Kürtajdan sonra yeniden hamileyimmm:)

insallah insallah yaa ..esyalarina bile yer acmistim. besigine, elbiselerine.. biberon alip vitrine koymustum.. düsük yapmak anlatilamayacak bi duygu bence.. en kisa zamanda insallah isteyen herkes bebegine kavusur. bu ay mesela

evt canım çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum.ama en azından hamile kalabiliyosun bunu biliyosun hamile kalamayan kalmak için uğraşan çok insan var Allah onlarada yardım etsin.inşallah herşey gönlüne göre olur bu ay güzel haberi alıp o mutluluğu tekrar yaşarsın

evt cnm dediğin gibi umutsuz olmamak lazım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin NazarNazarNazar

tşk ederim canımmminş sende sağlıkla kucağına alırsın.bebişine ve kendine iyi bak tatlım

Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amin canım ya Allah isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu mutluluğu.herkes sağlıkla kucağına alsın ve büyütsün

insallah cnm tesekkür ederim.. cinsiyet tahminin var mi???

çoooook saol canım... ALLAHIM isteyen herkeze versin bebişlerini...
hiç korkma canım benim... herşey olacağına varıyor.. kimi kolayca kucagına alıyor yavrusunu kimide işte bizim gibi olanlarda zorla.. hayırlısını versin YÜCE ALLAHIM herzaman...AMİN... sen içini ferah tut..

evt cnm dediğin gibi umutsuz olmamak lazım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin NazarNazarNazar

çok saol canım benim.. AMİİİNNN cümleten bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıkla sıhatle inşallah ...

insallah cnm sen de saol.. gün gectikce daha iyi hissediyorum bakiyorum da istemeyenler daha cabuk hamile kaliyo ben de artik istemiyorum(!) kac kisi biliyorum aldircam diyen insallah bu ay istemiyorum

insallah cnm tesekkür ederim.. cinsiyet tahminin var mi???

cinsiyet tahmin var mı derken:97:bebeğin kız mı erkek mi içinden ne geçiyo demek istedin dimi:78:ben öyle anladım umarım doğru anlamışımdıröncelikle klasikleşmiş bi cümle olucak ama tabi ki sağlıklı olsun ama bende eşimde kız istiyoruz.hayırlısı artık

insallah cnm sen de saol.. gün gectikce daha iyi hissediyorum bakiyorum da istemeyenler daha cabuk hamile kaliyo ben de artik istemiyorum(!) kac kisi biliyorum aldircam diyen insallah bu ay istemiyorum

buna kesinlikle katılıyorum canım ben martta çok istedim olmayınca üstüne pek düşmedim kendimi yiyip bitirmenin anlamı yok ne zaman olursa olsun dedim.baştada yazdığım gibi her gün ilişkiyi haftada 1 e indirdik.bi de baktım bebeğim göbüşüme gelmiş:86:ilişki esnasında bebeği hiç düşünme cnm bırak kendini gitsin

tamam cnm saol tabi tecrübe konusuyo relax olalim gerisi kendiliginden gelsin..

evet tahmin derken onu kastetmistim, hani kesenin ner tarafta durdugu felan.. bi de takvimler var..

tamam cnm saol tabi tecrübe konusuyo relax olalim gerisi kendiliginden gelsin..

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım stres sıkıntı yapma kendine yakın zamanda gelsin bebişin inş

evet tahmin derken onu kastetmistim, hani kesenin ner tarafta durdugu felan.. bi de takvimler var..

kese ne tarafta bilmiyorum cnm daha doktora gitmedim gitmişken kalp atışınıda görmek istiyorum.doğru çıkarsa takvimde kız görünüyo :)

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inş. bu kez bebeğini sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasip eder allahım
benim canımında 3,5 aylıkken kalbi durdu 15 gün oldu
inş. benim canımda çok bekletmeden kardeşini yollar bize

canım benim çok sevindim allahım bu kez tamamına erdirirde mis kokusunu doya doya içine çekersin inş.
benimde 3.5 aylık bebeğimin kalbi durdu 2 ay önce inş. benim meleğimde çok gecikmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…