- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
Kanamam az devam ediyor gunde 1 ped degistiricek kadar.dr alttan ultrason ve isik tutup rahim agzina bakti hersey guzel dedi.1 hafta 10 gun surebilir kanama daha uzun surerse haber ver dedi.tup bebek icin 3_4 ay beklemeni tavsiye ederim dedi.kalp durmasi icin genetik test yaptirayimmi dedim gerek yok tek yum ikizi tek plesanta oldugu icin bebeklerin kalbi durdu dedi.patoloji temiz cikmis.sen ne durumdasin canim
Bakar illaki rahim ne durumda diye muayne eder dr mutlaka.benimde dursada oruca baslasam bari.bende adeti sabirsizlikla bekliycem duzenli oluruz ins.sormadim ama intte 30_40 gun sonra olunur diyor dr lar.erken bile oluruz belki havalar sicak ya.30 gun sonraya randevu alsan adet olmasan bile dr tahlil istegi yapinca kacgun o istek devam ederki acaba?sabah ac gidip verirdin kaniniİyi hadi gözün aydın canım sonuç temiz çıkmış çok şükür rahmindede sorun yok
Gerisi gelir inşaallah....
Ben daha gitmedimki patoloji sonucu için 20 gün sonra yazmışlardı sen özelde olduğun için bu kadar erken çıktı heralde sonucun
8 gün sonra bende gidicem inşallah daha randevu almadım ama kürtaj olduğum hastaneden alırım artık o gün banada alttan bakarlarmı sence? Ya da ben isteyeyimmi kontrol etmesi iyi olur heralde
Benim kanamam kesildi çok şükür
Lekelenmem 10 gün sürdü son günlerde hep kahverengiydi zaten o da bitti bakalım adeti beklicez artık inşallah zamanında gelir
Bide ben adetim gelince bi hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır yaptırmamıştım bi baktırayım ama şimdi adetim ne zaman gelecek bilemediğim için randevuyu nasıl alıcam bakalım devlet hastanesinden malum hemen alınmıyor
Adet günümü bilsem ona göre alırdım ama
Bakar illaki rahim ne durumda diye muayne eder dr mutlaka.benimde dursada oruca baslasam bari.bende adeti sabirsizlikla bekliycem duzenli oluruz ins.sormadim ama intte 30_40 gun sonra olunur diyor dr lar.erken bile oluruz belki havalar sicak ya.30 gun sonraya randevu alsan adet olmasan bile dr tahlil istegi yapinca kacgun o istek devam ederki acaba?sabah ac gidip verirdin kanini
Hayirlisi allahtan canim biz elimizden geleni yapalim.taktir allahin.Doğru dedin canım mantıklı
En iyisi 1 hafta sonra gidince sorayım doktora olursa öyle yapayım
İnşallah erken oluruz ya bende şimdilik akıntı falan yok bakalım eğer yumurtlama olacağını hissedersem ondan 15 gün sonraya randevu alırım artık
Benim kanamam leke seklinde sildikce geliyo okadar 10_15 gun normal dedi bana dr.daha uzun surerse haber ver dedi.benimde nezaman cok yurusem temizlik yapsam o zamanlar geliyor.hareket ettikce rahim kasiliyor herhalde oyuzden oluyor bence.sorma valla ramazan bitti oruca basliyamadim.yarin dus alip bekliycem gelmezse niyetlenicem.seninkide hareket ettikce oluyorsa ondan olabilir sikinti yapma.asiri yogun degilse panik olma bence.K kleopatra41 nasıl oldun canım kanaman ne alemde? Benim 10. günde kesilmişti zaten o zamanlarda kahverengi geliyordu sonra kesildi derken 13.günde yine kan gelmeye başladı ya kafama taktım şimdi bunu☹
2 gündür yine kanamam oluyor bugün 15.gün
Onun öncesinde ben damacana taşımıştım acaba kendime yüklendiğim içinmi başladı bu kanama kafama takıldı randevum 30 mayısta
O gün doktor söyler artık
Şu kanamalar hayırlısıyla kesilsede artık adetlerimiz düzene girse☹
Benim kanamam leke seklinde sildikce geliyo okadar 10_15 gun normal dedi bana dr.daha uzun surerse haber ver dedi.benimde nezaman cok yurusem temizlik yapsam o zamanlar geliyor.hareket ettikce rahim kasiliyor herhalde oyuzden oluyor bence.sorma valla ramazan bitti oruca basliyamadim.yarin dus alip bekliycem gelmezse niyetlenicem.seninkide hareket ettikce oluyorsa ondan olabilir sikinti yapma.asiri yogun degilse panik olma bence.
Iyiyim sukur beynen birqz daha toparladim canim sen nasilsin?hayir adet olmadim daha belirtide yok sen oldunmu.13 mayis benim kurtaj gunum.bekliyorum bakalim.
Iyiyim sukur beynen birqz daha toparladim canim sen nasilsin?hayir adet olmadim daha belirtide yok sen oldunmu.13 mayis benim kurtaj gunum.bekliyorum bakalim.
iyi bari duzenin gelmis geri canim.kurtajtan sonra 30_40 gun dedi dr bekliyorum napiim.esimlede konustuk belki kisa deneriz tup bebek ilaclar cok kilo yapti bana birqz vereyim bari.Ben oldum canım çok şükür adetim bitti
Olursun sende yakında strese girme
Adet olunca kendini daha iyi hissedeceksin
iyi bari duzenin gelmis geri canim.kurtajtan sonra 30_40 gun dedi dr bekliyorum napiim.esimlede konustuk belki kisa deneriz tup bebek ilaclar cok kilo yapti bana birqz vereyim bari.
iyi bari duzenin gelmis geri canim.kurtajtan sonra 30_40 gun dedi dr bekliyorum napiim.esimlede konustuk belki kisa deneriz tup bebek ilaclar cok kilo yapti bana birqz vereyim bari.Ben oldum canım çok şükür adetim bitti
Olursun sende yakında strese girme
Adet olunca kendini daha iyi hissedeceksin
amin canim allah razi olsun.cumlemizin kucagi dolsun.bugun adetim basladi benim.İnşallah Rabbim tez zamanda muradına kavuştursun canımoruçlu ağızla dua ediyorum kabul olur inşaallah
amin canim allah razi olsun.cumlemizin kucagi dolsun.bugun adetim basladi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?