- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 53
- 44
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
Hay allahim bir ileri bir geri bu yol bitmek bilmiyecek herhalde.daha gecen sene cekildim ilk tup denemesinden once.bi o olsa keske yine cektiritim artik.sali kontrolum var dr a sorayim bari bunuda.O risk varmış
Eminim iyi yapmışlardır. Özelde yaptır dememin sebebi rahim filmi vs indirimli oluyor. Yoksa ben de filmi astanede çwktirdim. Çok da iyi oldu5 gün önce devlette oldum Zeynep kâmil'i önerdiler namı çıkmış bir hastane başka hastanelerde ciddi sorunlar olunca oraya yönlendiriyorlar zaten istesemde özelde yaptıramazdım maddi durumum iyi değil
Bu arada önerin için sağol...
İnşallah iyi yapmışlardır
Bence işin ehlini bilenlerden korkmamak lazım. Önce Allah'a sonra onlara emanet ettik kendimizi özeller bence biraz para tuzağı
10 dakikalık işlem için inanılmaz fiyatlar istiyorlar.... Doğum parası nerdeyse
Eminim iyi yapmışlardır. Özelde yaptır dememin sebebi rahim filmi vs indirimli oluyor. Yoksa ben de filmi astanede çwktirdim. Çok da iyi oldu
Hay allahim bir ileri bir geri bu yol bitmek bilmiyecek herhalde.daha gecen sene cekildim ilk tup denemesinden once.bi o olsa keske yine cektiritim artik.sali kontrolum var dr a sorayim bari bunuda.
Ben kürtaj olacaktım ama düşük gerçekleşti. Kendiliğinden düştüğü için rahim filmi çekilmeme gerek kalmadı. Gebelik öncesinde hastanede çektirdim , ücretsizdi. Çok korkuyordum. Özelden fiyat almıştım. Genel anestezili 600 tl. Ben de hastanede ücretsizyaptırdım.Sende mi kürtaj oldun geçmiş olsun rahim filmi ne kadara geldi peki
O da epey pahalı ☹ inşaallah ihtiyaç duymam maddi yönden iyi değiliz
Hamile kaldınmı sonra? Rahim filmi sonrası çabuk kalanları çok duydum bide özellerde ağrısız çok rahat oluyormuş tabi
Ben kürtaj olacaktım ama düşük gerçekleşti. Kendiliğinden düştüğü için rahim filmi çekilmeme gerek kalmadı. Gebelik öncesinde hastanede çektirdim , ücretsizdi. Çok korkuyordum. Özelden fiyat almıştım. Genel anestezili 600 tl. Ben de hastanede ücretsizyaptırdım.
Ben adet sancısı çekmem. Bu yüzden sdet sancısı hibi tarifler bana bir şey ifade etmedi. Benim yaşadığım dayanılacak bir karın ağrısı , gaz sancısı gibi birşeydi. O sırada içimden saydım, 10 saniye ancak sürüyor :))) gerçekten o parayı vermeye gerek yokmuş onu görmüş oldum.Devlette hsg çok ağrılı oluyormuş yaptıranlardan duydum ama sen memnun kaldın heralde? Of inşaallah gerek kalmaz yaultrasonda yapışıklık olup olmadığı belli olmuyor değilmi bende 3 sene önce echomar diye bi yerde hsg çektirecektim randevu almıştım ama iptal ettirdi o zaman 500 lira demişlerdi herşey çok pahalı
Ben adet sancısı çekmem. Bu yüzden sdet sancısı hibi tarifler bana bir şey ifade etmedi. Benim yaşadığım dayanılacak bir karın ağrısı , gaz sancısı gibi birşeydi. O sırada içimden saydım, 10 saniye ancak sürüyor :))) gerçekten o parayı vermeye gerek yokmuş onu görmüş oldum.
Kadın doğumcu sevk ediyor. Önce kadın doğım dr gidin , isteğinizi söyleyin. Sonra gerekli birim randevu veriyorAa sadece 10 saniye mi sonra ağrı olmadı demekiyiymiş o zaman ya 10 saniye için yüzlerce lira vermeye değmez
Ama devlette isteyince çekiyorlar mı hsg?
Çok hafif bir kanama olabiliyor. O da o gün bitiyor zaten. Ağrı olmadı bende. Olsaydı da ağrıkesici içmeye hazırdım zaten :) evde biraz uzandım o kadar. O da önlem amaçlı. Pimpirik işte :))))Aa sadece 10 saniye mi sonra ağrı olmadı demekiyiymiş o zaman ya 10 saniye için yüzlerce lira vermeye değmez
Ama devlette isteyince çekiyorlar mı hsg?
Kadın doğumcu sevk ediyor. Önce kadın doğım dr gidin , isteğinizi söyleyin. Sonra gerekli birim randevu veriyor
Çok hafif bir kanama olabiliyor. O da o gün bitiyor zaten. Ağrı olmadı bende. Olsaydı da ağrıkesici içmeye hazırdım zaten :) evde biraz uzandım o kadar. O da önlem amaçlı. Pimpirik işte :))))
Nasilsin?agrin varmi merak ettim benim ara ara oluyor oldukca parol iciyorum.birde az az kanamam devam ediyor.sen ne durumdasinİnşaallah gerek kalmaz canım kürtajı iyi yaptılarsa sağlam yerde öyle bi sorun olmaz bence. Benim maddi durumum hiç iyi değil
İnşallah ihtiyaç duymam ona☹
Tez zamanda kendiliğinden sağlıklı bir hamileliğimiz olur inşallah
Nasilsin?agrin varmi merak ettim benim ara ara oluyor oldukca parol iciyorum.birde az az kanamam devam ediyor.sen ne durumdasin
Sali gunu cagirdi beni kontrole yani islemden 1 hafta sonra olmus oluyor.intte 20_25 gun sonra yumurtlama baslar 30_40 gun sonrada ilk adet gorulur diyordu youtube da dr lari dinledim.insallah hersey yolunda gider ben dr a sorularimi yazicam kagida cinsel iliski falan yada korunmak gerekirmi diye.gerci ben hamile kalamiyorum dogal yoldan ama sorarim yinede.Sağol canım teşekkür ederim
Çok şükür ağrım epey azaldı ara ara hafif oluyor kanamam devam ediyor o da ara ara az miktarda ...ne zaman kesilicez bakalım
Valla iple çekiyorum şu günler bir an önce geçsesen ne zaman kontrole gideceksin? Bana kâğıtta 20 gün sonra patoloji sonucu yazmışlar 2 hafta sonra giderim
Sende bir an evvel başlamak istiyorsun değilmi inşaallah bu sefer ikimizde sağlıkla hamile kalırızacaba adet gördükten sonra başlasammı diyorum bazıları bekle diyor bazıları adet görünce zaten rahim toplanmış oluyor diyor kontrole de gidicez sonuçta rahmin müsait olup olmadığını doktor söyleyecek... Bakalım zaten adet ne zaman gelecek
Sali gunu cagirdi beni kontrole yani islemden 1 hafta sonra olmus oluyor.intte 20_25 gun sonra yumurtlama baslar 30_40 gun sonrada ilk adet gorulur diyordu youtube da dr lari dinledim.insallah hersey yolunda gider ben dr a sorularimi yazicam kagida cinsel iliski falan yada korunmak gerekirmi diye.gerci ben hamile kalamiyorum dogal yoldan ama sorarim yinede.
Ozele gitmistim canim ikiz diye perinatolog gidiyordum kurtaj isi cikinca o dr a devam ettim.yazarim canim neler dicek bakalim.ins yarabbim inan tup oyle sikintili surec ki kontroller igneler yum toplatma transfer gozumde buyuyor sil bastan allah buyuk mucizesini gosterir ins banaAmin canım sor tabi gidip dönünce yazarmısın ne diyecek bakalım bende merak ettim senin doktorun özeldi heralde ondan ilgileniyor ben kontrole devlete gidicem
Doğal yoldan hiç belli olmaz kalabilirsinde öyle olanlar çok mesela bahsetmiştim benim arkadaşımın ilk çocuğu tüp bebekti 2.ye kendiliğinden ve korunarak hemde hamile kaldı böyle şeyler de olabiliyor
İnşallah seninde öyle olur
Ozele gitmistim canim ikiz diye perinatolog gidiyordum kurtaj isi cikinca o dr a devam ettim.yazarim canim neler dicek bakalim.ins yarabbim inan tup oyle sikintili surec ki kontroller igneler yum toplatma transfer gozumde buyuyor sil bastan allah buyuk mucizesini gosterir ins banaAmin canım sor tabi gidip dönünce yazarmısın ne diyecek bakalım bende merak ettim senin doktorun özeldi heralde ondan ilgileniyor ben kontrole devlete gidicem
Doğal yoldan hiç belli olmaz kalabilirsinde öyle olanlar çok mesela bahsetmiştim benim arkadaşımın ilk çocuğu tüp bebekti 2.ye kendiliğinden ve korunarak hemde hamile kaldı böyle şeyler de olabiliyor
İnşallah seninde öyle olur
Ozele gitmistim canim ikiz diye perinatolog gidiyordum kurtaj isi cikinca o dr a devam ettim.yazarim canim neler dicek bakalim.ins yarabbim inan tup oyle sikintili surec ki kontroller igneler yum toplatma transfer gozumde buyuyor sil bastan allah buyuk mucizesini gosterir ins bana
Kanamam az devam ediyor gunde 1 ped degistiricek kadar.dr alttan ultrason ve isik tutup rahim agzina bakti hersey guzel dedi.1 hafta 10 gun surebilir kanama daha uzun surerse haber ver dedi.tup bebek icin 3_4 ay beklemeni tavsiye ederim dedi.kalp durmasi icin genetik test yaptirayimmi dedim gerek yok tek yum ikizi tek plesanta oldugu icin bebeklerin kalbi durdu dedi.patoloji temiz cikmis.sen ne durumdasin canimK kleopatra41 nasılsın canım kanaman devam ediyormu doktora gittinmi ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?