Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Merhaba persembe gunu tam 9 haftaliktim.tek yum ikizlerimin kalbi durmus.gelisimleri gunu gununeydi ya bugun ya dun oldu dedi dr um.yarina randevulastik sabahtan dilalti dusuk hapi icicem kanaman baslarsa gel baslamazsa 1 de gel dedi.ilk hamileligim ilk kurtajim.dusugu baslatmayi planliyor sanirim rahim agzi dardir hic dogum yapmadigin icin dedi hapla daha kolay olur dedi.umarim sorunsuz gecer.kalplerini duyup kaybetmek cok aci allahim kimseye yasatmasin.

Kesinlikle öyle çok acı tarifi çok zor yaşamayan anlamaz. Rabbim kimseye yaşatmasın bizlere de. İnş bundan sonra sağlıklı gebeliklerimiz olur yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.çok çok geçmiş olsun size de

Tesekkur ederim sizede gecmis olsun.sizdemi yasadiniz bunun gibi?

Benimde 10 haftalıktı kalbi atışları durmuştu ve ilk gebeliğimdi. Bende 20 gün önce oldum kürtaj
Acisi gecmiycek galiba gibi hissediyorum.benimde tup tedavimle ilk hamileligimdi.sevincten uctugumuz gibi yere cakildik.allah beterinden korusun diyip avunuyoruz.ultrasonda arka ustu yatmis bitanesi kollar minicik cikinti olmus arada bakip bakip agliyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hem ruhen hem bedenen toparlanırsın 3 gün önce bende kürtaj oldum o yüzden seni iyi anlıyorum çok zor bende 10+3'tüm çok üzücü ama Allah bunu yaşattıysa elbet bir hayır vardır kardeşim
Sağlıklı olsalardı zaten yaşarlardı .. Allah sağlıklılarını nasip etsin tez zamanda sanada banada

Sanada gecmis olsun canim.evet sagliksiz gebelikti ki sonlandi.insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin allah.en korktugum seydi kurtaj ins iyi gecer korkum cok fazla.

Sanada gecmis olsun canim.evet sagliksiz gebelikti ki sonlandi.insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin allah.en korktugum seydi kurtaj ins iyi gecer korkum cok fazla.

Amin canım eğer iyi bir hastaneye gittiysen korkma ben Zeynep kamil'de oldum orası iyi gerçekten işlerini biliyorlar herkes orayı önermişti
Bende çok korkuyordum seni anlıyorum insanın aklında bin türlü şey oluyor
Her hastane aynı şeyleri uygularmı bilmem ama burda dil altından ilaç verdiler 5 dk sonra lavaboya gittim kan geldi sonra 2-2,5 saat kadar adet sancım oldu sonra kürtaja aldılar uyutuyolar zaten hissetmiyorsun
10 dakikalık bir işlem ve hemen uyanıyorsun sadece uyanınca biraz ağrın oluyor ama eğer özelde yaptıracaksan hemen ağrı kesici yapmalarını isteyebilirsin
Burdaki devlet hastanesi olduğundan reçeteyle ilacı ben aldırdığım için hemen içemedim ama ağrı kesici ağrıyı dindirir
Hayırlısıyla ol da sonra daha iyi hissedeceksin inşaallah psikolojin her geçen saat daha iyi olacak. Olana kadar bi stres insana yük gibi geliyor ama bittikten sonra üstünden yük kalkıyor

Izmitte yasiyorum canim burda ozelde perinatolog gitmistim o dr yapicak dil alti hapi verdi yarim yarim iki saatte bir kullan agri kanama olunca hastane gel dedi.icimden gecti biran olayimda kurtulayim sonra kurtulmak istedigim bebeklerim ole yada boyle kalplerini duydum hayaller kurdum uzuldum ole dusundum diye.sagol canim tavsiyelerin icin.sagligimiz olsunki saglikli bebislerimiz olsun bugun anneler gunuydu sosyal medyaya bakamadim inanki ins seneye yuzumuz guler

İnşaallah canım benim Allah büyük yine verir inşaallah sağlıklısını nasip etsin tez zamanda yüzünü güldürsün evet çok üzücü bizim için bunu atlatmak için zamana ihtiyacımız var ilerde inşaallah sağlıklı yavrularımızı kucağımıza aldığımız anda o zaman unuturuz ancak....sabır kuzum sabır...bugünlerde geçecek inşallah yaşın gençtir eğer 30'un altındaysan hele sıkıntı değil hormonlar çalışsın sağlık yerinde olsunda Allah nasip eder elbet... Kürtaj olunca bana yaz emi merak ederim. Bende inan kurtuluş gözüyle baktım son zamanlarda çünkü bu şekilde belirsizce beklemek bizi daha çok yıpratıyor 10+3 haftalıktım olması gerekiyordu napalım hayırlısı böyleymiş Allah bizim için en doğru zamanda sağlıklı bebekler versin inşaallah ilk ve son kürtajımız olsun

Son düzenleme:
Amin amin inşallah ne güzel dua etmişsiniz

Kurtaj oldum.dil altima koydum hap dr un dedigi gibi yarim yarim iki kez.zaten son hapla kanamam basladi.anestezi ile yapildi.ilk uyandigimda icim yandi sanki acibiber surulmus gibi.2 saat dinlendirdiler sonra ciktim.yan yatakta da isteyerek kurtaj olan biri vardi zor tuttum kendimi aptallik etme demek icin.sonradan dusundum belki kendince hakli sebebi vardir dedim.yasim 38.3 yillik evliyim.2.tup denememdi 3.ye de yaz ortasi gel dedi dr um.bebekler pataloji yollandi.1 hafta sonra kontrolum var.allah yasatmasin kimseye.yan odalarda bebek kalp atislari izlenen hastalar vardi tez zamanda hepimizin kulaklari o pitpit larla cinlasin.

Amin canım çok geçmiş olsun
İlk ve son olur inşallah zor bir süreç...
Ama oldukya bundan sonra toparlanırız inşaallah.... Yaz ortası dediği 2 ay sonra mı çağırdı yani? İnşaallah tez zamanda iyileşirizde adetlerimiz düzene girer
Kanaman nasıl benim ilk gün çoktu ama ara ara lekelenmem devam ediyor

Amin canim.temmuzda gel dedi tup yapan dr um.bakmasi falan eylulu bulur belkide.benim dun coktu eve geldim ped yetistiremedim bugun daha az.gittikce azalicak dedi dr.bakalim adet ne zaman olucam.

Amin canim.temmuzda gel dedi tup yapan dr um.bakmasi falan eylulu bulur belkide.benim dun coktu eve geldim ped yetistiremedim bugun daha az.gittikce azalicak dedi dr.bakalim adet ne zaman olucam.

Benimde ilk gün çoktu canım 2.gün hatta nerdeyse hiç olmadı ama 3.gün az miktarda kahveli pembeli lekeler gelmeye başladı
Bugün 5.günüm ama gelirmi gelmezmi bilmiyorum.... Diyolarki kürtaj olunca adetin ilk günü gibi kabul etmeliymişiz gelecek adet 30-40 gün arasında oluyormuş . Tabi herkesin döngüsüne göre
İnşallah gecikmeden gelir adetlerimiz
Nasılsın şuan ağrın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…