doktorlar erken dusuklerde cok bekletmıyo . 1 adet yada cogunlukla 2 adet bekletıp tekrar denemelere baslamamıza ızın verıyo. dolayısıyla psıkolojı hazırsa tekrar denıyoruz. sen stress yapma yumurtlama takıp edıyorsan devamm et. allahım tez zamanda yuzunu guldursun hayırlısıyla. ben bısı onercek kadar bılgılı degılım sadece dua etmeye geldım :)kürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da
Kürtaj sonrası 3 aydan sonrası olabılıyor 3 ay bekleme nedeni Allah korusun sağlıksız gebelık olmasın diyemiş.kürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da
Kürtajdan sonra 2 adet korundum 3. De bıraktım ve hamile kaldım ama yine kürtaj oldumkürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da
Sebep neydi peki 2Kürtajdan sonra 2 adet korundum 3. De bıraktım ve hamile kaldım ama yine kürtaj oldum
Benım asıl gideceğim dr devlette çalışıyor suan corona hastanesinde onun tavsiyesiydi ve bız en az 2 sene düşünmüyorduk suprız olunca eşim sormuş oda 3 adet dönemi geçtiyse sorun olmaz demiş.Kürtajdan sonra 2 adet korundum 3. De bıraktım ve hamile kaldım ama yine kürtaj oldum
Pıhtılaşma ve genetik test yaptırdım canım sonucu yeni çıktı doktora gidip öğrenicem nedeniniSebep neydi peki 2
Kürtajın yada ikisinin de
Doktorlara göre değişiyor canım kimi 1 korunma veriyor kimi 2-3 kimi 6 ayBenım asıl gideceğim dr devlette çalışıyor suan corona hastanesinde onun tavsiyesiydi ve bız en az 2 sene düşünmüyorduk suprız olunca eşim sormuş oda 3 adet dönemi geçtiyse sorun olmaz demiş.
Çünkü sağlıklı olmayabılıyormus
Doğrudur bızım ki bayagı eskıden tanıdığımız dr ve cevremızden çok kişi ona gitti. Corona hastanesı olduğu ıcın oraya gidemiyorum kendını ayarlayınca doğum dr um o olacak o zamana kadar da onun tanıdığı tavsıye ettiği dr a gideceğimDoktorlara göre değişiyor canım kimi 1 korunma veriyor kimi 2-3 kimi 6 ay
Bende yaptırmak istiyorum cnm nerde yaptırdın?Pıhtılaşma ve genetik test yaptırdım canım sonucu yeni çıktı doktora gidip öğrenicem nedenini
Ne güzel bir bakış açısı.:dua için geldımdoktorlar erken dusuklerde cok bekletmıyo . 1 adet yada cogunlukla 2 adet bekletıp tekrar denemelere baslamamıza ızın verıyo. dolayısıyla psıkolojı hazırsa tekrar denıyoruz. sen stress yapma yumurtlama takıp edıyorsan devamm et. allahım tez zamanda yuzunu guldursun hayırlısıyla. ben bısı onercek kadar bılgılı degılım sadece dua etmeye geldım :)
Benım dr 1adet görsen yeter demısti sonra korunmadım 3.reglım olacak.hani kürtaj sonra hamıle kalmak daha kolaydıKürtaj sonrası 3 aydan sonrası olabılıyor 3 ay bekleme nedeni Allah korusun sağlıksız gebelık olmasın diyemiş.
Ben de yaptırdım hala sonuç bekliyorum 45gun oldu hala çıkmadı .ıstanbulda Zeynep kamil egıtım araştırmada yaptırdımBende yaptırmak istiyorum cnm nerde yaptırdın?
Büyük gecmıs olsun .ard ardına 2travma .mutlaka genetık testlerıni yaptır ihmal etme canımKürtajdan sonra 2 adet korundum 3. De bıraktım ve hamile kaldım ama yine kürtaj oldum
Evet bi defa yasamıssa insan 2.sine bu kaygı daha yoğun maalesef .Valla canım kurtajdan sora yine aynı seylerden korkuluyor açıkçası ben tedaviyle kalmıştım zaten korunma düşünmüyorum ama ilk ay için dikkat ediyorum yine zaten daha ilk adetimi olmadım.
O yüzden kararsız endişeli bı durum.yine aynı şeyi yaşamak ta var işin içinde bide kalmam diyip kalmakta.
Ben testlerimi yaptırmıştım. Ona göre hareket etmiştim..Evet bi defa yasamıssa insan 2.sine bu kaygı daha yoğun maalesef .
Yaptırdım canım sonuç çıktı cuma günü doktorla görüşücezBüyük gecmıs olsun .ard ardına 2travma .mutlaka genetık testlerıni yaptır ihmal etme canım
Ilk gebeligimi hemen hamile kaldim 1 ay sonra doktora tesadufen birisinin randevusu vardi yaninda gittim bakdiginda kalp atisi yok bebegin dedi kurtajdan sonra 3 ay bekle dedi toparlan sonra yeniden kalabilirsin dedi 3 aydan sonra birdaha hamile kaldim galiba 3 ay gecdi korunmayi birakdim 1 adet gordum sonra hamile kaldim oda ayni sekilde kalp atisi olmadi kurtajla alindi sonrasinda bosandim ve 1 yil gecdi birdaha evlendim 5 ay sonrasinda hamile kalabildim oda 1bucuk yil nerdeyse rahim dinlenmisken 5 ayimi aldi ama sonu guzel oldu şükürler olsun allahim sizede nasil etsin insallahkürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?