Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Kizlar merhaba bende kurtaj olduktan 37 gün sonra adet oldum bundan sıkıntı yok.cok yogun gecti adetim 10 günden fazla hem kanama hem agri oldu sonrada hep lekelenme oldu kahverengi diger adetime bi kac gün kaldi lekelenmelerim devam ediyo bu normalmi sizce?

ALLAH razı olsun♥ Allah bağışlasın yavrularınızı Elhamdulillah benimde bir yavrum var Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşâAllah...
Kürtajın üstünden 3 ay geçti
Bu ay ovulasyon testi kullanıyorum
İnşâAllah hayra vesile olur

Canım benimde kürtaj sonrası adet kanamalarım çok yoğun oldu ama 1 haftayı geçmedi çok şükür...bence doktora baktır sen
İnşâllah içinde parça kalmamıştır
Korkutmak için demiyorum sadece bir ihtimal
mutlaka doktor görmeli
Hala lekelenme olması normal değil
En fazla 10 gün sürmeli adet kanaması

Parca deilde benim kürtajdan sonra rahimde pihti kalmisti bi ilac vermsiti dr kullandim onu tekrar kontrole gittim herşey normaldi lekelenmelerin olur demisti ama 2 3 aya düzlir diye tahmim ediyorum

Parca deilde benim kürtajdan sonra rahimde pihti kalmisti bi ilac vermsiti dr kullandim onu tekrar kontrole gittim herşey normaldi lekelenmelerin olur demisti ama 2 3 aya düzlir diye tahmim ediyorum

Pıhtı kalması nasıl oluyor peki? Ya benim geçen ayki adetimde aşırı kanamalıydı bide böyle koyu renk pıhtı geldi inşâllah normaldir düzelir seninki de inşâllah

Pıhtı kalması nasıl oluyor peki? Ya benim geçen ayki adetimde aşırı kanamalıydı bide böyle koyu renk pıhtı geldi inşâllah normaldir düzelir seninki de inşâllah
Benim kurtajdan hemen sonra rahim agzi kapandigi icin 3 gun falan hic kanamam olmadi sonra basladi 17 18 gün sürunce dr a gittim geri pihti var demisti.pıhtılar gelmesi normalmis ciger gibi parcalar gelebilir korkma demsti drum benden gelmedi ama.

Anladım canım. Allah sağlık versin sağlıktan önemli bişey yok sen ne zaman oldun peki

29 mayista oldum canim boş gebelikten

Hepimize geçmiş olsun Allah tekrar aynı hüsrana uğratmasın denemelere başladınmı peki benim sayfamda bi bayan var ikizlere hamileydi birini düşürdü diğeri de malesef birkaç hafta sonra düştü kürtaj oldu sonra doktor hemen başla korunma demiş kürtaj kanaması bittikten sonra 2 günde bir denemiş ama adeti gelmeden hamile kaldı:)

Cok sevindim darisi bize insallah yok canim ya lekelenme sürdügü icin iliskidende kaciyorum biraz enfeksiyon olur diye.bi kac ay daha beklicem duzenim otursun geri öyle denicem.sen basladinmi

Canım hamile olduğunu şimdi öğrendim ama çok üzüldüm geçmiş olsun senden güzel haberler bekliyordum..

Cok sevindim darisi bize insallah yok canim ya lekelenme sürdügü icin iliskidende kaciyorum biraz enfeksiyon olur diye.bi kac ay daha beklicem duzenim otursun geri öyle denicem.sen basladinmi

Haklısın canım lekelenmelerin bitmesi lazım
Ben kürtajdan sonra 2.ay başladım ama o ay pek üstüne düşmemiştik bu ay 3.ay ağırlık veriyorum..yaşım daha fazla ilerlemeden 33'üme az kaldı. Allah
hakkımızdan hayırlısını versin cümlemize

Yasinda bisey yok korkma nasipte varsa olur.bende 31 im hic süphem yok ya olmazsa diye.nasilsa oldu yine olur diyorum

Canım hamile olduğunu şimdi öğrendim ama çok üzüldüm geçmiş olsun senden güzel haberler bekliyordum..

Sağol kuzum ALLAH razı olsun
hamdolsun yinede napalım nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. 3 ay önce oldum kürtajı
Dursa şimdi 5,5 aylık olacaktım ama elden ne gelir Rabbim aynı hüsrana uğratmasın

Iyiyim canim sen nasilsin?tatile gidicez sonrada bayram i atlatinca gidicem tup dr uma.sen nasilsin ne durumdasin

Şükür bende iyiyim canım ovulasyon testi kullanıyorum nasip bakalım Allah sağlıkla nasip etsin sana bana bütün isteyenlere
Tatile gitmen sana iyi gelecek daha iyi hissedersin huzurlu tatiller

Şükür bende iyiyim canım♥ ovulasyon testi kullanıyorum nasip bakalım Allah sağlıkla nasip etsin sana bana bütün isteyenlere
Tatile gitmen sana iyi gelecek daha iyi hissedersin huzurlu tatiller
Amin cumlemize canim versin allah tez zamanda.oyle ihtiyacim varki tatile valla anca imkan oldu kafa bosaltmak sart.sagol canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…