Soyledinmi canim esineAkşam diyecem aşkım hamile olsam Nasıl olur 2. Bi çoçuğumuz olsa diyecem bakalım tepkisi Nasıl olacak
Aynen ne kadr iyi korunsanda nasipte varsa oluyoevet o kısmıda sıkıntılı bide biz düşünmüyoruz derken olunca insanlar anlamıyocahilmisiniz gibilerinden bakıyorlar. halbuki gayette iyi korunuyoruz ama Rabbim verince veriyor.
Ama sakin olmak cok onemli insallah sorunsuz kucagina alacaksinInsallh canim seviniyorum ama korkularim daha agir basiyo gunler gecmez oluyo
Insallh canimmAma sakin olmak cok onemli insallah sorunsuz kucagina alacaksin
Evet pazartesi günü söyledim bi an kaldı sonra sevindiSoyledinmi canim esine
hadi hayirli olsunn gittinmi doktoraaEvet pazartesi günü söyledim bi an kaldı sonra sevindi
Doktora salı günü gidecem randevu aldım inşallah herşey yolundadırhadi hayirli olsunn gittinmi doktoraa
Insallah cnm bnm beta hcg 250 olmus ama keseyi goremedik onun icin persembe gel dediDoktora salı günü gidecem randevu aldım inşallah herşey yolundadır
İnşallah perşembe günü keseyi görürsün canım bende salı günü bebeğimi görürüm inşallah herşey yolundadır bebişlerimiz sağsalim doğar inşallahInsallah cnm bnm beta hcg 250 olmus ama keseyi goremedik onun icin persembe gel dedi
Senin sat neydiiİnşallah perşembe günü keseyi görürsün canım bende salı günü bebeğimi görürüm inşallah herşey yolundadır bebişlerimiz sağsalim doğar inşallah
23 şubatSenin sat neydii
Canim cok ozel olmazsa korunma yontemin neydi yani korundugun halde kalmissin merak ettim ozelse soylemeyebilirsinevet insan öyle oluyor benim ilk kızım korunurken oldu iki yıl sonra yine korunurken boş kese oluştu. bebek olmadığı halde operasyona girmeden çok ağladım. şimdiki hamileliğim de korunurken yani planlı değil. kalp atışları duyulamadı falan baya stresli hala hafif kanama da var. insan korkuyor bende kendimi kaptırmayayım diyorum ama Rabbim ne yazdıysa yaşıyacağız. bişey olursa bari aileleri üzmeyelim diye kimseye söylemedik. 5 ay sonra diyorum ama o da garanti değil. doğumdan sonra kaybediyor insanlar bebekleriniRabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah. ilk gebeliğimde hiç tedirgin değildim ama bunda bi garibim. çekemeyeceğimiz dertlerle sınamasın Rabbim.
Keseyi gordumu senin23 şubat
Ben normalde dün gidecektim ama doktor izinli olduğu gibi için salı günü gidecem o gün görürürüm inşallah keseyiKeseyi gordumu senin
Canim cok ozel olmazsa korunma yontemin neydi yani korundugun halde kalmissin merak ettim ozelse soylemeyebilirsin
Geri çekilme yoluyla korunuyoruz bizde ama korunma yontemi olarak degil olurrsa olur modundayiz simdiye kadar olmadi ama olmasini cok isterimgeri çekilme falan diil tabikide :) yani o bence korunma yöntemi diil çünkü :) eşim korunuyor.
Esin korunuyor ve gebelik oluşuyor cok sanslisingeri çekilme falan diil tabikide :) yani o bence korunma yöntemi diil çünkü :) eşim korunuyor.
Geri çekilme yoluyla korunuyoruz bizde ama korunma yontemi olarak degil olurrsa olur modundayiz simdiye kadar olmadi ama olmasini cok isterim3 ay korunma surem yeni bitti ama 3 4 yil o sekilde korundum ama malesef hic yanimdan bile geçmedi
Valla cok güzel tebrik ederim benimde 6 yaşında kızım var 1 tane kurtaj 1 tane de dış gebelik yaşadım korunma sürem yeni bitti ama mart ayinda soldan yumurtladigim için korunduk benim sol dis gebelikten dolayi tikanmis sagdan yumurtlayacagim gunu bekliyorumeşim korunuyor ama benim adetim çok düzenli olduğu için tehlikeli günlerde korunsakta birlikte olmuyoruz :) kızımda 14 şubattı tehlikeli günlerdendi ve hamile kaldım. bu gebeliğimdede 14 ocaktı ben tehlikeli günler 15 ocakta başlıyor diye biliyordum meğer 14 ünde başlıyormuş :) bende anlamıyorum korunduğumuz halde oluyor ki o kadar dikkat ediyoruz. o yğzden Allah'tan diyoruz. spiral falan hiç düşünmedim çünkü onunlada kesin hamile kalırımve çıkarılması sıkıntılı oluyormuş hamile kalındıktan sonra. böyle kazalrla 4 tane doğurursam tüplerimi bağlatcam direk :) adam korkar oldu :) ceketimi bıraksam hesabı :) etraftakilerde cahilmisiniz diyip duruyor değişik bir durum bizimki
Valla cok güzel tebrik ederim benimde 6 yaşında kızım var 1 tane kurtaj 1 tane de dış gebelik yaşadım korunma sürem yeni bitti ama mart ayinda soldan yumurtladigim için korunduk benim sol dis gebelikten dolayi tikanmis sagdan yumurtlayacagim gunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?