir haftaydı zaten.Yalnız bu sefer biraz geç söküldü adetim tek fark bu.

KurtaJ dan sonra 3 ay nasıl korundunuz doğum kontrol hapı sonuçta bir hormon sonradan sıkıntı yaratmasın diye kullanmak istemiyorum nasıl dikkat ediyorsunuz kizlar

KurtaJ dan sonra 3 ay nasıl korundunuz doğum kontrol hapı sonuçta bir hormon sonradan sıkıntı yaratmasın diye kullanmak istemiyorum nasıl dikkat ediyorsunuz kizlar
Esin dikkat etsin canım sen niye hap kullancan eşin korunsn

Slm kizlar buraya pek takilan yok sanirim ben 21 eylülde kurtaj oldum sonra 3 kasimda adet oldum sonraki adetim 4 aralik ve 16 aralikta bir daha adet oldum 15 aralikta yani adet olmadan bir gun once dr gittim bir yumurtam oldugunu suanlik bir sorun olmadigini soyledi o aksam siddetli bir karin agriso oldu ve kanamam oldu sonra sabah hemen dr gittim rahim duvarim dökülmüş ve dr adet oldugumu onayladi dis gebelik olma istimaline karsi kan test yapti şükür bir sey cikmadi kurtajdan önce 28 gunde bir adet olurdum hep simdi benim gibi olupta hamile kalan varmi aranizda lutfen bir şeyler yazin artik ben kafayi yicem

Back
X