Kürtajdan sonra yeniden hamıle kalanlar ?

kürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da
Canım çabuk olması önemli değil sağlıklı olması önemli ben de ilk kurtaj sonrası 3. ay ilk denemede hamile kaldım ama kaldım da ne oldu yine kaybettim..2 adet korun demişti doktorum ben uymuştum. Ikinci kurtaj sonrasi yine 2 adet korun dedi korunduk, bu ay ilk denememizi yaptık ama olmadı..Sağlıklı olur bundan sonraki gebeliklerimiz inşallah.Testleri mutlaka yaptırın

Çok haklısın tabi ,muhım olan sağlıklı olması .esımle ilişkimizi de etkilemeye başladı bu süreç artık ve ben çok sabırsızım.sen testleri de yaptırmıştın diye hatırlıyorum canım olumsuz bir şey de çıkmadıysa 2.si neden kürtaj oldu ki ?

Sağlıksız gebelik bebekte kromozomlarda sıkıntı olmuş bölünürken, bebeği genetik incelemeye gönderdik orda öğrendik ama ben rahatladim aslinda cunku kayiplar oyle bir psikolojiye soktu ki surekli kendimi sucluyordum ya da bir suçlu arıyordum.Maalesef 2 kere sanssizlik mi oldu diyelim kader mi diyelim sınav mı diyelim bilmiyorum...Benim de ilişkimi olumsuz etkilemeye başladı çünkü sürekli bunu düşünüyorum aklımdan atamıyorum bir de panik oldum ikinciden sonra...Çok korkuyorum.Bu adet dönemim bitsin bir süre burdan uzaklaşacağım..Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın, çok zor çok bunu çeken bilir

Reactions: H M
Hayatta herşey olacağına varır
Hepimiz.bu psikolojiyi yaşıyoruz ama bazen olmaması da olmasida kaderdir.
Sen elinden geleni yaparsın takdir öyle verilmiştir.
Ben düşük yapan yada kayıp yaşayan insanlara çok fazla neden diye sorulmasını çok anlamsız buluyorum. En çok nedenini biz bilmek isteriz çünkü.kimse evladına birşey olsun istemez. nasipten ötesine de gidemeyiz. Allah'a dayanıp dua edeceğiz ve elimizden geleni fiziksel sebebler ortadan kalkmişsa bekleyeceğiz. Bazen zamanından önce olmuyor hicbirsey. Evet bı sınav
Herkes farklı zorluklar yaşıyor.
Kimi doğar 20 sinde kaybeder kimi 5 yaşında kimi karnında.. Allah ol demeden yaprak kipirdamaz.

Evet bu bir sınav,herkesin sınavı farklı, bizimkisi de böyleymiş.Hala burnumun direği sızlıyor ama veren de Allah alan da Allah, zamanımızı bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…