Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Merhaba canim iyim sen nasilsin.kasimda gidicem tup icin rapor cikartip merkez ariycam.tatil guzeldi cok iyi geldi onca yasadigim seyden sonra.sen ne durumdasin

Az kalmış inşallah olumlu sonuç alırsın
Bende aynıyım deniyorum nasip
15 gün önce hsg çektirdim bende tüplerim açıkmış çok şükür Allah hakkımızda hayırlısını versin

10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 yil once ozel hastanede. sonrasinda kanamam bile olmadi dogru durust. ibenimmkurtajim gece olmustu aabaha karsi, biraz agri hissettim ama sonra kalmadi hicbisey.

acikcasi ben dusugun kendi kendine baslamasini beklemenin mantikli olmasigini dusunuyorum. icerde minicik te olsa parca kalabiliyor cunku. henuz dusuk baslamamisken mudehale edilmesi bence daha dogru

Az kalmış inşallah olumlu sonuç alırsın
Bende aynıyım deniyorum nasip
15 gün önce hsg çektirdim bende tüplerim açıkmış çok şükür Allah hakkımızda hayırlısını versin
Hsg cektirmeni dr mu istedi canim?buyuk ihtimal benden de ister beljide jurtaj sonrasi.insallah yarabbim yil sonuna kadar yuzumuz gulsun

Hsg cektirmeni dr mu istedi canim?buyuk ihtimal benden de ister beljide jurtaj sonrasi.insallah yarabbim yil sonuna kadar yuzumuz gulsun

Amin canım yok ben kendim çektirdim merak ediyodum kürtajdan dolayı sıkıntı varmı diye
Kadın doğumcuya desem kesin acele etme bekle falan derdi ama bekleyecek vakit yok yaş 33 olmuş. Zamanında doktorların yüzünden 2 yılım ziyan oldu

Dogru diyosun benimde 1 yilim dr larin mr renkli ultrasonla ozel hastaneye para kazandirmasiyla gecti hicbirzaman 1 dr la yetinmemek lazim basit kistten korkuttu beni ilk gittigim yumurtaligini akicaz dedi mr a soktu yok kist damarliysa kanser riski var dedi o mr a allah sokmasin kimseyi hala arada o korku aklima gekiyor dusakabinin icindeyken daraliyorum.meger ici sivi dolu kisttmis hicbirzarari yok isinin ehki dr igne ile cejti siviyi islem bitti.

Geçmiş olsun canım Allah düşürmesin oralara ya bazı doktorlar öyle anlamıyolar veya umursamıyolar bende neler çektim

Ay o kistten bende de vardı, bi zararı yok gebe de kalırsın doğurursun da demişti doktorum, nitekim öyle oldu. Sonra kendi yokolmuş.33 milimdi valla

Ay o kistten bende de vardı, bi zararı yok gebe de kalırsın doğurursun da demişti doktorum, nitekim öyle oldu. Sonra kendi yokolmuş.33 milimdi valla
Evet zarari yokmus ilk dr korkuttu beni cok.esimden dolayi tup yaptiriyoruz normalde hic engel degil.kaldiki sizden belli zararsiz oldugu hamile kalmissiniz.

canım selam oldun mu kürtajını. Ben de büüyk ihtimal sonlanacak gebelik. Zeynep Kamilde olmayı düşünüyorumda

canım sen gittiğinde hemen operasyonu yaptılar mı yoksa ileri bir tarihe gün mü verdiler?

canım sen gittiğinde hemen operasyonu yaptılar mı yoksa ileri bir tarihe gün mü verdiler?

Canım bu sayfada detaylı anlatmıştım o günü okuyabilirsin sayfa 1001'de kopyaladım sana karadenizkizi1982

K kleopatra41 merhaba canım nasılsın durumunu merak ettim tedavin nasıl gidiyor inşallah olumlu gelişmeler vardır?
Merhaba canim aksilikler pesimi birakmiyor.kasimda gittim dr a.kistim 12 cm olmus ameliyatla alicaz ole tup yapicaz dedi universite hastanesi adet sonrasi ariycaz dediler arayan olmadi bu ay adet olunca gidicem yine.sinirlerim bozuldu bayaa 2 kez durduk yere aglama nobeti gecirdim hep bisey cikiyor hayirlisi.sen ne durumdasin canim

Ah üzüldüm ya çikolata kisti mi o neden büyümüş o kadar☹ ağrı yapıyormu?
Çok zor stresli durumlar seni anlıyorum canım
ama vardır bunda da bir hayır diyelim
Belki o kistle beraber tüp bebek tutmayacaktı
İnşallah alınması senin için daha hayırlı olacak Allah hayırla sonuçlandırsın çabalarının karşılığını almanı nasip etsin
Ben aynıyım canım henüz yok bişey napalım nasibimiz böyleymiş

Basit kist.2.tup denemesinde icini bosaltmisti dr simdi buyumus hormon alimi kurtaj falan rahime rahat yokki habire kurcalaniyo buyumus neyazikki.cocuktan iyice hevesim kacmaya basladi var bihayir herkesin cocugu olmak zorunda degil ya bende onlardan biriyim belkide hep aksilik cikiyor.sanada ins tez zamanda versin rabbim canim

Hayırlı ramazanlar canım nasılsın iyimisin son durumun ne oldu?

Hayırlı ramazanlar canım nasılsın iyimisin son durumun ne oldu?
Sagol canim sanada hayirli ramazanlar.13 martta yumurta toplattim hicbiri dollenmemis hersey cop oldu anliyacagin 3.rapor hakkimdi cok uzulduk l.artik uzun sure dusunemeyiz maddi olarak hazir degiliz cunku artik devlet karsilamiycak 20 bin kadar gerekiyor raporsuz.zaten corona belasi yuzunden istesekte bu donem yaptiramayiz birde cok yiprandim igne o bu yoruldum.sen ne durumdasin canim

Ah canım ne diyeyim ya herşey nasip insan çok üzülüyo bu kadar çabanın karşılığını göremeyince az para da değilki Allah oralara muhtaç etmesin deli para
İnşallah kendiliğinden olur böyle olupda kendiliğinden gelenlerde çok duydum
Bende durumlar aynı canım 2 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım tutmadı geçen ayda da yine femara kullandım yine olmadı doktor adetin 2.günü yine gelirsin demişti iğnelere başlarız bu sefer demişti iğnelerin fiyatını bilmiyorum illaki yüksektir onlarda ama bu ay gitmedim çok masraf oluyo
Bir aylık yumurta takibine 550 lira gitti
Onlara göre hava hoş gel demesi kolay
Bilmiyorum bende şimdilik akışına bıraktım
İnşallah bu mübarek ramazan hakkımızda hayırlara vesile olur
Kürtajın üstünden Mayıs'ta tam 1 sene doluyor napalım nasibimizde beklemek varmış

Son düzenleme:
Hayirlisi buymua diyip duruyoruz cunku baska yapabilecegimiz birsey yok.elimizden geleni yapiyoruz madiiyat cok etki ediyor sonrada corona cikti karsimiza bazen diyorum kendime nasip olmuyorsa vardir allahin bir bildigi diye valla bir nornal olsa mucize olucak insallah basimiza gelir kendiliginden olur benim 13 mayis kurtaj gunum hep dusunuyorum kurtaj olmasaydim si.di ikizlerimle evdeydim evin ici bebek sesi bebek camasiri kokucakri ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…