Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 aylık oğlumuza haftaiçi sabah 07-akşam 19 saatleri arasında bakacak, sigara kullanmayan, referanslı bayan bakıcı aramaktayız.
Merhabalar,
Sanırım siz debir süredir bakıcı arayışındasını. Ben de birkaç ay içinde bebeğimi güvenle teslim edebileceğim bir bakıcı arıyorum. (Şimdilik Avrupa Yakasında) 1 yıl içinde biz de Kurtköy'e sizin sitenizin çok yakınına taşınacağız. Orda da yeni bir bakıcı bulmam gerekecek tabi...Açıkçası sizin burdan bakıcı bulmakta zorlandığınızı ve sitenizdeki başka bir hanımefendinin de bulamadığını görünce üzülüyorum hepimiz adına...Kurtköy'e taşındığımda zorlanırsam en iyisi hiç taşınmayayım burda ailemin yakınında kalayım diyorum. Ama iş dolayısyla taşınmam da gerekiyor.Gerçekten zor bir işmiş, umarım en kısa zamanda bakıcı bulursunuz.
Sevgiler :)
Merhabalar,
Sanırım siz debir süredir bakıcı arayışındasını. Ben de birkaç ay içinde bebeğimi güvenle teslim edebileceğim bir bakıcı arıyorum. (Şimdilik Avrupa Yakasında) 1 yıl içinde biz de Kurtköy'e sizin sitenizin çok yakınına taşınacağız. Orda da yeni bir bakıcı bulmam gerekecek tabi...Açıkçası sizin burdan bakıcı bulmakta zorlandığınızı ve sitenizdeki başka bir hanımefendinin de bulamadığını görünce üzülüyorum hepimiz adına...Kurtköy'e taşındığımda zorlanırsam en iyisi hiç taşınmayayım burda ailemin yakınında kalayım diyorum. Ama iş dolayısyla taşınmam da gerekiyor.Gerçekten zor bir işmiş, umarım en kısa zamanda bakıcı bulursunuz.
Sevgiler :)
bende trendde çalışıyorum.acilllll iş arıyorum.mail adresimden ulaŞABİLİRSİNİZ.gulkevser74@hotmail.com sevgiler :))
Merhabalar Gülgüzeli,
Umarım şu an Trend'de oturan arkadaşlardan biriyle anlaşırsınız. Biz henüz taşınmadık. 6 ay kadar sonra Trend'e yakın bir siteye taşınıyoruz. O zaman ben de o civarda bakıcı arayışına gireceğim. Şimdiden takip ediyorum.
Selamlar,
daha önce de yazmıştım size.. biz de aynı sitede oturuyoruz ve 1 yaşındaki oğlumuza bakıcı arıyoruz.. siz bulabildiniz mi? ne kadar zormuş bu işler..
daha önce de yazmıştım size.. biz de aynı sitede oturuyoruz ve 1 yaşındaki oğlumuza bakıcı arıyoruz.. siz bulabildiniz mi? ne kadar zormuş bu işler..
slm ben yeni üyeyim.kurtköy dumankaya trendde bebek bakıcılığı yapmaktayım.işimi çok severek yapıyorum ve tecrübeliyimdirde.iş sahibimin ev taşınması sebebiyle malesef ayrılmam gerekiyor.şubat sonuna kadar yeni iş bulmam gerekiyor.ilgilenen arkadaşlar mj atabilirler.ben atamıyorum.mail adresim:***********sevgilerimle.