- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
Çok hafif kanamam vardı. 12. Haftada kendiliğinden düşmez diye kürtaj yaptı doktorum. Arkasından iki tane verdi Rabbim.
Kendiliğinden düşerse ne ala ama kürtaj da çok korkulacak bir şey değil. Inşallah Allah daha hayırlı evlatlar nasip eder. Sıkmayın canınızı.
Kizlar merhaba bende kurtaj olduktan 37 gün sonra adet oldum bundan sıkıntı yok.cok yogun gecti adetim 10 günden fazla hem kanama hem agri oldu sonrada hep lekelenme oldu kahverengi diger adetime bi kac gün kaldi lekelenmelerim devam ediyo bu normalmi sizce?
Parca deilde benim kürtajdan sonra rahimde pihti kalmisti bi ilac vermsiti dr kullandim onu tekrar kontrole gittim herşey normaldi lekelenmelerin olur demisti ama 2 3 aya düzlir diye tahmim ediyorumCanım benimde kürtaj sonrası adet kanamalarım çok yoğun oldu ama 1 haftayı geçmedi çok şükür...bence doktora baktır sen
İnşâllah içinde parça kalmamıştır
Korkutmak için demiyorum sadece bir ihtimal
mutlaka doktor görmeli
Hala lekelenme olması normal değil
En fazla 10 gün sürmeli adet kanaması
Parca deilde benim kürtajdan sonra rahimde pihti kalmisti bi ilac vermsiti dr kullandim onu tekrar kontrole gittim herşey normaldi lekelenmelerin olur demisti ama 2 3 aya düzlir diye tahmim ediyorum
Benim kurtajdan hemen sonra rahim agzi kapandigi icin 3 gun falan hic kanamam olmadi sonra basladi 17 18 gün sürunce dr a gittim geri pihti var demisti.pıhtılar gelmesi normalmis ciger gibi parcalar gelebilir korkma demsti drum benden gelmedi ama.Pıhtı kalması nasıl oluyor peki? Ya benim geçen ayki adetimde aşırı kanamalıydı bide böyle koyu renk pıhtı geldi inşâllah normaldirdüzelir seninki de inşâllah
Benim kurtajdan hemen sonra rahim agzi kapandigi icin 3 gun falan hic kanamam olmadi sonra basladi 17 18 gün sürunce dr a gittim geri pihti var demisti.pıhtılar gelmesi normalmis ciger gibi parcalar gelebilir korkma demsti drum benden gelmedi ama.
29 mayista oldum canim boş gebeliktenAnladım canım. Allah sağlık versin sağlıktan önemli bişey yok sen ne zaman oldun peki
29 mayista oldum canim boş gebelikten
Cok sevindim darisi bize insallahHepimize geçmiş olsun Allah tekrar aynı hüsrana uğratmasındenemelere başladınmı peki benim sayfamda bi bayan var ikizlere hamileydi birini düşürdü diğeri de malesef birkaç hafta sonra düştü kürtaj oldu sonra doktor hemen başla korunma demiş kürtaj kanaması bittikten sonra 2 günde bir denemiş ama adeti gelmeden hamile kaldı:)
Canım hamile olduğunu şimdi öğrendim ama çok üzüldüm geçmiş olsun senden güzel haberler bekliyordum..Merhaba hanımlar ben durumumu kısaca özetleyeyim şuan son adetime göre 9+3 haftalık hamileyim dün gittiğimde alttan ve üstten baktı doktor ama kesemin 7 haftalık olduğunu ve bebeğimin 6.haftada gelişiminin durduğunu söylediKesemin içinde nokta var bebekmiş o ama gelişememiş anembriyonik dedi ama anlamadığım şey bişey görünüyor var belli ve ne ağrı ne kanamam yok . Bana kürtaj olma müdahale ettirme kendi düşer diyorlar. 8 mayısa Zeynep Kâmil'den randevu aldım bide oraya görüneceğim. Kürtaj olmak riskliymiş ilerde servikal yetmezliğine de neden olabiliyormuş ne olur yardım edin benim gibi hiç ağrı kanama yokken kürtaj olan var mı? Bide Devlet Hastanesi'nde kazıyarak mı yoksa vakumla mı yapıyorlar kazıma işlemindende korkuyorum Bu belirsizlik beni altüst etti yardımlarınızı bekliyorum
Cok sevindim darisi bize insallahyok canim ya lekelenme sürdügü icin iliskidende kaciyorum biraz enfeksiyon olur diye.bi kac ay daha beklicem duzenim otursun geri öyle denicem.sen basladinmi
Yasinda bisey yok korkma nasipte varsa olur.bende 31 im hic süphem yok ya olmazsa diye.nasilsa oldu yine olur diyorumHaklısın canım lekelenmelerin bitmesi lazım
Ben kürtajdan sonra 2.ay başladım ama o ay pek üstüne düşmemiştik bu ay 3.ay ağırlık veriyorum..yaşım daha fazla ilerlemeden 33'üme az kaldı. Allah
hakkımızdan hayırlısını versin cümlemize
Canım hamile olduğunu şimdi öğrendim ama çok üzüldüm geçmiş olsun senden güzel haberler bekliyordum..
Yasinda bisey yok korkma nasipte varsa olur.bende 31 im hic süphem yok ya olmazsa diye.nasilsa oldu yine olur diyorum
Kesinlikle öyle.biz bilemeyiz Rabbim bilir.acele yokMâşallah sana.. haklısın biz insanoğlu aceleciyiz işte ama Allah bizim için en doğru zamanı biliyor♥
Iyiyim canim sen nasilsin?tatile gidicez sonrada bayram i atlatinca gidicem tup dr uma.sen nasilsin ne durumdasinK kleopatra41 nasılsın canım epey geçmiş var mı bi gelişme?
Iyiyim canim sen nasilsin?tatile gidicez sonrada bayram i atlatinca gidicem tup dr uma.sen nasilsin ne durumdasin
Amin cumlemize canim versin allah tez zamanda.oyle ihtiyacim varki tatile valla anca imkan oldu kafa bosaltmak sart.sagol canim .Şükür bende iyiyim canım♥ ovulasyon testi kullanıyorum nasip bakalım Allah sağlıkla nasip etsin sana bana bütün isteyenlere
Tatile gitmen sana iyi gelecek daha iyi hissedersin huzurlu tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?