Slm kızlar,benim daha önce 2 aylık bebeğimin kalp atışı durmuştu ve gebeliğim sonlandırılmıştı.Üzerinden 4 ay geçti ve ben hamileyimilk adet dönemi bittikten sonra tekrar başladık bebiş için çalışmalara yani 3 ay bekletti beni bebeğim..daha önce martta hamile kalmak isteyenler topiğindeydim.mart ayında bu mutluluğu yaşamak istiyodum ama olmadı.halbu ki gün aşırıda ilişkiye girdik olmayınca bende kadınlar kulübü gebelik bölümü sayfalarından uzak kaldım,kendime oyalanıcak şeyler buldum zaman geçirdim..Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ve gün aşırı ilişkiyi haftada 1 e indirdik bu şekilde hamile kaldım benim gibi aynı problemi yaşayıpta aylarca hatta senelerce bekleyenler var..bunları umutsuzluğa kapılmamanız için yazdım.Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve sıhatli bi gebelik nasip etsin ve bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah
canım benim tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel sen başarmışsın stres yapmamış, Mevlaya bırakmışsın. Ben kafamdan atamıyorum ne yazıkki. Bende 8 haftalık bebeğimi düşürdüm. 4 ay oldu ve çalışmalarımız sonucu hep hüsran. İnşallah bizimde bu müjdeli haberi vereceğimiz günler yakındır.
çok sağol canım.ah şu stres olayı bitiriyo zaten insanı..ben kafamdan atabilmek için bebek battaniyesi yaptım onunla oyalandıminşallah aynı mutluluğu en kısa zamanda yaşar ve bebeğini kucağına alırsın cnm
Slm kızlar,benim daha önce 2 aylık bebeğimin kalp atışı durmuştu ve gebeliğim sonlandırılmıştı.Üzerinden 4 ay geçti ve ben hamileyimilk adet dönemi bittikten sonra tekrar başladık bebiş için çalışmalara yani 3 ay bekletti beni bebeğim..daha önce martta hamile kalmak isteyenler topiğindeydim.mart ayında bu mutluluğu yaşamak istiyodum ama olmadı.halbu ki gün aşırıda ilişkiye girdik olmayınca bende kadınlar kulübü gebelik bölümü sayfalarından uzak kaldım,kendime oyalanıcak şeyler buldum zaman geçirdim..Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ve gün aşırı ilişkiyi haftada 1 e indirdik bu şekilde hamile kaldım benim gibi aynı problemi yaşayıpta aylarca hatta senelerce bekleyenler var..bunları umutsuzluğa kapılmamanız için yazdım.Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve sıhatli bi gebelik nasip etsin ve bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah
tebrikler allah şimdiden analı babalı buyutmeyi nasip etsin.
CANIM BENİM TEBRİKLER GÖZÜN AYDIN ALLAH SAĞLIKLA KOCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SANIRIM AYNI ZAMANDA DOĞURACAĞIZ İÇİNİ FERAH TUT
Harika haber, İnşallah Şanslı ve sağlıklı gelecekleri olsun Arkadaşlar,
Allah Bizlerede nasip etsin
hayırlı olsun canım Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebriklerrr
cnım senin adına çooook sevindim allah nazardan saklasın çok dikkat et kendine ve bebişe
ayagini sürü cnm biz de gelelim pesinden
sürüdüm cnm herkes gelsinnnnndarısı başına inş
canıım çok sevindim senin adına... ALLAHIM sizi korusun ve isteyen herkeze en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin AMİN...
bende 2 gebelik kaybı yaşadım aradan 7 ay geçti ve hamileyimmm.. hiç bir zaman umudunu kaybetmiycen diye boşuna demiyorlar....
ayyy ayyy canım benim tebrik ederim hayırlı olsun allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bu haberini okuyunca okadar çok sevindimki kendine çok çok iyi bak sen ve bebişin Allah a emanet olun canımSlm kızlar,benim daha önce 2 aylık bebeğimin kalp atışı durmuştu ve gebeliğim sonlandırılmıştı.Üzerinden 4 ay geçti ve ben hamileyimilk adet dönemi bittikten sonra tekrar başladık bebiş için çalışmalara yani 3 ay bekletti beni bebeğim..daha önce martta hamile kalmak isteyenler topiğindeydim.mart ayında bu mutluluğu yaşamak istiyodum ama olmadı.halbu ki gün aşırıda ilişkiye girdik olmayınca bende kadınlar kulübü gebelik bölümü sayfalarından uzak kaldım,kendime oyalanıcak şeyler buldum zaman geçirdim..Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim ve gün aşırı ilişkiyi haftada 1 e indirdik bu şekilde hamile kaldım benim gibi aynı problemi yaşayıpta aylarca hatta senelerce bekleyenler var..bunları umutsuzluğa kapılmamanız için yazdım.Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve sıhatli bi gebelik nasip etsin ve bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?