- Konu Sahibi asigimkralime
-
canım bende aynı senin gibi bebeğimi kaybettim ve kan uyuşmalığı olduğu için iğne vuruldum ama benim hemen kanamam olmuştu 1 kac günde sürmüştü ama sen normal adet olmuşsun galiba korkma canım inşallah birşey yoktur inşallah gerek kalmaz doktora gitmene ama içinde şüphe olacaksa bi görün bakalım doktora
ben de geçen gün düşük yaptım kahverengi akıntı geliyordu sormuştum normalmiş rahim temizleniyormuş
Geçmiş olsun canım sana da,inşallah bir daha ki sefere bebeğini alırsın kucağına...BBanada öyle geldi adet olmuşum gibi ama doktoru aradığımı demedi adetindir diye...Geçmezse gidicem....
Teşekkür ederim cevabın için.
sen yinede kötü şeyler getirme aklına canım.ben çok üzülüyordum kürtajdan sonra acaba bi daha hamile kalırda yine aynı olurmu diye ama çok şükür olmadı şimdi doğum yaptım 1 haftalık bebişim var inşallah sende sağsalim alırsın kucağına bi dahakı sefere
geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın.Kahverengi akıntı kanamam olmadan önce hep gelmişti ama şimdi kan geliyor,anlamadım gitti...Bence de rahim temizleniyor ama,korkuyorum işte...
geçmiş olsun, yani kürtaj sonrası varlı yoklu arasında 15.güne kadar lekelenme kanama olması normalmiş, 16 gün olmuş senin ya adet olmuşsundur yada tamamen temizleniyorsundur diye düşünüyorum. iğneden sonra artış olmuş, bende merak ettim ama kötü bir şey yoktur, en kötü zamanların geride kaldı. acil şifalar,
geçmiş olsun canım
bu arada belki biraz gülersiniz.
rumuzunu sabahtan beri "aşığımkendime" okuyorum ilk okuduğumda way maşallah ne kadar iddalı dedim; sonra demin farkettim ki "aşığımkralime"ymiş. :))) çok beğendim.
nasıl oldu azalma var mı?
canım benim ya güldürdün kız beni gerçektenAllah da seni güldürsün...
Teşekkür ederim canım beğendiğin için
İlk kanaman gib çok değil,gün geçtikçe azalıyor ama yani tam adet gibi...Adet olduğumda da öyle olurdu...Bir hafta sürerdi ve gün geçtikçe azalırdı.....Bakalım yarında geçmezse önce gidicem...
iyi canım adet oldun demek ki :) sevindim. haberdar edersin.
öptüm
Tabi ki canım haber ederim ama adet olmam için erken değil mi?Kürtaj olduğun gün adet sayılıyormuş ondan 30-40 gün sonra kanama oluyormuş...Benimki daha 3 hafta bile olmadı....
valla bende öyle biliyorum hatta bazen 50-60 olanlar bile varmış, banada erken geldi ama kanamanın niteliğinden sen anlarsın eğer vaktin olursa bir dr gitsen süper olur
slm ben şuan 7 haftalık hamileyim ama bebeği henüz göremediler ve pazartesi gittiğimde de göremezseler kürtaj olmam gerekiyormuş manen şimdi bile kötü oluyorum ama kürtaj sonrası çok ağrılı oluyor mu onu da merak ediyorum bu benim 2. bebeğimdi allah oğluma uzun ömürler versin ama yine de çok zor 1 haftadır ne yeyip ne içtiğimi bilmiyorum
bende senle aynı kaderi paylaşanlardanım 28 şubatta kürtaj oldum bende((bebeğim oluşmaya başlamıştı ama son kontrolde göremedi dr ve sağlıksız bebekler kendini yer dedi: ((keseyi kürtajla aldılar bnm biraz karnım ağrıdı az varla yok arası lekelenme oldu o kadar...2ay dinlenin demişti biz 1kere korunmadık acaba ne olur die içim içimi yiyo allaha hep hayırlısını ver die dua ediyordum o zmn şimdide öyle dua ediyorum hakkımda hayırlısı neyse onu versin hepimiz için tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?